2010 Haziranının Güzel Anneleri

hadi gözünaydın yarın ptpıtlarıda duyarsın ınsallah bende pazartesıye randevu aldım..

Leyla01 insallah herşey yolunda qider canım yarın bebişinin kalp atışını duydukdan sonra o qüzel müjdeni bekliyoruz =)

bende Allah nasip ederse salı qünü duyucam bebişimin o minik kalbinin atış sesini =) Allahım bu qüzelliği herkese tattırsın inşallahhhhhhhhh

benim bazen ara ara rahatsız edecek derecede oluyor.. ama şiddetli değil..

annanem ikiz bide benim klomen+çatlatma iğnesiyle oldu 2 yumurtam vardı belki o yüzden ikiz.ben de çok istiyordum rabbim verdi isteyen herkese versin inşallah

ne güzel yaa
anneden alıyprmuş genleri sanırım benim babam ikiz ama bende olma olasılığı düşük sanırım benim çocuğumun ikizleri olur sanırım :) bende çok istiyordum ikiz olmasını
Rabbim meleğime sağlık versin gerçi artık hiçççç farketmesss
onca zaman uğraşıncakaydirigubbakcemile3

ayy ne güzelll ilk pıtpıtları sen duycan aramızdaaaaaa.s.

insallah daemon duyarim da icim rahatlar.
ya kizlar bulantilari baslayan var mi?

benimde midem de çok fazla derecede yanma ve ağrı oluyor bulantım öyle belli edecek şeklinde hiç olmadı sanırım 6. haftadan sonra başlıyor bulantılar
özelliklede bebişin kalbi atmaya başlayıp anneden beslenmeye başlayıncaa
senin başladı sanırım

ayy ne güzelll ilk pıtpıtları sen duycan aramızdaaaaaa.s.

insallah erken degildir canim,duyabiliriz.
ama dr. bugun gelmemi istemisdi,sadece zamanim yoktu diye yarina aldirdim.
400-500lira civari para almam lazim yanima...tahlillere.ben en kucuk detaya bile tahlil istedim,o yuzden tuzlu oldu biraz.

insallah erken degildir canim,duyabiliriz.
ama dr. bugun gelmemi istemisdi,sadece zamanim yoktu diye yarina aldirdim.
400-500lira civari para almam lazim yanima...tahlillere.ben en kucuk detaya bile tahlil istedim,o yuzden tuzlu oldu biraz.

bakalım bizde 27 sinde gideceğiz bizede kan tahlilini ozaman yapacaklarmış
bende özele gidiyorum, özel sağlık sigortam var ama bebeğin kontroleri için (yani hamilelik için ) 1 yıl beklemem gerekiyordu :)) 2 ayım kaldı sağlık sigortasından yararlanmama şimdilik cepten yiycez testler ne kadar acaba çok merak ediyorum bende burda..

sende tam olarak kac haftalik?altta yaziyor 1month 16days ama kafam durdu,hesapliyamiyorum :))))))))))))))))
bi de matematikci olucam...kaydirigubbakcemile3

takvimi yanlış yapmışım düzelttim kaydirigubbakcemile3 bebişim 6 hafta 5 qünlük cnm =)

evet bugun afedersin sabah erkenden cikardim,ama sonra gecti.
benim birkac arkadasimda,teyzemin kizinda 4cu haftadan baslamisdi bulanti ve kusmalar.onda oyle siddetliydi ki,vucudu susuz kalmisdi.

bende de ozel hastane.ama saglik sigortam yok.zaten anlamiyorum pek o islerden,sigorta falan.dr.a gidiyorum,pasa pasa da paralari dokuyorum sanki cokmus gibi:)))

takvimi yanlış yapmışım düzelttim kaydirigubbakcemile3 bebişim 6 hafta 5 qünlük cnm =)

bizden buyuksunuz.kalp atislarina az kaldi:))

KIZLAR BENIMDE 10 GUNDUR COK KOTU SISKINLIGHIM VE BULANTIM VAR:s

neden bu kadar yogun bende

bende sıgortacı olucam da kendıme saglık sıgortası yapmadım.. cunkı 4ay sonra gebe kalınmöası halınde odemıyor bende ılk denememız olmazsa yaparım kendıme sıgorta dedım ama ılk aydan hamıle kaldım..

ustelık sadece 350 tl tutacaktı sadece dogu sıgortası ıstedıgım yerde dogumumu yapcaktım ucretsız. neyse bebegım saglıkla dogsun buyusunde..

kızlar bu arada nasıl eklenıyor bu takvımden hepınızde var bende yok

http://ticker.7910.org/ burdan yapılıo canım bak takvimin kenarındada zaten web adresi yazıyo googleye ticker.7910 yazsanda çıkıo sitesi. ordan ayarlıosun seçiosun sonra ayarlarını yaptığın takvimin linkini kopyalayıp kullanıcı profilindeki ( kilo doğum takip ) yerine yapıştırıp kayydet diyince tamamlanıyor =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…