2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

vala her doktor bir olmuyo galiba aç karına sırabekleye bekleye sağlık ocağında yaptırdım son 1 aya kala kan olup olmadığına bakıyo çok şükür bi kere hap içtim daha vermedi herşeyimle iyiydim yanikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemuszemuszemus

:mymeka: canım ben tam dayaklığımm

kesinlikle öyle hatta biraz önce esime dedim ki yesica gelmedi bugun kontrolu vardı bir sey mı oldu acaba? esım de diyo yesica kim yabancı mı nasıl isim o oyle yok ayol ne ismi nick dedim nickkkk

cok merak ettık senı

sayenizde akıl mı kaldı. size laf yetiştirmekten günleri tarihleri unuttum :roflol: inşallah güzel haberleri senden alırız canım.
şu geçmişi de nasıl okuycam. dırdır vırvır dolu sayfa :umursamaz: nasıl okuycam:tomato:

ispanyol de.. havalı olsun. ben de ispanyolca öğreniyorum dersin :roflol: gerçi ben bildiğini de unuttururum sana :roflol:

hımmmm sana masallahhhhh opuyorumnanaktan

amin inşallahhhhhh...:Saruboceq:

kız bu blecksiya topik açmış yesicaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

blacksiya topiğin hayırlı olsun kız maaşaallah sana tü tüzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

bizim üstümüze gül mü kokluyosunnnn baska topic mopiccc ne ıs

suprizzzzzzzzzzz idi :)

blacksiyayı takip edelim hadi:icecream:

sizden korkulur kızlar yaaa

ispanyol de.. havalı olsun. ben de ispanyolca öğreniyorum dersin :roflol: gerçi ben bildiğini de unuttururum sana :roflol:

blacksiya topiğin hayırlı olsun kız maaşaallah sana tü tüzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Sedef wallahi korktum senden walla bravo da sürprizimi bozdunuz cadılarımmmm benimmm

yesica bu arada sizin tekstil idi demi..

bugun bir tane body buldum evde markası yessica idi sizin mi kısss yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…