merhabalar kızlarrrr nasılsınız hihoyyyt
slm kızlar hayırlı cumalar ay ben uykudan gözlerimi acamıyom çok sıcakkkkkkkk izmir
slm kızlar hayırlı cumalar ay ben uykudan gözlerimi acamıyom çok sıcakkkkkkkk izmir
en son 10:34 yazmıştı eşini bekliyodu doktora gitmek için ama henüz gelmedi
canım ben sirinyerde özele gidiyorum dr tahir özgüder ayrıca buca dogum hastanesinin dr u bucada dogum yapacam yani doguma o girecek genelde özele gidenlerin dr ları çok nadir giriyor doguma ben bu konuda biraz şanslıyım heryerde bi tanıdık şart yani kaynın anestezi uzmanı
ya bazen uyku hali yan yatıyoruzya hani ben uyandıgımda biraz fazla yan yatmış yani karnımın üstüne yatmış uyanıyorum hemen kendimi toparlıyorum inşallah kızıma bi zararı yokdur ama uyuyunca kendini kontrol edemiyonki offffffff
ay maşşallah nazaralardan korusun allahım allahdan ben böyle sıkıntılar yaşamadım tek sıkıntım li taramam riskli çıkmışdı sonraki taramalarda onlarıda atlattık kızım beni hiç üzmedi teyzesi hareketlerimi hiç kısıtlamadı ama şimdi çok agırlaştım ondan yorgunluk oda herkeste olması gereken son 22 gün ay asker gibi şafak sayıyoruzin bişey yoktur benım bebekte hep gerıden gelıyordu son adet tarıhıme gore atıyorum 30 haftalık gorunmesı gerekırken 27-28 haftalık gorunuyoooodu ama artık arayı kapattı tam cıkıııyooo zamanı kılosuda gelışımıde iyi maşallahhhh
in bişey yoktur benım bebekte hep gerıden gelıyordu son adet tarıhıme gore atıyorum 30 haftalık gorunmesı gerekırken 27-28 haftalık gorunuyoooodu ama artık arayı kapattı tam cıkıııyooo zamanı kılosuda gelışımıde iyi maşallahhhh
hafta sonu çok sıcak olacakmış alahdan daha sıcak olacakmış daha sıcaklara kalmadan dogursaydık bebeklerimiz sıcakdan isilik olmazlar insallah sıksık duş aldırmamız lazım bu seferde üşütmeyiz inşallah ay ne kadar pimpirikliyim ne yapayım herşey onlar için deyilmi
ay ne bileyim casper allaha emanet evet elimizden geleni yapıyoruz şimdiki bebekler çok şanslı annem bizi hep evde dogurmuş 3 kardeşiz öyle dr a sürekli gitmek ne dr u bile görmemişler zavallılar diyordiki işkaynanayla oturuyor tabi iiş yapıyordum sonra tuvalete kaçıyormuş bikaç dak uyuyabilme için ay burnumun diregi sızladı kurban olayım ya nasıl ödenir onların hakkı ay yanımda olsa şöyle sıkı sıkı bi sarılsaydım bizlere rahat batıyor afedersiniz herşeyimiz yanıbaşımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?