2010 Haziranının Güzel Anneleri

ben de haziran annesi olacagim hayirlisiyla yaklasik.7 haziranmis dogum tarihi ama belki mayis da olabilir.ben burda olmayi sectim,haziran annelerinde:)

benim mayız 27 baktım ki açmışsınız 2010 haziran annelerinide inş. dolup taşar bu topikte sağlıkla gelsin bebekleriniz. sevgiler

bende 5 haftalık hamişim bayramın 1.günü öğrendim adetimi 4 gün geçmişti haziranda kucağımda meleğim:ecrin_bebek: Allahın izniyle:Saruboceq:

ben 4 haftalık hamileyim bugün test yaptım pozitif sağlık ocağnda idrar testi pozitif doktorumu aradım 7 eylülde çatlatma iğnesi vurulmuştum onun etkisiyle pozitif olabilir dedi umutlanma dedi amaben umutluyum ve hamileyim demek istiyorum

inşallh hamilesindir canım....adetin geçtimi??

inanamıyom 2010 haziran anneleri gelmiş allhım hayırlısı ile kucağınıza almak nasip etsin inş.bende kızımı 26 eylülde öğrenmiştim hemen yazmıştım buraya 2009 haziran anneleri diye zaman ne çabuk geçiyo anlamıcaksınız bile şimdi gözlerim yaşardı valla

ben de haziran annesi olacagim hayirlisiyla yaklasik.7 haziranmis dogum tarihi ama belki mayis da olabilir.ben burda olmayi sectim,haziran annelerinde:)

gözün aydın cnm bnmde 6 hazirandı geçen yıl ama kızım taa 14 mayısta geldi

Arkadaşlar merhaba,
Bende hamileyim (ikiz de olabilir) hesaplamama göre de 11 Haziran doğumum olacak, tabii inş. bir aksilik çıkmaz
Daha önce düşük yaşadığım için biraz tedirginim.
Sizlere de hayırlı uğurlu olsun, allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

yeni haziran anniş adaylarınında gözü aydın hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

haziran anneleri hepinizin gözü aydın rabbim tamamına erdirip kucaklarınıza almayı nasip etsin inş. hepinizin hamileliği sorunsuz ve rahat geçer :CüvCüv:

ben de bugun 2,5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım..

haıran a denk gelıyor galıba ama emınde degılım:S

ben de haziran annesi olacağım allah nasip ederse.5+1 günlük olduk bugün.yarın doktor randevumuz var.inşallah görebiliriz keseyi.çok heyecanlı ve panik haldeyim.bugün biraz karın ve kasık ağrım var,normaldir dimi korkulacak bişey yoktur?????

günaydın kızlar bende haziran annesi olacağım sanırım. dün öğrendim test yaptım biraz silikte olsa çıktı 2 çizgim. aslında son adet tarihime göre 30 mayıs doğum tarihi ama sanırım geç döllenme oldu çünkü adet tarihimden 9 gün geçince çıktı ancak teste onun için sanırım ben haziran annesi olcam.
şimdiden inş hepimiz güzel bir sekiz ay geçiririz. sağ salim kauruşz bebeklerimize.

slm kızlarrr.... ben 2010 nisan annesi olucam inş.. haziran topiğini görünce çok mutlu oldum zemuszemus 1,5 yıldır 2. bebeğimizi istiyoduk... 7 yaşında 1 kızım var... 4 haftalık düşüğümden 9 ay sonra klomenle ilk ayımda hamile kaldım allaha şükür :Saruboceq:

rabbim hepinizin meleklerini korusun ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: tabi bize de :Saruboceq:

şu an 7-8 kişi var sanırım top,ikte :)) inşallah en kısa zamanda dolar taşar bu topikde :)) bizim de az başladık sonra bir açıldık pir açıldık yani... 70 e dayanmıştık ama geçmiş de olabiliriz sositososito inşallah sizde hayırlısıyla kesenizi ve içinde bebeğinizi sonra kalp atışlarını görürsünüz sırayla :Saruboceq: ben son dr. kontrolümde bebeğimin el kıpırdatmalarını gördüm.. çok heyecan verici.. rabbim tüm isteyenlere de tez zamanda nasip etsin.. :Saruboceq: bizlere de bebeklerimizi sağlıkla,hayırlısıyla kucağımıza alıp gül kokularını koklamayı nasip etsin onları bize gönderen allahım :Saruboceq:

merak ettiğiniz bişey olduğunda bizim topikten yardım alabilirsiniz opuyorumnanaktan ee accık tecrübeliyiz size göre demi ama kaydirigubbakcemile3

gülüm 12.. geç döllenme olabilir.. benim de öylee... 5. günde silik çıkmıştı çizgim.. 7. günde nettii... ve sata göre 10 gün fln geriden geliyoruz geç döllenme olduğu için...

bütün haziran anneleri şimdiden hepinizin gözü aydın rabbim kollarınıza almayı nasip eğlesin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…