2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eee canım tıckerında 31 gun kaldı yazıyooor

canım aldım sonuçları gösterdim doktora iyi dedi şekerim biraz yüksek çıktı başka iyi bebeğimde dopler ultrasdonda 300gr fazla görünüyo ama gerizekalı kadın sadece iyi çıkmış dedi parçalayacaktım dünden veri nasılım ya alsanaalsanasmile şeker için dahiliyeye görün dedi bol su iç istirahat et bebek hareketlerini kontrol et dedi bende az kilo almıştım onun için vitamin verdi beslenip yatacam yani of çok şükür biraz rahatladım ya sağol şenaycım hepinizin dualarıyla rahatladım canım

ayyyy canım benım senı beklıyoooodum dun okudum yazacaktım sana yoktun topıkte benımde bebegım gerıden gelıyor mesela 30 haftalık gorunmesı gerekırken 27-28 haftalık gorunuyoooduuu ama doktor hıc onemsemedı en son bakıldıgında tam gununu yakalmış arayı kapatmış tombullaşmış benım cırpi oglum ben dıyoruuum zaten savaşcı oglum benıııım dıye daha oncede beyın kanalında genışleme var dedıler ama sınırda yanı olabılır genışlık daha fazla ılerlıcekmı dıye takıp etcez dedıler ayrıntılı ultrason verdıler 10 gun sonraya ben oo 10 gun salya sumuk agladım allaha şukur doktor yok genışleme hatta kaybolmuş gibi onuda atlattık artık herşey normal 3 haftadada 1 kılo almışız kılomuzda normal yanı boşuna bu salak doktorlar yuzunden tedırgın olup bebişimizide uzuyoruzzz

sorma ya dün öyle bi konuşma tarzı vardı ki bana geride diyince ben sonradan dediklerini hatırlamıyorum bile uyuz bugünde bi ayrıntıya gir değilmi sadece baktı hımm iyi çıkmış dedi eşim dedi gerçi dün bişey çıkmayacak bak gör sen 3 aydır görünmedin ona acısını çıkaracak bir sürü tahlili sırf para için yaptıracak dedi dediğinede geldi aman kilo azlığından başka dert olmasın yeter doğunca bakarım kuzuma ben saol şenaycım dün nette problem oldu birden kesildi sonrada giremedim canım çok saoln

canım sen ozel muayehanesınemı gıdıyooosun

canım çok sevindim,bak herşey yolunda çok şükür..
stres yapmayın,olumlu düşünün diyorum ama dinleyen kimm,üzüyorsunuz kuzucuklarımıklava:

bu arada sılamla mesajlaştık,sizi de haberdar edeyim,erenimiz de sılamız da iyiler çok şükür..

dularımız onlarla,bir an evvel taburcu olup gelsinler aramıza,özledik şimdidenopuyorumnanaktan

sılamın sütü çok gelsin de tombik damadımı doyurabilsin diye dua edin olur mu kızlar..

slm kızlarr. haccep gözümüz aydın canım. ben bu doktora ne deyim bilmem.önemli olan bebğin sağlığı tabi. çok şükür o da yerinde. bol bol dinlen, güzel beslen olur mu?

ayyyy coook sevındım sılanın da erenınde iyi olmasına kızzzzz maşallah senın torun tosun gibiiiiiiiii kızzzzz haber verdıgın ıcın cok saol canım

slm kızlarr. haccep gözümüz aydın canım. ben bu doktora ne deyim bilmem.önemli olan bebğin sağlığı tabi. çok şükür o da yerinde. bol bol dinlen, güzel beslen olur mu?

zaten o sarı saşlarını yolacaktım zillinin bide diyoki şekerin biraz yüksek artık bu aydan sonra ne yapılır bimiyorum dahiliyeye git dedi az daha diyecektim siz çıkardınız şekerimi dünden beri alsanaalsanasmile aman çok şükür rahatladım biraz ya saol canım desteğiniz için

canım maşallah sılamıza.
yalnız bişey geldi aklıma. senle sıla bize gelmeden bi ay önce haber verin olur mu.
ancak hazırlıkları tamamlarım:roflol:
allahım esigesin tombik gelinimle damadımı.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…