ama rakı normal de mi :roflol:
ben çocuğu unutacam ontan korkuyorum :roflol:
kız hani etamin işleri oluyo ya çarpı çarpı. ben bi desennli kumaş aldım bauhaustan. ipi falan içinde onu işliyosun öyle. el kadar bişey ama çok güzel oluyo. bi tane köpekli bi tane sincaplı tablo işliyorum oğluşumun odasına
ben göbeğimin resmini çekip koyayım oraya. gören kaçsın
sağol kız 6 sınavm bitti kaldı 5 tane pazartesi-salı - çarşamba ve perşembe günü
bence güzelce dövsün oğlanı. oğlan nasılsa ağlamaktan yorgun düşer uyuyakalırçok makul çözümler sunarım ben
kızlar ya benim göbüşümün üstünde sanki sinek ısırmış gibi bişiyler çıktı ok kaşınıyo :S
ben şimdi de 100 kg yım kızlarrr dıyorum ya duyan kulaklarına inanmıyor bana bakıp 0.01 tonum yane heheheheheh
bu arada yesicacım canımsın gercekten..
cevabımı oraya yazdım
Yaw isin kotusu benim oglan normal suyla sutten baska bisi koymaz ki azina.
Butun cocuklar asitli iceceklere bayilir benimki azina almazlmaz:
Cayi nasi vercem icmezki bilmiyorumkismile
bak bu güzel fikir de ya bayılırlarsasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
süslü bardak ya da kullanıyorsa biberonla bir denersin,yok içmezse bir çift terlik sana yardımcı olacaktır:roflol:
süslü bardak ya da kullanıyorsa biberonla bir denersin,yok içmezse bir çift terlik sana yardımcı olacaktır:roflol:
sabaha ayılır noolcak ki
bayılması daha iyi kafa da dinlemiş olur biraz annesi
Kim kac kilo aldi deyin bi kizlar.Bende mi bi anormallik var yoksa herkesmi cok kilo aldi bilmiyorumkismile
33 hafta +17 kilo sempatiksalakcinni
kızlar göbeğimin altı çatır çatır çatlamış. yeni oluşan kırmızı çatlaklar iin neler yapılabiliyomuş
kızlar göbeğimin altı çatır çatır çatlamış. yeni oluşan kırmızı çatlaklar iin neler yapılabiliyomuş
imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt kafayi yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-
benimkiler de çatlak galiba kırmızı kırmızı ve yanıyo kaşınıyo of
kızlar bu gece affedin beni çok yorulmuşum duşa girip yatııcam. yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum ben tamam mıııığğğğğğğğğğ....
sılacım sakin ol biraz yazık oğluşuna da kardeş geliyo belki dikkat çekmeye çalışıyodur o şimdi. kızmadan sinirlenmeden sakince ilgilen sakinleşir o da
yesica çatlak olduğuna emin misin? eminsen elleyince pütür pütür eline geliyo mu. sorumu cevapla gidiyom
bunu ikinci çocuğunu doğurmak üzereyken mi farkettin :roflol::roflol:Terlige gerek kalmadi ellerimle hasladim simdi hala odasinda yikiyo ortaligi kafayi yememek elde dedil yaa laelaelaelaelae
Akli olan cok cocuk yapmasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlaelaelaelaelae
size geliyo bikaç çift terlik. ama şimdi değil. bebişler sağ salim çıksın sonra kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun aramıza hoşgeldin bi çatlak dahadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benimkiler de çatlak galiba kırmızı kırmızı ve yanıyo kaşınıyo of
kızlar bu gece affedin beni çok yorulmuşum duşa girip yatııcam. yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum ben tamam mıııığğğğğğğğğğ....
sılacım sakin ol biraz yazık oğluşuna da kardeş geliyo belki dikkat çekmeye çalışıyodur o şimdi. kızmadan sinirlenmeden sakince ilgilen sakinleşir o da
kızlar geliyorum ben bırazdan cok kaynatmayın
bol bol yağla ve sakın kaşıma..
bunu ikinci çocuğunu doğurmak üzereyken mi farkettin :roflol::roflol:
valla annem terlikle isabetli atış şampiyonuydu ve ben gayet uslu bir çocuktum..bu bağlantının sağlamlığına kefilim:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?