ya bi bakıyorum herkes burada bi bakıyorum kimsecikler yok :umursamaz:
canım cok saolasınnn..preeklampsi riskim var..bebıse gıden sol damarda dırenc fazla allah korusun son 3 aylık donemde olusursa rısk kısmını gecıp en ıyı sonuc erken dogum olucak mazallah dıger sonuclarsa daha vahım..bebegın gelısememesı , ve daha korkunc sonuclar olabılırmıs..o yuzden sık sık kontrol altında olmam lazım...tansıyonumun yukselmemesı lazım vs..:sinifsinif:
hava çok güzel biraz yürüşe çıkacağım yürümek normal doğumu kolaylaştırıyormuş dün sağlıkocağındaki ebede dedi bol bol yürü dedi
Ohh ne guzel isin en keyifli tarafi kaldi geriye desene canimmobilyamızı kurdu gitti adamlar,ikide bir gidip bakıyorum odaya:)))
hala inanamıyorum,zaman ne çabuk geçiyor,artık evde üç kişi olcaz zemuszemus
kocacığım silecek ben de yerleştiririm yavaş yavaş:)
slm kıslar pen geldumaklinialirimsmile
hava çok güzel biraz yürüşe çıkacağım yürümek normal doğumu kolaylaştırıyormuş dün sağlıkocağındaki ebede dedi bol bol yürü dedi
tşk ederim canımın içi hadi görüyşürüz bakalım :1hug:ama yarım saati geçmeden ve 10 dk yürüyüp 5 dk mola vererek,yavaş yavaş yürümelisin..
kendini yorma emi?
anne altımı bezlesem olurmudelikafaduldenOhh ne guzel isin en keyifli tarafi kaldi geriye desene canim
Artik bebisin dogana kadar ne yapcani sasirirsin odada resmini bekliyrum mutlaka odanin kaydirigubbakcemile
Hosgeldin canim...
Hava guzelse hic kacirma bu firsati yuru tabi ama ben disarda cok fazla yuruyemiyorum ya yarim saat demeden wc ihtiyacim geliyo evden uzaklastimmi eve gelene kadar patlicak gibi oluyom sempatiksalakcinni
Sende yanina bi lazimlik al cik barii :roflol:
anne altımı bezlesem olurmudelikafadulden
ama yarım saati geçmeden ve 10 dk yürüyüp 5 dk mola vererek,yavaş yavaş yürümelisin..
kendini yorma emi?
ay ben de aynıyım,daha kapıdan çıkmadan tuvaletim geliyor:))
gece çiş saatlerim artık rutin hale geldi:))) gece 3te ve sabah 6 da kalkıyorum hiç istisnasız:))
günde en az 3lt su içince tuvaletten çıkamıyorum:))
odamızın da resmini mutlaka koycam sılacım,yerleştirmek için can atıyorum:))
2009 mayıs annesiyim oğlumla bana oy verirmisiniza.s.
http://apps.facebook.com/favoricanimannem/album.php?fotografID=915
canım ben de yürüyüs yapıyorum evde de spor salonunda da yürüyüş bandında yürüyorum ve 5 veya 5:5 da 40 dk yürüyorum doktorum devam et korkma sadece sancın girerse ve cok zorlanırsan yavasla dedi yürüyüşün hiç bir şeklinden korkmayın kızlar ben agırlık calısıyorum kollarım için..
odayı 4gözle bekliyorummmmmmm
bu arada alt bezi çok iyi fikir: DD:
düzenli spor yapıyorsan sana koymaz ama hamilelikle başlayınca zorlamamak lazım :))
bana tuvalet dışında kalkmak yasak artık,yürüyüş falan hayal oldu..
ilk 6ay deli gibi hareket ettim,gölet etrafında yürüyüşler yaptım,hiç oturmadım ama bende ters tepti:)
kızım doğsun gezeriz gene orası senin burası benim:))
canım ben de yürüyüs yapıyorum evde de spor salonunda da yürüyüş bandında yürüyorum ve 5 veya 5:5 da 40 dk yürüyorum doktorum devam et korkma sadece sancın girerse ve cok zorlanırsan yavasla dedi yürüyüşün hiç bir şeklinden korkmayın kızlar ben agırlık calısıyorum kollarım için..
odayı 4gözle bekliyorummmmmmm
bu arada alt bezi çok iyi fikir: DD:
ağırlık mı çalışıyosun:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehir
sen kendine dikkat et yeter canım..bak benim de hem suyum az hem kordon dolanması var,nette bir okudum aman allah karaları bağlatır insana ama çok şükür kızımın gelişimi gayet iyi gidiyor..elimden geleni yapıp dua ediyorum,doktorum ne derse uyguluyorum..
gerisi allahın takdiri..hem tehlikeli sınırı geçtik artık,bizimkilerden çok daha küçükken doğup turp gibi olan bebiş çok:)
sılacım sanada tesekkur ederım..bılgısayar basında uyuyakalmısım resmen dahada bı suru sey yapmam lazım oysakı saat yıne 6 bucuk olmus...bende dua edıyorum kendımede benımle aynı durumda olsada olmasada tum bebek bekleyenlere ınsallah kabul olur..opuyorumnanaktanCanim ya kiyamam cok gecmis olsun.Ama nolur kotu seyler getirme aklina icini ferah tut ve bol bol dua et benimde dualarim seninle ve bebisinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?