2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kim kac kilo aldi deyin bi kizlar.Bende mi bi anormallik var yoksa herkesmi cok kilo aldi bilmiyorumkismile
33 hafta +17 kilo sempatiksalakcinni

bak bu güzel fikir de ya bayılırlarsasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben şimdi de 100 kg yım kızlarrr dıyorum ya duyan kulaklarına inanmıyor bana bakıp 0.01 tonum yane heheheheheh

bu arada yesicacım canımsın gercekten..

cevabımı oraya yazdım

boydan belli olmaz kilocuklarınkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Yaw isin kotusu benim oglan normal suyla sutten baska bisi koymaz ki azina.
Butun cocuklar asitli iceceklere bayilir benimki azina almaz lmaz:
Cayi nasi vercem icmezki bilmiyorumkismile

süslü bardak ya da kullanıyorsa biberonla bir denersin,yok içmezse bir çift terlik sana yardımcı olacaktır:roflol:

kızlar göbeğimin altı çatır çatır çatlamış. yeni oluşan kırmızı çatlaklar iin neler yapılabiliyomuş

süslü bardak ya da kullanıyorsa biberonla bir denersin,yok içmezse bir çift terlik sana yardımcı olacaktır:roflol:

Terlige gerek kalmadi ellerimle hasladim simdi hala odasinda yikiyo ortaligi kafayi yememek elde dedil yaa laelaelaelaelae
Akli olan cok cocuk yapmasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlaelaelaelaelae

Kim kac kilo aldi deyin bi kizlar.Bende mi bi anormallik var yoksa herkesmi cok kilo aldi bilmiyorumkismile
33 hafta +17 kilo sempatiksalakcinni

ben de 32+4teyim ve 12 kg aldım,hepsi de göbeğimde resmen,doktorum 39.- 40. haftayı görürsen penguen gibi olacaksın dedi:)))) ağırlık merkezim değişti resmen,füze gibi göbüşüm,herkes oğlan mı diyor,deli oluyorum!!
ah bir de su seviyem normal olsa göbeğimin üzerinde yuvarlancam galiba :roflol::roflol:

imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt kafayi yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-

kızlar göbeğimin altı çatır çatır çatlamış. yeni oluşan kırmızı çatlaklar iin neler yapılabiliyomuş

geçmiş olsun aramıza hoşgeldin bi çatlak dahadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

benimkiler de çatlak galiba kırmızı kırmızı ve yanıyo kaşınıyo of

kızlar bu gece affedin beni çok yorulmuşum duşa girip yatııcam. yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum ben tamam mıııığğğğğğğğğğ....

sılacım sakin ol biraz yazık oğluşuna da kardeş geliyo belki dikkat çekmeye çalışıyodur o şimdi. kızmadan sinirlenmeden sakince ilgilen sakinleşir o da

görüşürüz bebeem:lepi:

bol bol yağla ve sakın kaşıma..

Terlige gerek kalmadi ellerimle hasladim simdi hala odasinda yikiyo ortaligi kafayi yememek elde dedil yaa laelaelaelaelae
Akli olan cok cocuk yapmasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlaelaelaelaelae
bunu ikinci çocuğunu doğurmak üzereyken mi farkettin :roflol::roflol:

size geliyo bikaç çift terlik. ama şimdi değil. bebişler sağ salim çıksın sonra kaydirigubbakcemile5

valla annem terlikle isabetli atış şampiyonuydu ve ben gayet uslu bir çocuktum..bu bağlantının sağlamlığına kefilim:roflol::roflol:

geçmiş olsun aramıza hoşgeldin bi çatlak dahadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar geliyorum ben bırazdan cok kaynatmayın

kesinlikle çatlak kızlar kırmızı kırmızı çok tatlı kaşınıyo. gündüz engel oluyorum kendime ama gece kaşıdığımı farkediyorum.. off ya eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…