2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

organik boyalar ? onlardamı zararlı ben malesef boyadım bı kere ama eyvahedigeldismile

karsılama komıtesı bugun yıne benı es gectııı ..bı daha gelısıme selamsız bandosuna haber verıcem boyle olmuyoooolmaz:
nasil tatlim anlayamadim,ben mi es gectim asla yapmam öyle birsey,bana cevap verene mutlaka yazarim.ama bazen görmüyorum,böyleyken kusuruma bakilmasin.opuyorumnanaktan

sınavda sana başarılar diliyorum allah emeğini zayi etmesin canım dualarımız senle hadi hayırlı haberlerle dönvereliniortak

hoşgeldin sinatra gecikti ama bana da diyen olmuyo bazen boşver gııı direk gir konuya:kedi::kedi::kedi:boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilezemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

bol şanslar fıstık,allah zihin açıklığı versin..
gelince hemen haber ver..

ben de boyatmadım hamile olduğumu öğrendiğimden beri..hem saçlarım bir nefes alsın,yıllardır boyanıyor zaten..ama doğurayım gidip yeşile falan boyatcam :))

ben geldimmmmmmmm haziran anneleri nasilsiniz
Hosgeldin kanaryam naptin aldinmi cicilerin.Yatagi naptin bakalbildinmi canim :ecrin_bebek:
sizi seyrediyom daha ne istiyonuz bi taraftar olarak alatariell saçların güzel kız ben beğendim süslü paküze:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Gözetleme kiz sende yaz bisilerr zemuszemus

Canim ilki sezeryan ama yurtdisinda ikinci sezeryan yapcan diye bisey yok istedinmi ikinciyi normal yapabiliyosun tabi sartlar uygunsa

kızlar taş kınası var mış organik duydunuz mubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yeşil mi çim kadındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yeşil mi çim kadındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ay ne bileyim değişiklik olsun istiyorum,her ay kestiriyorum,birkaç günde bir föne gidiyorum ki kendimi iyi hissedeyim:)
12 kg alınca kendimi iyi hissetmek için saçıma başıma sardım delikafadulden-tatlicadiarzu-

Sinatra hosgeldin canim a.s.
Alatariel basarilar fistikimm dualrimiz seninlee :Saruboceq:

oo epey kalabalıklaştık:)
yesica da güzel haberlerle gelsin inşallah,aklım onda kaldı..

hosbulduk bitanem.aldim cok sükür ama maf oldum,cok gezmisim.dün hepsini yikadim simdi kuruyor,pampersini bile aldim teyzesi.canim yatak isini daha halledemedim en kisa zamanda onuda halledicem.silam birde su ev isi olsa cok rahatlicam.insaallah benimde normal dogum olurda tasinirken falan zorlanmam.sen nasilsin neler yaptin.havada cok güzel kacgündür,tabi bir kac güne yagmazsa

ay kızlar önümüzdeki hafta tadilata giricem napıcam bilmiyorum bu halimle yardımcılar çok ama stresi yetiyo of offff eyvahedigeldismile

cANIm walla ben o telaşı 5. ve 6. ayımda atlattım 3 duvarım yıkıldı balkon yapıldı boya badana bazı yerlere de kagıt kaplatmıstım hepsi 1 hafta surdu ama bittim..

benden tavsiye marandozluk veya yıkmalık bir işin varsa tüm dolaplarını bantla yoksa herşeyin batar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…