ben geldimmmmmmmm haziran anneleri nasilsiniz
Hışşşbuldummm :)))opuyorumnanaktan
farkettim canim,olur öyle seyler bosver,sen direk muhabbete dal,ben 2 gündür falan yaoktum o yüzden haber verdim.yok kuzumm sana demedımmm...dunden bazı vaatler almıstım daaa laelaelaelaelae
hosbulduk bitanem.aldim cok sükür ama maf oldum,cok gezmisim.dün hepsini yikadim simdi kuruyor,pampersini bile aldim teyzesi.canim yatak isini daha halledemedim en kisa zamanda onuda halledicem.silam birde su ev isi olsa cok rahatlicam.insaallah benimde normal dogum olurda tasinirken falan zorlanmam.sen nasilsin neler yaptin.havada cok güzel kacgündür,tabi bir kac güne yagmazsa
Allah yardimcimiz olsun canim.emlakcidan haber bekliyoruz iste.oklerlerse olacak.olmazsa biraz daha bu evdeyim.simdiki oturdugum ev esimin isine cok yakin,hemen evimizin altinda.yine bu mekanlardan olsun istiyoruz.yoksa kipirdamam biryere.aynen öyle yapicam canim.ütü isim kaldi iste,ayyy minik minik nasil tatlilar.sorma valla üstümden yük kalkti.hatta cantasinida hazirliyayimda iyice rahatlayayim.sali günüde dogum yerini gezdik.biraz daha rahatladim.bir dogum yatagi var,yerde deri minderler var,nasil dogum yapmak istersen.yukariya kalinca kumas baglamislar ordan tutunup dogurabilirsin,küvet var suda yapabilirsin,plates topu falan,nasil istersen. esin oturup ona dayanip dogurabilirsin hangi cesit istiyorsan,onlari anlattilar iste,ameliyat ortami yok ya ona icim rahatladi biraz.ev ortami gibi.canim ben kölnde degilim ama yakinim.daha cok dusseldorfa yakinim aslinda arabayla 30-35 dk.Ne guzel canim kafan rahatlamistir eksikleri alinca.Guzelce utulek uruyanlari karton veya kapakli kutularin varsa koy icine dursun dolabin gelince hemen yerlestirisin canim.
Oy canim ev derdi bendede var demin onu yazmistim bende.6 inci ayin sonunda tasincam bende kölne.Sende kölnde kaliyosun dimi havaalanina yakinlardami oturuyosun canim ben orlardan ev ariyorum kendime insallah 6 inci ayda tutmam lazim bulursam.
hosbulduk canimkanarya ve sinatra yeniden hoşgeldiniz,dalın sohbete :)
Allah yardimcimiz olsun canim.emlakcidan haber bekliyoruz iste.oklerlerse olacak.olmazsa biraz daha bu evdeyim.simdiki oturdugum ev esimin isine cok yakin,hemen evimizin altinda.yine bu mekanlardan olsun istiyoruz.yoksa kipirdamam biryere.aynen öyle yapicam canim.ütü isim kaldi iste,ayyy minik minik nasil tatlilar.sorma valla üstümden yük kalkti.hatta cantasinida hazirliyayimda iyice rahatlayayim.sali günüde dogum yerini gezdik.biraz daha rahatladim.bir dogum yatagi var,yerde deri minderler var,nasil dogum yapmak istersen.yukariya kalinca kumas baglamislar ordan tutunup dogurabilirsin,küvet var suda yapabilirsin,plates topu falan,nasil istersen. esin oturup ona dayanip dogurabilirsin hangi cesit istiyorsan,onlari anlattilar iste,ameliyat ortami yok ya ona icim rahatladi biraz.ev ortami gibi.canim ben kölnde degilim ama yakinim.daha cok dusseldorfa yakinim aslinda arabayla 30-35 dk.
hayirdir neyin var canim.duam seninleevett bende onu beklıyorummmm...yarında bu saatlerde ben kontrolde olucam...bana da dua edın...dırencte azalma olsun yoksa yıne moralım bozulacak cıkıcammm mafoldumben
sagol canim.Rabbim bir sekilde herseye yardim ediyor.Allah herkesin yardimcisi olsun.tamam canim bende cikicam biraz sonra.hadi öpt silacim grs.Canim icinin rahat olmasina sevindim her acidan.Ne guzel doum yapican yeride görmussu.Insallah ev isinde hallolur en kisa zamanda.
