2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız?bebişlerimiz nasıl?
ben çok hastayım acayip grip oldum,boğazlarım ağrıyor,burnum akıyor.napıcam yaa.2 gündür çok kötüyüm sanki bugün dahada arttı:-((aman dikkat edin,sakın dondurma falan yemeyin yoksa benim gibi hasta olursunuz,hastalık mevsimi zaten.

çok gecmiş olsun ahh bir şey de yapılmaz ki şimdi ilaç falan.. portakalı sık sık iç bari dikkat aman

sağol canım.hiçbişey yutamıyorum , çok fenayım.

geçmiş olsun canım,doktorunla görüşsene hemen..
hastalığı ilaçsız ayakta atlatmaya çalışmak daha zararlı..
hamilelikte güvenle kullanılabilen sürüyle ilaç var..
dün ateşim çıkmıştı,doktorumu aradım,bir tane parol iç,ılık duş al dedi,yaptım dediklerini geçti..
baştan önlem almak lazım,iyice ilerlemeden önlem al canım..
tekrar geçmiş olsun..

.bı saattır yazmaya calısıyorum ama ekranım bembeyaz olup kalıyor
sema gecmis olsun.. ılac alamıyoruz evet ama dınlenmeyı sakın ıhmal etme...cek yorganı tepene kadar dınlen muhakkak...meyve ve sebzelerle vıtamın almaya bak..bogazlarını yumusatacak corba ,sut tarzı seyler ıcmeye calıs

sinatra albümler bölümünde bi köpek var ayyyyyyyyyy çok şirin bembeyaz tatlı bişey yaaaaaa:asigim:

albumler? neredekı o ben cok ıyı bılmıyorum forumu kullanmayı yaaa bana ogretse bırı sunu mafoldumben

bak yukarda anasayfa kullanıcı paneli v.s takip et o sırayı sol üste görürsün mesela bugün hangi topiğe nasıl başlık ve yorumlar yazılmış bunlarıda forum takipde bulabilirsin sorun olursa sorabilirsinzemuszemus

çok şirin köpek bunların fiyatı pahalıdır yaaa:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

sinatraaaaaaaaaaaaaaaa ben kaçtım tv karşısında yemek keyfi yapcamcokacimcoooksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

slm kıslar bugün buraya kimse ğramaz behlülle bihterin dizisi var ya?:sinifsinif:

Slm kizlar ...
Dizi daha baslamadi baslayana kadar burdayim benn hihoyyyt
Ben burda olsam nolcek ki topikte kimse yokk klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…