2010 Haziranının Güzel Anneleri

günaydın kızlarr Allah nasip ederse bende 2010 haziran annesi olucam inşallah =) siz bebişlerinizin kalp atışlarını duydunuz muuu___???

mrhabalar arkadaşlar herkez çok iyi ne güsel benide listeye almışsınız :) ben bütün gün uyuyorum ya özelşlikle akşamları eşim bile inanamadı yaprak dökümünü izlemeden uyudum :) çok sevdiğim bir dizir ama uyku halleri oluyormuş sabah rüya bile gördüm :)hepinize güsel günlerrr

canımm benide listeye eklermisinn opuyorumnanaktan

sat: 28 ağustos
tahmini d.t. : 4 haziran
hamiş kaldığım kilo: 65
bebişimin kesesi qöründü.. =)

aaa bende listeye eklenmisimde haberim yok :lepi:
yas:20
sat: 2 eylül
dogum:9 haziran
kilo: 57
kese göründü

bu bilgileride eklermisin canim a.s. tesekürler

nazlibebisim sen bebeğinin kalp atışlarını duydun mu cnm ??

uklacım orginal ve mehtapı bilmiyorum ama benim ikiz 2 tane kese görünüyor yani çift yumurta ikizi 25 ekimde kalp atışlarını duyarız inşallah bu arada ben mide bulantısı ve kusmadn halim kalmadı hiçbirşey yiyemiyorum çubuk kraker dışında devam ederse hastaneye yatmam gerekiyormuş

selam kızlarr
tatlı cadı canım kaç haftalık bebeğin 7.haftadan önce duyamazsın kalp atışınıı
bana dr 2 hafta sonra tekrar gel dedi. kesemizi görrdük bizde

ne güzell yaaa bende ikiz bebişlere bayılıyorummm
bende tek kese var da acaba ikiz olurmu diye düşünmeden edemiyorum

senin akrabalarda ikiz varmıydı???

slm ukla...
bu hafta doktorum 6,5 haftalık dedi haftaya duyucaz kalp atışını inşallah nasip olursa..
ben 2 kere düşük yaptığım için biraz tedirqinim bu konuda .. ilk defa bi hamileliğimde Allah nasip ederse bebeğimin kalp atışını duycam =)

allah razı olsun canımmmm..dualarınızı allahımduydu bugün iyiyim...saolun hepiniz...

inşallah bişey yoktur canım..duam seninle bebeişinle...sadece tuvalete kalk bol bol su iç...

İyi olmana çok sevindm canım. hep aklımda ve dualarımdasınız bütün anne adayları inş.

Bizde iyi olucaz inş. Kan değerlerim normal çıkıyor geç döllenme olduğundan keseyi göremedik ama kandaki tahlile göre bebişim, minik kuşum büyüor inş.

cumartesi tekrar gdip yaptırcam. Sabah akşam 2 öğlen bir tane progestan kullanıcam.

İnş. kanamamda durur. Sürekli yatıp birilerinin eline bakmak çok zor ve çok gücüme gidiyor. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inş. amin!!!!!!!!!!

geçmiş olsun canımm Rabbim bebeğini sana bağışlasın
tabii hepimizinkinideee
ben dr uma gittiğimde nerdeyse 8 . haftam olacak ondan sanırım 2 hafta sonra gel dedi.. seninde görmen ancak haftaya olur sıkma canını Rabbim sağlıklı versinde
biraz geç duyalım pıtpıtlarımızı sabretcezzz

Allah mutlu mesut analı babalı büyütürsünün inş. bebeğinizi. Bu yazdıklarınız bana moral olduzira kanmam var üzülüyorum istr istemez inş. bişey olmuycak a.s

rayiha bende progestan kullanıyorum sabah 2 akşam 2 bende ilk hafta bebişimin kesesini qörememiştim .. qünde 1,5 litre su içiyorum sende bol bol su iç inşallah herşey yolunda qider canım ve 9 ay burda birbirimize qüzel haberler veririz =)

çok teş. ederim canım. Bu gün gittiğimde dr henüz 4 haftalık dedi. su içmeye çalışıyorum bu seferde wc ye çok uğramam gerekiyor kahverengi akıntımı görünce biraz moralim bozuluyor hayırlısı inş.

İnş. hepimizin hamileliği iyi gidedre bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…