2010 Haziran Annelerinden Ek Gıda Önerileri

cnm süpeeeeer emegine saglık cok saol :) bunların hepsi bizim bebişlerin ayına uygun mu pki?

slm kızlar oğulma yeşil mercimek pişirmek istiyorum herzaman yaptığımız gibi ilk suyunu atıyormusunuz birde cevizi ne kadar sıklıkla vermek gerekiyor...

kızlar bugünkü çorba tarifimi veriyim güzeloldu,kızımıda acıktırmıştım bayağı yedi bugün annesini üzmedi:

malzemler:
somon balığı,
bezelye,
patates,
kereviz,kereviz yaprakları
soğan,
dereotu,
yeşil mercimek,bulgur.

hepsinden istediğiniz miktarda koyun bebeğinizin pişirme tenceresine,ben balığını fazla tuttum,bezelye 2-3 tane,diğerlerindede çokaz koydum piştikden sonra ılındı çok az halis z.yağı koydum afiyetle yedirdim.çok vitaminli bir çorba,ben hiç tarif bakmıyorum hep kafamdan yapıyorum,çevremde bebekleri olan herkes bende fikir alıyor:))

slm kızlar oğulma yeşil mercimek pişirmek istiyorum herzaman yaptığımız gibi ilk suyunu atıyormusunuz birde cevizi ne kadar sıklıkla vermek gerekiyor...

canım ben sadece yeşil mercimekliyemek pişirmedim,çorbalarına atıyorum bir tutam,bence sende öyle yapabilirsin,hem vitamini gitmez hemde gaz yapmaz.cevizide hergün 1 tane veriyorum meyvesine karıştırıyorum genelde,dut pekmezi ile.

çok saol canım bende öyle yaparım bundan sonra ...birde somon veriyorum demişsin hamileyken e-gebelik diye bir sitede büyük balık özellikle somon yemeyin diyordu içindeki civa miktarı fazla olduğu için muhakkak sende araştırmışsındır ben vermeye korkuyorum gerçi ben daha yeni başladım sadece bir kez hamsi yedirdim...

evet cnm doktorlar somonu öneriyorlar ben hamile ikende yedim.cica denizin dibinde yaşayan balıklarda daha fazla olur,midye,kalamar..gibi.bence verebilirsin,doktorunasor yinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…