benimde kahverenqi akıntım oluyodu ama progestan içince qeçti Allaha çok şükür inşallah düzelir canım sen moralini yüksek tut .. sıkıntı yapma hem kahve renqi akıntının olması çok fazla tehlikeli değil doktorum bana dedi ki kahve renqi akıntıların olabilir bunlar normal ama kırmızı yada pempe.. yani taze kan qelirse o zaman ara beni demişti . o yüzden sende hiç kafana takma Allahın izniyle herşey yolunda qidicek tamam mı canım =) bebişlerimiz bizi bırakmıcak inşallah =)
uklacım orginal ve mehtapı bilmiyorum ama benim ikiz 2 tane kese görünüyor yani çift yumurta ikizi 25 ekimde kalp atışlarını duyarız inşallah bu arada ben mide bulantısı ve kusmadn halim kalmadı hiçbirşey yiyemiyorum çubuk kraker dışında devam ederse hastaneye yatmam gerekiyormuş
Çok talısın canım yaa çok saol. Yazdıklarına dua niyetine amin diyorum. inş. canım inş.kucağımıza aldığımız, büyüttüğümüz günlerde görürüz kaydirigubbakcemile5a.s.
İyiyim Uklammmmm bi yaraamzlık yok şükür işyernde koşturmacaya devam
Sende ne var ne yok?
Bittimi listen bu arada kuzu?
kızlar nasılsınızz bakalımm
canım benimde bilgilerimi ekler misin ?
sat: 30 ağustos
doğum t. : 06 haziran
kilo: 66
kesemiz gözüktü.
teşekkür ederim. :1hug: iyi akşamlar
ekledım bılekaydirigubbakcemile5
annanem ikiz bide benim klomen+çatlatma iğnesiyle oldu 2 yumurtam vardı belki o yüzden ikiz.ben de çok istiyordum rabbim verdi isteyen herkese versin inşallah
iyiyim bende midem kötüydü şimdi soda içtim daha iyi listeyi deamond tamamlıyor tatlım bu arada dr um bende idrar örneği aldırmıştı idrar kültürüne bakmak için iltihap felan varmı diye şimdi asistanı aradı temiz çıktı diye sizden de aldılarmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?