2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay hadi gözün aydın,geçmiş olsun canım..
yeni topik konusuna gelince blacksiya düğün resimlerini koymuş,maşallah acaip şeker sen de bir bak :)

:kedi::kedi: ay cok saolun walla kızlar sevindirdiniz beni.. Hepinizin güzel bakan gözleri sayesinde canlarımmm..

komplo teorisi ayarlayalım topiğe sedef

canın sağ olsun canım alt tarafı 3-5 resim

Ay delircem ya saat 9 dan beri yatirmaya calisiyorum oglumu ben yatiriyorum o kalkiyo mafoldumben
Cok duzensiz ya uykusu bu cocucgun ötekide dogunca vah silanin halinee bilmiyorumkismile

anason cayı var bi güzel ya da rezene cayı

anason çayı diye birşey varmışş kötükedihüso

Valla hic olmadi uyku damlasi varmis arkadas söyledi ama doktorum tavsiye etmiyo iste böyle gidersede kafayi yicem yaaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae

Valla hic olmadi uyku damlasi varmis arkadas söyledi ama doktorum tavsiye etmiyo iste böyle gidersede kafayi yicem yaaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae

yesicanin doktoruna sor,o zaman rakı bile içirirsin oğlana,nasılsa herşeye normal diyor :)))
şaka bir yana da karışık bitki çayları var,uyku için,bitkisel sonuçta,denemeye değer yerimseniben

kız be normalde de böyleyim. bazen hamile olduğumu unutup öyle hareketler yapıyorum ki sormaa :roflol:

anaam çocuğun da senin gibi unutkan olursa vah haline yavrumunbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

yesicanin doktoruna sor,o zaman rakı bile içirirsin oğlana,nasılsa herşeye normal diyor :)))
şaka bir yana da karışık bitki çayları var,uyku için,bitkisel sonuçta,denemeye değer yerimseniben

ama rakı normal de mi :roflol:

anaam çocuğun da senin gibi unutkan olursa vah haline yavrumunbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

ben çocuğu unutacam ontan korkuyorum :roflol:

ben şimdi de 100 kg yım kızlarrr dıyorum ya duyan kulaklarına inanmıyor bana bakıp 0.01 tonum yane heheheheheh

bu arada yesicacım canımsın gercekten..

cevabımı oraya yazdım

Yaw isin kotusu benim oglan normal suyla sutten baska bisi koymaz ki azina.
Butun cocuklar asitli iceceklere bayilir benimki azina almaz lmaz:
Cayi nasi vercem icmezki bilmiyorumkismile

Canim sinavin iyi gecmesine cok sevindimmmhihoyyyt

Ne carpisi kiz onu anlamadim yanliz nereye ne carpisi atiyon ?
kız hani etamin işleri oluyo ya çarpı çarpı. ben bi desennli kumaş aldım bauhaustan. ipi falan içinde onu işliyosun öyle. el kadar bişey ama çok güzel oluyo. bi tane köpekli bi tane sincaplı tablo işliyorum oğluşumun odasına

yapalım da nasılbilmiyorumkismiledelikafaduldendelikafadulden

ben göbeğimin resmini çekip koyayım oraya. gören kaçsın

alatariell geçmiş olsun kuzumm gözün aydın

sağol kız 6 sınavm bitti kaldı 5 tane pazartesi-salı - çarşamba ve perşembe günü

bence güzelce dövsün oğlanı. oğlan nasılsa ağlamaktan yorgun düşer uyuyakalır çok makul çözümler sunarım ben

kızlar ya benim göbüşümün üstünde sanki sinek ısırmış gibi bişiyler çıktı ok kaşınıyo :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…