Neyse ben cikmak zorundayim evler felaket gene dagitti oglumm öpüym hepinizi opuyorumnanaktan
hayirdir neyin var canim.duam seninle
benim normal,hatta düsüyor bazen.bastan beri aynianneciklerr tansıyonlarınız ne durumda dun gecede sormustum ama tam o sırada sıtede bakım yapılmaya baslandı..ozellıkle 29+ haftalık olanlar...
canim ya cok gecmis olsun.daha neler duyucaz bakalim.aslinda cok az bir zamanimiz kaldi.kontrol altindaysan iyi.korkulcak birsey yok.stress yapma,üzüntü daha cok cikartiyor biliyorsun.bak bu haftalara kadar gelebilmissin.devamida olur yani.sunun surasinda 10 haftan kalmis.tansiyonunu dengeli tutmaya calis.sabir canim.Allah yardimcin olsun.Rabbim yüzümüze baksin artik.canım cok saolasınnn..preeklampsi riskim var..bebıse gıden sol damarda dırenc fazla allah korusun son 3 aylık donemde olusursa rısk kısmını gecıp en ıyı sonuc erken dogum olucak mazallah dıger sonuclarsa daha vahım..bebegın gelısememesı , ve daha korkunc sonuclar olabılırmıs..o yuzden sık sık kontrol altında olmam lazım...tansıyonumun yukselmemesı lazım vs..:sinifsinif:
evett bende onu beklıyorummmm...yarında bu saatlerde ben kontrolde olucam...bana da dua edın...dırencte azalma olsun yoksa yıne moralım bozulacak cıkıcammm mafoldumben
anneciklerr tansıyonlarınız ne durumda dun gecede sormustum ama tam o sırada sıtede bakım yapılmaya baslandı..ozellıkle 29+ haftalık olanlar...
canım cok saolasınnn..preeklampsi riskim var..bebıse gıden sol damarda dırenc fazla allah korusun son 3 aylık donemde olusursa rısk kısmını gecıp en ıyı sonuc erken dogum olucak mazallah dıger sonuclarsa daha vahım..bebegın gelısememesı , ve daha korkunc sonuclar olabılırmıs..o yuzden sık sık kontrol altında olmam lazım...tansıyonumun yukselmemesı lazım vs..:sinifsinif:
amin canım benım...allah hepımızin saglıkla sıhatle zamanında evlatlarını kucagına almayı nasıp etsın... ıster ıstemez ne duyarsan uzuluyorsun bırde felaket tellalı kayınvalıdem var dıbımdeee o yuzden elımden gelenı yapıyorum bende sakın olmaya calısarak :)) benım normaldede tansıyonum 13-8 falandı ..sımdıde 13- veya 12 7-8 seklınde...ama hamılelıgın bır yerınde bıle ust sınırlara cıkmıs olması dengeyı bozuyormus kı benım oyle olmus...13-9 sınırım asarsam eger felaket olur yanı...canim ya cok gecmis olsun.daha neler duyucaz bakalim.aslinda cok az bir zamanimiz kaldi.kontrol altindaysan iyi.korkulcak birsey yok.stress yapma,üzüntü daha cok cikartiyor biliyorsun.bak bu haftalara kadar gelebilmissin.devamida olur yani.sunun surasinda 10 haftan kalmis.tansiyonunu dengeli tutmaya calis.sabir canim.Allah yardimcin olsun.Rabbim yüzümüze baksin artik.
dualarımız seninle olur canımm,hiç sıkma tatlı canını.. olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun..
sağlıcakla gelir kuzucuk annesi,nette araştırma yapma,bazı yazılara göre tesadüfen yaşıyoruz yani o kadar:))
benim tansiyonum 9-6, 10-6 falan çıkıyor ama dijitalde 12-8 çıkıyor..
amin canım benım...allah hepımızin saglıkla sıhatle zamanında evlatlarını kucagına almayı nasıp etsın... ıster ıstemez ne duyarsan uzuluyorsun bırde felaket tellalı kayınvalıdem var dıbımdeee o yuzden elımden gelenı yapıyorum bende sakın olmaya calısarak :)) benım normaldede tansıyonum 13-8 falandı ..sımdıde 13- veya 12 7-8 seklınde...ama hamılelıgın bır yerınde bıle ust sınırlara cıkmıs olması dengeyı bozuyormus kı benım oyle olmus...13-9 sınırım asarsam eger felaket olur yanı...
esracım cok cok sagolasınnn en buyuk dezavantajım sanırım benımde bu ..cok arastırıyorum..hatta detaylı ultrasona ılk balıkesırde bır goruntuleme merkezıne gıttım uyuz doktor cıhazının yetersızlıgı sebebıyle bana ben sana bakmıyım sen ıstanbuldakı doktoruna gıt dıyınce oyle kotu olmustum kı sankı olumsuz bısıy varmıs gıbı soyledı uyuz...eve geldım arastır et neler neler buldum buldukca daha cok strese gırdım ve sonunda ıste dırenc yuksek cıktı ...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?