ay hadi gözün aydın,geçmiş olsun canım..
yeni topik konusuna gelince blacksiya düğün resimlerini koymuş,maşallah acaip şeker sen de bir bak :)
komplo teorisi ayarlayalım topiğe sedef
Ay delircem ya saat 9 dan beri yatirmaya calisiyorum oglumu ben yatiriyorum o kalkiyo mafoldumben
Cok duzensiz ya uykusu bu cocucgun ötekide dogunca vah silanin halinee bilmiyorumkismile
komplo teorisi ayarlayalım topiğe sedef
yafff topikleri karıştırdımmmm kaydirigubbakcemile3
anason çayı diye birşey varmışş kötükedihüso
yafff topikleri karıştırdımmmm kaydirigubbakcemile3
bak simdi ruhani hamiş nereye kayboldunn
bu arada bugday kepeği işi tamam cnm
hamilelikte herşeyi unutuyon ha bu unutkanlıkla ilgili böyle bişey duymuştum zaten:hulya::hulya::hulya:
Valla hic olmadi uyku damlasi varmis arkadas söyledi ama doktorum tavsiye etmiyo iste böyle gidersede kafayi yicem yaaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae
kızlar bu arada ben 80 kg idim gelinlikli halimle
Valla hic olmadi uyku damlasi varmis arkadas söyledi ama doktorum tavsiye etmiyo iste böyle gidersede kafayi yicem yaaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae
kız be normalde de böyleyim. bazen hamile olduğumu unutup öyle hareketler yapıyorum ki sormaa :roflol:
kızlar bu arada ben 80 kg idim gelinlikli halimle
yesicanin doktoruna sor,o zaman rakı bile içirirsin oğlana,nasılsa herşeye normal diyor :)))
şaka bir yana da karışık bitki çayları var,uyku için,bitkisel sonuçta,denemeye değer yerimseniben
anaam çocuğun da senin gibi unutkan olursa vah haline yavrumunbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekafamçokkarıştı
yesicanin doktoruna sor,o zaman rakı bile içirirsin oğlana,nasılsa herşeye normal diyor :)))
şaka bir yana da karışık bitki çayları var,uyku için,bitkisel sonuçta,denemeye değer yerimseniben
kız hani etamin işleri oluyo ya çarpı çarpı. ben bi desennli kumaş aldım bauhaustan. ipi falan içinde onu işliyosun öyle. el kadar bişey ama çok güzel oluyo. bi tane köpekli bi tane sincaplı tablo işliyorum oğluşumun odasınaCanim sinavin iyi gecmesine cok sevindimmmhihoyyyt
Ne carpisi kiz onu anlamadim yanliz nereye ne carpisi atiyon ?
yapalım da nasılbilmiyorumkismiledelikafaduldendelikafadulden
alatariell geçmiş olsun kuzumm gözün aydın
ama rakı normal de mi :roflol:
ben çocuğu unutacam ontan korkuyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?