2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin sılam naber:icecream:

Biyere kacmadim kiss topikte kimse yok bende sitede dolaniyom bos bos
Aski memnu baslasin kimse tutamaz ama beni sempatiksalakcinni

iyiyim canim sen nasilsin ?
BBugun hic bi is yapmadim o yuzden agrimda yok boshayallersmile

sedef küsmüyüz kıss bize slm yokmu:jeyyar:

kız senle niye küs olam şeyyyyyyyyyyyy atlamışım inanki özür dilerim hoooooooşşşşşşşşşşşşgeeeeeeeeeeeellllldddiiiiiiiin bi topik vardı baba evini çok özleyeceğim diye oraya daldım az daha ağlıyodum:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

Biyere kacmadim kiss topikte kimse yok bende sitede dolaniyom bos bos
Aski memnu baslasin kimse tutamaz ama beni sempatiksalakcinni

iyiyim canim sen nasilsin ?
BBugun hic bi is yapmadim o yuzden agrimda yok boshayallersmile

ben tutarımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Aski memnu basladi sila kacarrrrrrrrrrrrrrrr

sinatraaaaaaaaaaaaaaaa ben kaçtım tv karşısında yemek keyfi yapcamcokacimcoooksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım ya annem aradı onunla konustuk dedıkodu yaptıp azcık :kedi:
ben cok dızı ızlemıyorum cok nadır canım ailem,papatyam,melekler korusun ve kavak yelleri ki bunlarıda sık sık takıp etmıyorum denk duserse...ama sımdı kalkıcam kurabıye kek bısıyler yapıcam kocis benim yoklugumda dısardan abuk sabuk seyler alıp yemesın..klava:

yok canım fazla degıl mecbur kalmadıkca izlemiyorum da bu aksam kızlar mecbur bırakıcak gibi

hehe hoşgeldin millet kanal d eye gitti sen naptın doktor işinizemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

ya var ya ben tam bir unutkan olmuşum. bilmiyorumkismile benim kontrol için randevum dünmüş. tabi bugün gidince doktorun sekreterinden öğrendik. tıkış tıkıştı zaten. ama doktora durumu izah edince bebeğe bakmadan göndermek istemedi. 2 dk içinde uzandım. suyu iyi bebeğin keyfi yerinde ve rahimde de sorun yok dedi o kadar. haftaya mutlaka gelin dedi. ben de perşembeye randevu aldım. bebişin kilosunu boyunu falan öğrenemedim. zaten görebilmeyi bile beklemiyordum. bir aydır bu anı bekliyordum. nasıl unuturum ya guclubacismile çok kızdım kendime. neyseki keyfi yerindeymiş kalp atışları normal dedi.. :Saruboceq: kızlarrr özledim sizi. inşallah yarın sinatradan :Saruboceq: güzel haberler gelir

böyle işte sedefciğim senağlama

allah seni iyi etsin kız boşuna yorulmuşum desene not etmedin mi boşver bu sayede tatlı bebişinin durumunu öğrenmiş oldun olsun ooooooooo haftaya kim gitcek kız eminsin demibilmiyorumkismileopuyorumnanaktandelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…