2010 Haziranının Güzel Anneleri

merhabalar arkadaşlar bende bu ay hamile olduğumu öğrendim kan değerim 796 çıktı hamile kaldığım kilo 56 en son adet gördüğüm tarih 12 eylül başka bilgiler lazım mı :) burdan hepimiz allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alırız hepinize tekrar kocaman merhabalarrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar hemen sorayim dedim benim belim ağrıyor birde sağ kasığımda batmalar oluyor sanki bişiler sıkııyor canım yanıyor gazımda çok gaz sancısıda olabilir allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah

kızlar merhabalar..geçmişi okumadan yazayım dedim..
dr gittim kese büyümüş ama kalp atımını duyamadık hala..geç döllenmedeniş...:S duyamıcaz diye korkuyorum....
kanlı akıntım son kez bu sabah oldu..istirahatliyimprogestanı arttırdık...inşallah herşey yolunda gider...
okulla da papaz oluyorum galiba rapor yüzünden..:S

sizlerde ne var ne yok..umarım ennelerde bebişlerde iyidir...

daemomcum listeye benim bilgilerimide eklersen sevinirim yaş:26 sat:28 ağustos dogum tarihi:5 haziran kilo:60 kese göründü çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3

selam kızlar benimde belim ağrıyor doktor normal dedi ama ben korkuyorum sizlerde yaşıyormusunuz inş allah bebişlerimizi bizlere bağışlar.

oooooo maşallah liste yapılmış hatta maşallah bol bol hamiş var şimdiden ne güzel..

beni niye yazmadınız kızzzz yolcam bak haaaaa şaka..:))

sat:30 ağustos(ama geç döllenme dedi dr)

dt:6 haziran(ama değişecek galiba o zaman değiştiririz.)

hamile kalınan kilo :53 ama şimdi 55 oldum:)
kese göründü...

listeye eklerseniz sevinirim..daemoncum eline sağlık canım..

canımmm yeniden baktım listeye eklemişsin saolasın birden görememişim..özür...

mehtapcım bebişinin iyi olmasına çok ama çok sevindim canım. Rabbim kucağımıza aldıımız günleride göstersin inş.

Sana hep dua ettim ve hep aklımdaydın.

Bendede dün sabahtan beri lekelenmeler var, progestan içiyorum ama biraz daha arttı eksiliceği yerde. :çok üzgünüm:

yarın dr gidip kan testi vericem ve kontrol edicek, korkuyorum ama ne yapalım hayırlısı diyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği. :çok üzgünüm:

mehtap cım canım merak ediyodum sabahtan beri inşallah kalp atışlarını da duyacaz hepimiz okulu da takma kafana ben bu sene 1.sınıf okutuyorum :)))))))))))))ve kadrolu olduğum okulda değil de görevlendirme başka bi okulda çalışıyorum

müdür duyunca napıcak merak ediyorum:))))))))))))))))))))))))))
sen kendine dikkat et
ukla hayırlı olsun keseniz:)))))))))))))))))))))))darısı kalp atışlarına
leyyyyyyyylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne alemdesin az kaldı ben çok heyecanlı ve tedirginim bazen çok umutsuz olup korkuyorum
Allah hepimizin yardımcıısı olsun

biz de düşünmüştük ismi
kız olursa ada bence kız olucak :)))))))))))))))))))))
erkek olursa arda ya da efe
inşallah sağlıklı bi şekilde hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

ben bugun cok halsizdim,belim agriyordu ki su an da az biraz agri var,basim donuyor.
midem bulaniyor.bisi yiyemiyorum....saysam sabaha kadar burdayiz.
ben cikiyorum kizlar...
gidip yaticam.
herkese iyi geceler...opuyorumnanaktan

allah razı olsun canımmmm..dualarınızı allahımduydu bugün iyiyim...saolun hepiniz...

inşallah bişey yoktur canım..duam seninle bebeişinle...sadece tuvalete kalk bol bol su iç...

maviumutolsun (bundan sonra sana mavis diyecem :)
ben de yukarda yazdim ne alemdeyim.
ama kalp atislari icin biraz heyecanlaniyorum.
kalp atislarindan baska ben tahlil de yaptiricam.
onlarin da heyecani var yani biraz.

leylacım saol canımmm..özel mesajın dolu mesaj gönderemedim...
dünyanın en güzel sesidir pıt pıtlar...inşallah bu gidişinde duyarsın...öpüyorum..

saol canımmm

benim kadrom ilçe milli eğitimde bu okulda görevlendirmeyim...görevlendirmeden önce söylemiştik böyle bir durum olacağını ama inaç eder gibi uzağaverdiler..eşim adamların başına bela oldun diyor..ama napayım...

ooo maşallah isimler falan düşünülmüş..aman efe koymayın yeğenim efe çok yaramaz..her duyduğum efe yaramaz..haberin olsun..

ekledım canım lısteye hadı bakalım hepımıze saglıkla bebeıslerımızı kucagımızada almak kısmet olacak ınsallah.. hosgeldın aramıza

teşekürler canım .ya biliyomusunuz burda yazmak bile okadar güzel ki.hala alışamadım hamişliğe.sanki bir rüya gibi.hiç uyanmak istemiyorummm

kızlar göğüsleri halaşimeyen var mı??
benimkiler bu sefer şişmedi yaaa sinir oluyom...

mhtpcım hosgeldın canım ınsallah pıtpıtlarıda duyacaksın lısteyı guncellıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…