2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bendede bir kaç gündür adet sncısı gibi arda bir girip çıkıyo uzun sürmüyo allahtan
yavaş yavaş belirtiler başlıyo mu neee

bende adet sancısı gıbı olan sancı var ama cok şıddetlı değil dun eşimle denız kenarına kordona cıktık gezıyorduk tam dıcektım askım şimdi doguruverırmışım dememe kalmadı nasıl sancı gırdı hemen bı banka oturduk karnımda sancı ama dugumlenır gıbı 15 dak surdu eşim hadı gıdelım doktora dıyoooo gıtmedım bugun bidaha olsaydı gıtcektık cok az oldu ayyyyyyyy dedım doguruyormuyuuuummmmmbilmiyorumkismile

slm canım nasıl dogurcaaaaan

34 cü haftada erken dogum riskim vardı hastaneye yattım çıktım sonra 2 hafta nidilat diye bir hap kullandım onlarda yan etki yaptı bırakmak zorunda kaldım ve dogal olarak kasılma ve sancılar başladı şimdide doktorumun sölediğine göre dogmasında sakınca yok ciğer geliştirici iğnede olmuştum hastanede 2 doz ama daha 36+1 deyim ya benim içim rahat etmiyo ya hemencik dogarsa normal herşey kafa aşagıda en son 2 hafta önce 2980 grdı oglum böle yani enteresan bir panik içindeyim dün gece adet sancısı gibi fena agrılar yaşadım kesin doguruyorum dedim ama çok şükür bugünüde atlattım gibi ama çok kasılmalar var

desene seninki deniz havasına dayanamadıııı.ayyyy hayırlısı ile bir doğursaydık her an herhangibiryerde doğuruverceze yoksammm

canım doktoruna guvenıyorsan dedıgını yap keşke ite kaka 37 hftaya gelebilseeeennnn

canım stres yapma tabiki ne kadar kalsa kardır ama kilosuda iyi bebişinin ciğer geliştirici iğnenizide olmuşsunuz 34. ile 35 hafta bitince ciğerleride gelişmiş oluyo zaten kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun şu saatten sonrada gelse bence merak etme sağlıklı olur

canım doktoruna guvenıyorsan dedıgını yap keşke ite kaka 37 hftaya gelebilseeeennnn

keşke canım ya ama hayırlısı artık ne diyeyim ama doktorum sen artık 37 haftalıksın diyo zaten 36+0 ile 36 +5 arası 37 oluyomuş anlamadım yahuuuuuuu herşeyin hayırlısı artık ne diyeyim

ölede işte canım da insan evhamlanıyo işte

keşke canım ya ama hayırlısı artık ne diyeyim ama doktorum sen artık 37 haftalıksın diyo zaten 36+0 ile 36 +5 arası 37 oluyomuş anlamadım yahuuuuuuu herşeyin hayırlısı artık ne diyeyim

tabi canııım hayırlıısı şimdi hatırladım benım arkadasta 8 aylık dogum yaptı apar topar bıde ona cıger gelıştııcı ıgne yapmamışlarrrr yazık cocuk 5 gun kuvezde kaldı bak senın dokrotun bılınclı şimdiden yapmış doktoruna guven bence kılosuda ıyımış maşallah bence kafana takma

pardon 15 gun kuvezde kaldı bu arada bebekte 1 yasına gırdı gayet saglıklıopuyorumnanaktan

evet canım 36.haftayı bitirmiş oluyosun zaten 37. haftadan gün alıyosun 37. haftanın içindesin. hepimizde evham yapıyoruz elimizde olmuyo korkuyoruz yüzdük yüüzdük kuyruğuna geldik son anda bişi olucak diye hepimiz korkuyoruz hepimizin bebişleride allaha emanet sen gene rahat olmaya çalışki bebişinde strese girmesin görüceksin bahepimiz hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi

ya bugün yanlış hatırlamıyosam sılam_buseninde kontrolü vardı ama hiç uğramadı dimi

ayyy yoklama yapacam her akşam gelmeyenler kritik bölüme alıcam doğurdumu doğurmadımı diye

:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öle canım ya rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlarada en yakın zaman da sağlıklı vede hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…