2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba bayanlarrrrrrrrrrrrrrr :))) özlemişim walla burayı eskileri okudum biraz :) kızımın adı bile Asel yazılmıs ona baktım ahhh ahhh Miray oldu ama son anda :)) herkese öpucuklerrrrrrrrr:38:

Slm kızlar kızıma su çiçeği aşısı yaptıracağım yarın 2 farklı marka varmış hangisini yaptıracağım bilemiyorum.Aşıyı yaptıran varsa yardımcı olursa sevinirim.Birde aşıdan hemen sonra su çiçeği çıkarma ihtimali var diyorlar bilgisi olan varsa :) :nazar:

Slm kızlar kızıma su çiçeği aşısı yaptıracağım yarın 2 farklı marka varmış hangisini yaptıracağım bilemiyorum.Aşıyı yaptıran varsa yardımcı olursa sevinirim.Birde aşıdan hemen sonra su çiçeği çıkarma ihtimali var diyorlar bilgisi olan varsa :) :nazar:

Bende su çiçeği aşısı yaptırmayı düşünüyorum eşim eczaneye soracak bakalım bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?

Bu arada selam arkadaşlar uzun zamandır siteye girmiyordum.bebişleriniz nasıl?beslenmeleri nasıl günde kaç öğün veriyosunuz?benimkinin yeme sorunu var lütfen cevaplayın olur mu?öpüyorum sizleri

selam arkadaşlarbu arada bebişleriniz nasıl uzun zamandır siteye giremedim.günde kaç öğün veriyosunuz benimkinin yemesi zorla ne yapacağımı şaşırdım bazen ağlıyorum ne olur bana yardım edin

Hepinizi çok ama çooook özledim .Epey oldu giremedim. Çok zor günler yaşadım arkadaşlar, neyse hepsi geçti gitti. Allaha şükür sağlık sıhhat değil sıkıntım. Sizler nasılsınız bu arada kimler var bakalım . bir slm bekliyorum :64: Kızım büyüdü kocaman oldu teyzeleri Doğum kilosu biraz düşüktü ama toparladık çok şükürBuralardayım artık sık sık görüşücez, zaman çok çabuk geçiyor daha dün gibi hamilelik belirtilerimizi konuşuyorduk:69: şimdi ise bebişlerimizi büyütüyoruz beraber :66: özlemişim yaaaa özlemişim.... :8:

selamm.hoşgeldin melis.herkess tatilde sanırım bende nasipse çarş. Tatil faılını kapatıp evlme dönüyorum inşallah..

slm kızlar bende bayadır topic e bakamıyordum ama sessiz kalmş burlr nasılsınız bakalım?

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

sonunda geldimmm,evimdeyimm.tatil bitti,2 aydır kesik kesikde olsa evimden uzaktım çok özlemişim evimi.evet fatmacım sessiz kalmış buralar herkes tatilde sanırım.sen nasılsın?ömür taha nasıl?

sonunda geldimmm,evimdeyimm.tatil bitti,2 aydır kesik kesikde olsa evimden uzaktım çok özlemişim evimi.evet fatmacım sessiz kalmış buralar herkes tatilde sanırım.sen nasılsın?ömür taha nasıl?

bizde iyyz cnm sen maşallah tatılı yapmıssn ben tam gaz calısmaya devammm artık dınlenmek ıstyrmm ömur tahada iyi ord oraya surklenıp duryr yavrucmm:(

herkese selaaaammmmm uzun zamandır giremedim siteye zaten herkes tatilde sanırım.biz bu sena tatili unuttuk.asila geceyi kendi odası dışında hiçbiyerde geçirmek istemiyor.hem sonra ikinci bebiş içinde doktorumuz seyahat yasağı koydu.eveeeeeeettttt kızlar hamileyim.5 haftalık oldu.daha çok küçük.çok mutluyum kızıma kardeş arkadaş can yoldaşı sırdaş geliyor.ben zaten ilk kez anne olacakmış gibi acemi ve mutlu hissediyorum.istediğimiz bir gebelik ti.gecen ay başlamıştık gebelik hazırlıklarına.çok sürmedi bir ay sonra gebesin haberini verdi doktorumuz :49: :46:

canım tebrik ediyorum seni çok güzel bi haber bu ama asila abla olucak desene küçük abla bende 2. yi düşünüyorum ama zümra 3 yaşına falan gelsin istiyorum henüz bizim için erken çünkü zümra çok zor bi bebekti ama olsun herşey için değer....:emir_bebek:

tebrik ederim sevracım.çok güzel birheber.2010 haziran annelerinden 2. bebek için start veren ilk kişi sensin süperrr!!ben düşünmüyorum malesefff:((belkii çookkk ilerdee..

