yok hiç bişey istemedi. zaten benim doktorum ben söylemeyince istemiyor. doktor çok uzak değil seve seve gidecem :)))
kız o zaman niye girmedin topiğe bakiim :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
sen bol bol gezdin demiiiiiiiiiiiii:tomato:
çarşıda öyle dolandım başı boş. bi alışveriş de yapamadım. bulsam pijama alcaktım. sonra eşimle buluşup eve geldim. çok sinir bozucu bi gündü :roflol:
ya var ya ben tam bir unutkan olmuşum. bilmiyorumkismile benim kontrol için randevum dünmüş. tabi bugün gidince doktorun sekreterinden öğrendik. tıkış tıkıştı zaten. ama doktora durumu izah edince bebeğe bakmadan göndermek istemedi. 2 dk içinde uzandım. suyu iyi bebeğin keyfi yerinde ve rahimde de sorun yok dedi o kadar. haftaya mutlaka gelin dedi. ben de perşembeye randevu aldım. bebişin kilosunu boyunu falan öğrenemedim. zaten görebilmeyi bile beklemiyordum. bir aydır bu anı bekliyordum. nasıl unuturum ya guclubacismile çok kızdım kendime. neyseki keyfi yerindeymiş kalp atışları normal dedi.. :Saruboceq: kızlarrr özledim sizi. inşallah yarın sinatradan :Saruboceq: güzel haberler gelir
sedefcim net ağır çalışıyo
kız daha almadın mı al al bilmiyorumkismile:hulya: pazardada güzel şeyler var ama bilmem sen ist fatihe gitcen neler var neler :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
eh bana şimdilik müsade kaldığım yerden devam edeyimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
burda hiçbiyerde bişey yok hepsi anne işi ya :sinifsinif:
burda hiçbiyerde bişey yok hepsi anne işi ya :sinifsinif:
Nerdesiiiinn sennnnnnnnnnnnnnnnn
allah iyiliğini versin emiklava::roflol:
iyi bari doktorun insaf edip göstermiş bebişi:)
keyfi yerindeyse sorun yok,haftaya öğrenirsin boyu kiloyu..ama söyle saat kaçta biz hatırlatalım,sana bırakmayalım
tüm gün seni bekledik,nasıl geçti kontrolün diye,özledikk:)
ya var ya ben tam bir unutkan olmuşum. bilmiyorumkismile benim kontrol için randevum dünmüş. tabi bugün gidince doktorun sekreterinden öğrendik. tıkış tıkıştı zaten. ama doktora durumu izah edince bebeğe bakmadan göndermek istemedi. 2 dk içinde uzandım. suyu iyi bebeğin keyfi yerinde ve rahimde de sorun yok dedi o kadar. haftaya mutlaka gelin dedi. ben de perşembeye randevu aldım. bebişin kilosunu boyunu falan öğrenemedim. zaten görebilmeyi bile beklemiyordum. bir aydır bu anı bekliyordum. nasıl unuturum ya guclubacismile çok kızdım kendime. neyseki keyfi yerindeymiş kalp atışları normal dedi.. :Saruboceq: kızlarrr özledim sizi. inşallah yarın sinatradan :Saruboceq: güzel haberler gelir
doktorun tahlil istememesi ne garib:uhm:
sennn nerdesinnnnnnnnnsedef pardon canım yanlıs alıntı yaptım.
kız sekreterde öle dedi. iki buçuğa kadar gitmezsem arayıp gel diyecekmiş. kontrolüm haftaya perşembe. ama dur bi sorayım kocişe :roflol: valla bu arada kociş ısrarla bilg. istiyodu. ben de dedim ki aaaa bak kurtlar vadisi başlamış :roflol:
siz nasılsınız bakıyım. bebişler iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?