kızlar merhabalar..geçmişi okumadan yazayım dedim..
dr gittim kese büyümüş ama kalp atımını duyamadık hala..geç döllenmedeniş...:S duyamıcaz diye korkuyorum....
kanlı akıntım son kez bu sabah oldu..istirahatliyimprogestanı arttırdık...inşallah herşey yolunda gider...
okulla da papaz oluyorum galiba rapor yüzünden..:S
sizlerde ne var ne yok..umarım ennelerde bebişlerde iyidir...
mehtapcım bebişinin iyi olmasına çok ama çok sevindim canım. Rabbim kucağımıza aldıımız günleride göstersin inş.
Sana hep dua ettim ve hep aklımdaydın.
Bendede dün sabahtan beri lekelenmeler var, progestan içiyorum ama biraz daha arttı eksiliceği yerde. :çok üzgünüm:
yarın dr gidip kan testi vericem ve kontrol edicek, korkuyorum ama ne yapalım hayırlısı diyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği. :çok üzgünüm:
mehtap cım canım merak ediyodum sabahtan beri inşallah kalp atışlarını da duyacaz hepimiz okulu da takma kafana ben bu sene 1.sınıf okutuyorum :)))))))))))))ve kadrolu olduğum okulda değil de görevlendirme başka bi okulda çalışıyorum
müdür duyunca napıcak merak ediyorum:))))))))))))))))))))))))))
sen kendine dikkat et
ukla hayırlı olsun keseniz:)))))))))))))))))))))))darısı kalp atışlarına
leyyyyyyyylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne alemdesin az kaldı ben çok heyecanlı ve tedirginim bazen çok umutsuz olup korkuyorum
Allah hepimizin yardımcıısı olsun
biz de düşünmüştük ismi
kız olursa ada bence kız olucak :)))))))))))))))))))))
erkek olursa arda ya da efe
inşallah sağlıklı bi şekilde hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
ekledım canım lısteye hadı bakalım hepımıze saglıkla bebeıslerımızı kucagımızada almak kısmet olacak ınsallah.. hosgeldın aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?