Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar kızıma su çiçeği aşısı yaptıracağım yarın 2 farklı marka varmış hangisini yaptıracağım bilemiyorum.Aşıyı yaptıran varsa yardımcı olursa sevinirim.Birde aşıdan hemen sonra su çiçeği çıkarma ihtimali var diyorlar bilgisi olan varsa :)![]()
selamm.hoşgeldin melis.herkess tatilde sanırım bende nasipse çarş. Tatil faılını kapatıp evlme dönüyorum inşallah..
sonunda geldimmm,evimdeyimm.tatil bitti,2 aydır kesik kesikde olsa evimden uzaktım çok özlemişim evimi.evet fatmacım sessiz kalmış buralar herkes tatilde sanırım.sen nasılsın?ömür taha nasıl?
yaptık geldik tatilllerimiiz iştee:))olsun çalışmakdagüzell,kim bakıyoo taha'ya?
,herkese selaaaammmmm uzun zamandır giremedim siteye zaten herkes tatilde sanırım.biz bu sena tatili unuttuk.asila geceyi kendi odası dışında hiçbiyerde geçirmek istemiyor.hem sonra ikinci bebiş içinde doktorumuz seyahat yasağı koydu.eveeeeeeettttt kızlar hamileyim.5 haftalık oldu.daha çok küçük.çok mutluyum kızıma kardeş arkadaş can yoldaşı sırdaş geliyor.ben zaten ilk kez anne olacakmış gibi acemi ve mutlu hissediyorum.istediğimiz bir gebelik ti.gecen ay başlamıştık gebelik hazırlıklarına.çok sürmedi bir ay sonra gebesin haberini verdi doktorumuz![]()
![]()
,selam annişler.. uzun zaman oldu giremedim. pc me format attım artık kk ya bakabiliyorum. formattan önce kk ya girmek için ugrastım durdum. farklı sitelere ynlendirdi hep..
herkes iyidir inşallah.. biz iyiyiz ama çok yaramaz bir kızım var :/
ne zaman düzene girer diyodum semra saolsun yüreğime indirdi4 yaş diyo ya :S
bu arada ev tadilatı vs ile ugrasıyorum. evimiz küçük oldugu için eski koltklarımı kw ye vericem yeni koltuklar 1 hafta sonra geliyo. eski tv miz büyükü yer kaplıyodu
led tv alalrak cözüm bulduk duvara astık. ama kablolarla basımız dertte ipek çekiyo. onları duvara gömmek için usta bekliyorum:S günümü dur yapma diye diye grciyo :S
sorma ya sinir oluyorum bende.. bekliyorum işte gelsinlerde kırsınlar.allah kolaylık versin yiiruu kim bu navea kim bu derkn baktm kuzucugn resmndn tanıdmm:):)
o kablolara bzde cozum bulamdk hem cırkn hemdeee omurtoştaktı kafayı aynen ama duvara gomme yapamyz suan neyse bakalm tasınma ihtimali var ztn baklm
sorma ya sinir oluyorum bende.. bekliyorum işte gelsinlerde kırsınlar.
hayırdır kuşum nerden çıktı taşınma işi :))