evet gül kokluyo:sinifsinif::sinifsinif:
suprizzzzzzzzzzz idi :)
sizden korkulur kızlar yaaa
Sedef wallahi korktum senden walla bravo da sürprizimi bozdunuz cadılarımmmm benimmm
yesica bu arada sizin tekstil idi demi..
bugun bir tane body buldum evde markası yessica idisizin mi kısss yoksa?
ne topiğmiş buuuu
:roflol::roflol::roflol: hee zayen benim adım da yessica
içinde aşk meşk düğün olan bi topikzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
Slm kislarrr ...
Ne topigi yaw biri linkini yazsinda bizde bakalim catlayin sempatiksalakcinni
ay geçmiş okumaktan canım çıkıyo yaaaa... sizi alsalar bi odaya koysalar... çıkan vır vırla var yaaaaaaaaaaa öfff depremler oluuuuuuuuuurrrrrrrrr
sınavlarım iyi geçti kızlar. şimdi oğlumun çarpı işini yapıyodum odasına asmak için bi tablo. kociş aldı elimden yapmak için. yanlış yapmış onun yanlışını düzelttim devam ediyoruuum :)
napıyonuz bakem yeni topik felan nooluyooooğğğğğ
ay geçmiş okumaktan canım çıkıyo yaaaa... sizi alsalar bi odaya koysalar... çıkan vır vırla var yaaaaaaaaaaa öfff depremler oluuuuuuuuuurrrrrrrrr
sınavlarım iyi geçti kızlar. şimdi oğlumun çarpı işini yapıyodum odasına asmak için bi tablo. kociş aldı elimden yapmak için. yanlış yapmış onun yanlışını düzelttim devam ediyoruuum :)
ay hadi gözün aydın,geçmiş olsun canım..
yeni topik konusuna gelince blacksiya düğün resimlerini koymuş,maşallah acaip şeker sen de bir bak :)
Ay delircem ya saat 9 dan beri yatirmaya calisiyorum oglumu ben yatiriyorum o kalkiyo mafoldumben
Cok duzensiz ya uykusu bu cocucgun ötekide dogunca vah silanin halinee bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?