2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok hiç bişey istemedi. zaten benim doktorum ben söylemeyince istemiyor. doktor çok uzak değil seve seve gidecem :)))

ayyyyyyyyyyyyy ben kendi kendimemi konuşuyom yaaaaaaaaa :dilcikar::dilcikar:

çarşıda öyle dolandım başı boş. bi alışveriş de yapamadım. bulsam pijama alcaktım. sonra eşimle buluşup eve geldim. çok sinir bozucu bi gündü :roflol:

kız daha almadın mı al al bilmiyorumkismile:hulya: pazardada güzel şeyler var ama bilmem sen ist fatihe gitcen neler var neler :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

allah iyiliğini versin emi klava::roflol:
iyi bari doktorun insaf edip göstermiş bebişi:)
keyfi yerindeyse sorun yok,haftaya öğrenirsin boyu kiloyu..ama söyle saat kaçta biz hatırlatalım,sana bırakmayalım
tüm gün seni bekledik,nasıl geçti kontrolün diye,özledikk:)

kız sekreterde öle dedi. iki buçuğa kadar gitmezsem arayıp gel diyecekmiş. kontrolüm haftaya perşembe. ama dur bi sorayım kocişe :roflol: valla bu arada kociş ısrarla bilg. istiyodu. ben de dedim ki aaaa bak kurtlar vadisi başlamış :roflol:
siz nasılsınız bakıyım. bebişler iyi mi

canımmm butun gun gıre cıka hem senı sordum hem senden gelecek haberı bekledım durdum...
guzel haberlerle gelmıssın ınsallah yarın aksam bende mutluluk gobıslerı atarak burada olurum...
benım unutma gıbı bı luksum olmuyor su kontrollerı hastane dırek mesaj atıyor yarın su saatte randevunuz var unutmayın dıe :)kaydirigubbakcemile3
doktorun tahlil istememesi ne garib:uhm:

benım doktorlarımda seker yuklemesı ve kan sayımı dısında kı onlarda en basta ıstenen tahlıllerdı baskada bısıy ıstemedı...yarında ıstemezler muhtemelen ...
ıstemelerımı gerekıyordu kiii:uhm:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden itler vadisini bende izliyom reklam oluncasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…