kızlarr biraz işim var geliyorum hemen baska bir topikte bir şeyler hazırlıyorummm
canımmm butun gun gıre cıka hem senı sordum hem senden gelecek haberı bekledım durdum...
guzel haberlerle gelmıssın ınsallah yarın aksam bende mutluluk gobıslerı atarak burada olurum...
benım unutma gıbı bı luksum olmuyor su kontrollerı hastane dırek mesaj atıyor yarın su saatte randevunuz var unutmayın dıe :)kaydirigubbakcemile3
benım doktorlarımda seker yuklemesı ve kan sayımı dısında kı onlarda en basta ıstenen tahlıllerdı baskada bısıy ıstemedı...yarında ıstemezler muhtemelen ...
ıstemelerımı gerekıyordu kiii:uhm:
:mymeka: canım ben tam dayaklığımm
canımmm butun gun gıre cıka hem senı sordum hem senden gelecek haberı bekledım durdum...
guzel haberlerle gelmıssın ınsallah yarın aksam bende mutluluk gobıslerı atarak burada olurum...
benım unutma gıbı bı luksum olmuyor su kontrollerı hastane dırek mesaj atıyor yarın su saatte randevunuz var unutmayın dıe :)kaydirigubbakcemile3
benım doktorlarımda seker yuklemesı ve kan sayımı dısında kı onlarda en basta ıstenen tahlıllerdı baskada bısıy ıstemedı...yarında ıstemezler muhtemelen ...
ıstemelerımı gerekıyordu kiii:uhm:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden itler vadisini bende izliyom reklam oluncasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kesinlikle öyle hatta biraz önce esime dedim ki yesica gelmedi bugun kontrolu vardı bir sey mı oldu acaba? esım de diyo yesica kim yabancı mı nasıl isim o oyleyok ayol ne ismi nick dedim nickkkk
cok merak ettık senı
sedef blaci buldunmu kısss
yok gıııııı ters yöne girdi kaçırdım mesaj düzeltiyo tühkaydirigubbakcemile
vala her doktor bir olmuyo galiba aç karına sırabekleye bekleye sağlık ocağında yaptırdım son 1 aya kala kan olup olmadığına bakıyo çok şükür bi kere hap içtim daha vermedi herşeyimle iyiydim yanikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemuszemuszemus
sayenizde akıl mı kaldı. size laf yetiştirmekten günleri tarihleri unuttum :roflol: inşallah güzel haberleri senden alırız canım.
şu geçmişi de nasıl okuycam. dırdır vırvır dolu sayfa :umursamaz: nasıl okuycam:tomato:
bizim üstümüze gül mü kokluyosunnnn baska topic mopiccc ne ıs
blacksiyayı takip edelim hadi:icecream:
ispanyol de.. havalı olsun. ben de ispanyolca öğreniyorum dersin :roflol: gerçi ben bildiğini de unuttururum sana :roflol:
blacksiya topiğin hayırlı olsun kız maaşaallah sana tü tüzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
bizim üstümüze gül mü kokluyosunnnn baska topic mopiccc ne ıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?