buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnkarsılama komıtesı bugun yıne benı es gectııı ..bı daha gelısıme selamsız bandosuna haber verıcem boyle olmuyoooolmaz:
kesin kanıtlanmış bi zararı yokmuş ama kana karışıyo canım boya o yüzden bebeği de etkileme ihtimali çok yüksek. ben hiç boyatmadım hamileyken. yarısına kadar aktı boyalar işte. süt verirken de boyatmicamlmaz:
nasil tatlim anlayamadim,ben mi es gectim asla yapmam öyle birsey,bana cevap verene mutlaka yazarim.ama bazen görmüyorum,böyleyken kusuruma bakilmasin.opuyorumnanaktankarsılama komıtesı bugun yıne benı es gectııı ..bı daha gelısıme selamsız bandosuna haber verıcem boyle olmuyoooolmaz:
sınavda sana başarılar diliyorum allah emeğini zayi etmesin canım dualarımız senle hadi hayırlı haberlerle dönvereliniortak
mirmirmirmir kociş geldi beni sınava götürmeyeeeeee öff
gidiyom giyincem daha makyaj yapıcam ohoooooo çok işim var süslüyüm ya
kızlar bana dua edin sınavlarım iyi geçsin. öpüyorum sizi . sedefim montofonum size emanet kaydirigubbakcemile3
kesin kanıtlanmış bi zararı yokmuş ama kana karışıyo canım boya o yüzden bebeği de etkileme ihtimali çok yüksek. ben hiç boyatmadım hamileyken. yarısına kadar aktı boyalar işte. süt verirken de boyatmicamlmaz:
hosbulduk canimopuyorumnanaktansinatra kanarya hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
Hosgeldin kanaryam naptin aldinmi cicilerin.Yatagi naptin bakalbildinmi canim :ecrin_bebek:ben geldimmmmmmmm haziran anneleri nasilsiniz
Gözetleme kiz sende yaz bisilerr zemuszemussizi seyrediyom daha ne istiyonuz bi taraftar olarak alatariell saçların güzel kız ben beğendim süslü paküze:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
senin ilk sezeryan değilmiydi nasıl normal doğuracaksın birde arasında çok fazla yok normal doğumda karnındaki dikişlerde yırtılmalaarın olabilir doktorun normal doğumu onaylıyormu merak ettimaklinialirimsmile
bol şanslar fıstık,allah zihin açıklığı versin..
gelince hemen haber ver..
ben de boyatmadım hamile olduğumu öğrendiğimden beri..hem saçlarım bir nefes alsın,yıllardır boyanıyor zaten..ama doğurayım gidip yeşile falan boyatcam :))
yeşil mi çim kadındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nasil tatlim anlayamadim,ben mi es gectim asla yapmam öyle birsey,bana cevap verene mutlaka yazarim.ama bazen görmüyorum,böyleyken kusuruma bakilmasin.opuyorumnanaktan
hosbulduk bitanem.aldim cok sükür ama maf oldum,cok gezmisim.dün hepsini yikadim simdi kuruyor,pampersini bile aldim teyzesi.canim yatak isini daha halledemedim en kisa zamanda onuda halledicem.silam birde su ev isi olsa cok rahatlicam.insaallah benimde normal dogum olurda tasinirken falan zorlanmam.sen nasilsin neler yaptin.havada cok güzel kacgündür,tabi bir kac güne yagmazsaHosgeldin kanaryam naptin aldinmi cicilerin.Yatagi naptin bakalbildinmi canim :ecrin_bebek:
Gözetleme kiz sende yaz bisilerr zemuszemus
Canim ilki sezeryan ama yurtdisinda ikinci sezeryan yapcan diye bisey yok istedinmi ikinciyi normal yapabiliyosun tabi sartlar uygunsa
Sinatra hosgeldin canim a.s.
Alatariel basarilar fistikimm dualrimiz seninlee :Saruboceq:
ay kızlar önümüzdeki hafta tadilata giricem napıcam bilmiyorum bu halimle yardımcılar çok ama stresi yetiyo of offff eyvahedigeldismile
oo epey kalabalıklaştık:)
yesica da güzel haberlerle gelsin inşallah,aklım onda kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?