2010 Haziranının Güzel Anneleri

kızlar bu arada nasıl eklenıyor bu takvımden hepınızde var bende yok
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others

bu siteden bak canım filtre kısmında pregnancy seç filtrele
ardından beğendiğin tickere seç, alt taraftada tekli tickerlar var onlardan birini seç
ikiside tıklı olcak altta time kımını yap in weeks işaretle GTM yi ayarla after diyorsun sonra ok le çıkacaktır

canım sana özel meszaj attım
ortaki linki kopyala kilo doğum takip çizelgene yapıştır alttarafta düzeltmeleri onayla

he hehehehe hehe yasaınn cok teskkurler artık benmde bı takvımım var yuphiiiiiiiiiiiiiiii

kızlarr your text yazan yere bişeyler yazmanızı tavsiye ederim =) canım bebişimm qibi meselaa =) ama yinede sizin tercihiniz.. benimki sadece öneri =)

görüşürüz canım ıyı bak kendıne.. bende kacıyorum mesaı bıttı bıraz gezıcem

kızlaaarrrrrrr :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey:
çok şükür kalbimiz pıt pıt atıyor.hem gördüm hem sesini duydum.allahıma şükürler olsun.benden sonra sırayla da sizlerin haberleri gelsin inşallah

kızlar bu ay 3 yumurtam catladı 22eylül adet tarihim eger hamileysem 29 haziran annesi olarak aranıza katılcam belirtileriniz nasıldı ve adetinize kaç gün kala öğrendiniz cok heycanlıyım kızlar

canım merhaba benide eklermısın son adet tarihim 8 eylül 64 kiloyum kese görüldü bende burda paylaşak ıstıyorum

canım senin adına çok sevindim inşallah bende bebişimin kalp atışını salı qünü duyucamm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…