2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

ben hisetmiyorum ama çok yaramaz bi şee bu teyzeleri cuma günü ultrasyona girdimm iki daka durmuyoo hop hop zıpırr bişe olcak valahi doktorum dvd sini verdi izleyip duruyorum valahi gören şaşırıyo bu nee böylee çokk yaraamz olcak diyolarr :):):)

a aa öyle isteyince her doktor dvd sini veriyo mu acaba?ya ben de isterim o zamaan!

evet recepcim bazi doktorlar veriyolar.ama ben dr.ma sormadim unutuyorum hep.bi dahaki sefere almayi dusunuyorum ben de.ama bisey sorucam cd-yi ben kendim mi veriyorum dr.a oraya kaydediyor yoksa kendisimi veriyor orayi bilmiyorum.

ne tatlıııı.ben 2009 haziran annesiyim 27 hazıranda doğdu kızım.şimdi okuyunca sizi geçen seneye döndum bırden:)) Allah hepinizi sağsalim bebeklerinize kavuştursun inşallah.hamıle olduğumu öğrendiğim gun daha dun gibi.

evet bazıları veriyo ben sormadım bile dvd yi elime verdilerr çokta memnun oldumm yanımda taşıyorum her gtigi yerde izliyoruzz görmemiş gibi oldukk annem sürekli ilk defa anane olcagı için cd yi de al diye tembihliyo

evet recepcim bazi doktorlar veriyolar.ama ben dr.ma sormadim unutuyorum hep.bi dahaki sefere almayi dusunuyorum ben de.ama bisey sorucam cd-yi ben kendim mi veriyorum dr.a oraya kaydediyor yoksa kendisimi veriyor orayi bilmiyorum.

kendisi veriyo ama senn bi sor bakalım

tesekkurler canim,insallah biz de saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

kendisi veriyo ama senn bi sor bakalım

her kontrolden once zaten telefonla gorusuyoruz sorarim tesekkurler canim.

evet olmuş
akşam yemek sonrası şişkinliğide var sanırım :))

maşallah bebişimize ve annesine

Son düzenleme:
akşam yemek sonrası şişkinliğide var sanırım :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nerden anladın kız kaydirigubbakcemile3
ya tabi akşam olduğu için biraz daha şiş ama gerçekten artık karnım büyüdüğü için koydum resim, daha önce de böyle şiş oluyodu ama o daha çok gaz şişkinliği oluyodu o yüzden resim koymuyodum.. şimdi bebek o bebek a.s

ay maşallah ya çok tatlı göbişleriniz...
benim zaten genetik çıkık bi göbeğim vardı bebekle tam olduk =)))

yaa kızlar bu resımlerı nasıl boyle eklıyosunuz soyleyın hele url sını nasıl buluyoz resımde

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $10532142456245853695480.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 40
:ecrin_bebek:

Eklentiler

• $1yxqsca9cr98mca8h48rtca.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…