2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kod:
suprizzzzzzzzzzz idi :)

sizden korkulur kızlar yaaa

Sedef wallahi korktum senden walla bravo da sürprizimi bozdunuz cadılarımmmm benimmm

benden kaçmaz bidenem çok güzel gelin olmuşsun aboooooooooo bide dansözle oynamışın kız neşeli neşeli rabbim ömür boyu aynı yastığa baş koymanızı nasip etsin bi de minik misafirin gelseydiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anacım iki dakka kızımın odasına gittim,kaynatmışınız gene:))
yesica geldi ya hemen belli oldu:))))
alatariell sen sınavın nasıl geçti yaz da bugunün beklenen haberleri sonuçlansın hayırlısıyla:)

hayda millet gaçmışııııış bana bakın topiği dağıtmayın haaaaa:umursamaz:lmaz:lmaz::mymeka::mymeka:

ay geçmiş okumaktan canım çıkıyo yaaaa... sizi alsalar bi odaya koysalar... çıkan vır vırla var yaaaaaaaaaaa öfff depremler oluuuuuuuuuurrrrrrrrr

sınavlarım iyi geçti kızlar. şimdi oğlumun çarpı işini yapıyodum odasına asmak için bi tablo. kociş aldı elimden yapmak için. yanlış yapmış onun yanlışını düzelttim devam ediyoruuum :)
napıyonuz bakem yeni topik felan nooluyooooğğğğğ

kıııııııııııııııııııııııııııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr:uhm:

canım hadi gözün aydın sınavların güzel gectiğine cok sevindimm

E biz de laf bitmezz biiyorsunnn

sorma ya bu zilliler kaçtı blacksiyanın topiği:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ay hadi gözün aydın,geçmiş olsun canım..
yeni topik konusuna gelince blacksiya düğün resimlerini koymuş,maşallah acaip şeker sen de bir bak :)

Ay delircem ya saat 9 dan beri yatirmaya calisiyorum oglumu ben yatiriyorum o kalkiyo mafoldumben
Cok duzensiz ya uykusu bu cocucgun ötekide dogunca vah silanin halinee bilmiyorumkismile

ay hadi gözün aydın,geçmiş olsun canım..
yeni topik konusuna gelince blacksiya düğün resimlerini koymuş,maşallah acaip şeker sen de bir bak :)

oooo kaçar mı benden. baktm inceledim kocasına baktım dedim aferim yakışmış kızımıza. gelinliğine baktım kıskandım azıcık geldim geri topiğime

Ay delircem ya saat 9 dan beri yatirmaya calisiyorum oglumu ben yatiriyorum o kalkiyo mafoldumben
Cok duzensiz ya uykusu bu cocucgun ötekide dogunca vah silanin halinee bilmiyorumkismile

anason çayı diye birşey varmışş kötükedihüso

Canim sinavin iyi gecmesine cok sevindimmmhihoyyyt

Ne carpisi kiz onu anlamadim yanliz nereye ne carpisi atiyon ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…