selam annişler.. uzun zaman oldu giremedim. pc me format attım artık kk ya bakabiliyorum. formattan önce kk ya girmek için ugrastım durdum. farklı sitelere ynlendirdi hep..
herkes iyidir inşallah.. biz iyiyiz ama çok yaramaz bir kızım var :/
ne zaman düzene girer diyodum semra saolsun yüreğime indirdi :D 4 yaş diyo ya :S
bu arada ev tadilatı vs ile ugrasıyorum. evimiz küçük oldugu için eski koltklarımı kw ye vericem yeni koltuklar 1 hafta sonra geliyo. eski tv miz büyükü yer kaplıyodu
led tv alalrak cözüm bulduk duvara astık. ama kablolarla basımız dertte ipek çekiyo. onları duvara gömmek için usta bekliyorum:S günümü dur yapma diye diye grciyo :S

yaptık geldik tatilllerimiiz iştee:))olsun çalışmakdagüzell,kim bakıyoo taha'ya?

babannesi bakıyor ama kreş araştıryorum kreşe verme ihtimalimz var kısa doğruu:)
herkese selaaaammmmm uzun zamandır giremedim siteye zaten herkes tatilde sanırım.biz bu sena tatili unuttuk.asila geceyi kendi odası dışında hiçbiyerde geçirmek istemiyor.hem sonra ikinci bebiş içinde doktorumuz seyahat yasağı koydu.eveeeeeeettttt kızlar hamileyim.5 haftalık oldu.daha çok küçük.çok mutluyum kızıma kardeş arkadaş can yoldaşı sırdaş geliyor.ben zaten ilk kez anne olacakmış gibi acemi ve mutlu hissediyorum.istediğimiz bir gebelik ti.gecen ay başlamıştık gebelik hazırlıklarına.çok sürmedi bir ay sonra gebesin haberini verdi doktorumuz :49: :46:
,

tebrikler
selam annişler.. uzun zaman oldu giremedim. pc me format attım artık kk ya bakabiliyorum. formattan önce kk ya girmek için ugrastım durdum. farklı sitelere ynlendirdi hep..
herkes iyidir inşallah.. biz iyiyiz ama çok yaramaz bir kızım var :/
ne zaman düzene girer diyodum semra saolsun yüreğime indirdi :D 4 yaş diyo ya :S
bu arada ev tadilatı vs ile ugrasıyorum. evimiz küçük oldugu için eski koltklarımı kw ye vericem yeni koltuklar 1 hafta sonra geliyo. eski tv miz büyükü yer kaplıyodu
led tv alalrak cözüm bulduk duvara astık. ama kablolarla basımız dertte ipek çekiyo. onları duvara gömmek için usta bekliyorum:S günümü dur yapma diye diye grciyo :S
,

allah kolaylık versin yiiruu kim bu navea kim bu derkn baktm kuzucugn resmndn tanıdmm:):)
o kablolara bzde cozum bulamdk hem cırkn hemdeee omurtoştaktı kafayı aynen ama duvara gomme yapamyz suan neyse bakalm tasınma ihtimali var ztn baklm

allah kolaylık versin yiiruu kim bu navea kim bu derkn baktm kuzucugn resmndn tanıdmm:):)
o kablolara bzde cozum bulamdk hem cırkn hemdeee omurtoştaktı kafayı aynen ama duvara gomme yapamyz suan neyse bakalm tasınma ihtimali var ztn baklm
sorma ya sinir oluyorum bende.. bekliyorum işte gelsinlerde kırsınlar.
hayırdır kuşum nerden çıktı taşınma işi :))

sorma ya sinir oluyorum bende.. bekliyorum işte gelsinlerde kırsınlar.
hayırdır kuşum nerden çıktı taşınma işi :))

ya bayadr vardıda işte ev sahıbı fazla zam yaptı vs bizde dedik ev alabılrsek falan denk gelrse tasnrz dedık .bakalım bıkac hbr bekldgmz ev var hangısı olursa yada olursa olmazsada yıne kıraya cıkrz ztn :) hayırlısı olsun.bende fazla yenılk yapamyrm o nedenle

Back
X