2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

Kızlar bir arkadaşımız liste düzenlese güzel olur diğer sayfalarda örneği var
daha güzel olur
son sat d. Tarihi yaş kilo falan yazan güzel olur değil mi?

daha güzel olur

Bencede harika olur ...Aslında zamanım olsa yapardım ama o kadar yoğunum ki malesef.

Benımde yapma Şansım yok ÇÜnkÜ
hem ıŞlerım yoĞun hemde gebelıkte bı topıĞımız var onun lıstesını de ben yapıyorum
lıstede ısımlerımız toplu halde bellı olur dıye dÜŞÜnmÜŞtÜm

Semrancığım bebişi vajinal mi karından ultrasonla mı gördün? Ben 4 hafta 5 günlük hamileyim acaba benim de görünür mü gitsem karından???

canım doktor vajinadan bakıpta gördü daha karından görülmesi için erken dendi.yarın tekrar gidicem bakalım karından belli olcakmı.bu arada bu durum herkes için farklı olabiliyor.kimi insanlar 6.haftasında görebiliyorlar kkeseyi

semran senin son SAT ne zamandı? kaç haftalıksın şu anda?

semran senin son SAT ne zamandı? kaç haftalıksın şu anda?

benimki gerçekten mücize gibi aslında son adet tarihim 1 ocak .normalde her kadın gibi 14.gün yumurtlasaydım benim bebiş şuan 8 haftalık falan olması lazımdı.ben adetim 5 gün geçtikten sonra kantesti yaptırdım negatif çıktı.yani 7 şubat benim yumurtlama günüm olmuş. bu durumda son adet tarihimi 24 ocak olarak kabul ediyoruz.

daha güzel olur

liste süper olur ben hemen detayları vereyim

26 ocak / 29 / 52 / tahmini dogum 2 kasım:Saruboceq:

canım ilk sayfada yapmak lazım
forum yönteciilerine mail atmalısın topikte liste yapmak isteniyor sorumlu sen olacaksın diye
onlar hemen düzeltme yaparlar
sen ilk sayfada sürekli değişiklik yapabilme hakkına sahip olabiliyorsunkaydirigubbakcemile5

yeni gelen anne adaylari bebekleriniz hayirli ugurlu olsun
Rabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip eder insallah :Saruboceq:

bafocum liste yapicakmissin cok iyi fikir
benim :
son sat 30 ocak
yas 28
kilo 68
tahmini dogum tarihi 6 kasim

kizlar pazar gunu doktorda kontrolumuz var SAT'a gore pazar gunu 5+1 olucam Allah nasip ederse
ama asilamam subatin 11 yapildi buna gore daha kucuk olmuyormu ?CADIARZU yani acaba keseyi gorebilirmiyiz pazar gunu
birde sizlerde de kasik ve arada karin agrisi oluyomu eyvahedigeldismile

benim ;
son sat 29 ocak
yaş 30
kilo 59
tahmini 5 kasım

benim geçen seneki satım ve tahmini doğum tarihim :) ben 29 ekimde sezeryan olmuştum ama :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi. çok zevkli günler sizleri bekliyo. muhteşem duygular bunlar yaa...

merhaba daliacım,

moderatorlere mail attım bakalım liste yapabilecekmiyiz.

ben 4+2 de alttan mu. de gordum keseyi ve bebişimizi çok şükür.
inşallah sende görürsün...artık 11 martıiple çekiyorum kalbimizi duyalım diye :Saruboceq:

bende hala kasık ve akşamları karnımın altında agrı oluyor
cok yorgunum hep,
ve sadece limon istiyorumboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…