2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

eşim gececi ondan normade fazla oturmam 2 gb yatarım

Saat 10 da yatan insanlara göre 2 pekde erken sayılmaz değilmi. Neyse sabah yap çıkmazsa bi de akşam yaparsın olmazsa canım. Denemek kolay nasıl olsa. Bu arada ilk çocuk mu olacak? Benim de eşim yanımda değil. Haftada bir gün görüşebiliyoruz bu sene. İşte böyle zor olacak ama napalım. Katlanıcaz kuzular için.

evet ilk çocuk 5 yıllık evliyiz 2 yıldan beri istiyoz tedaviye başladık 3 ay beklemedeyiz daha sonra tam tedavi görecez
Canım benim gerçekten çok içten diliyorum. Hamilelerin dilekleri kabul olur derler. İnşallah hamilesin canım. Yani bak ısın 37 daha en az 2 gün gelmez adetin. Zaten 31 gün geçmiş adetinin üstünden bide en az iki gün ekle 33 eder. Hiç bu kadar geciktiği olmuşmuydu???

benim 15 20 gün geçtiği oluyodu ama 3 aydır normal gecikme sebebi yumurtam oluşuyo ama gelişmiyomuş o yüzden gecikiyomuş ay serephone kullandım bu ikinci ayım kısmet

canım duaların için çok saol alıştıkartık kaç aydan beri sen ne kadardır istiyon bebiş

Sende sağol canım. Benim iki yaşında bi oğlum var. Bu ikinci olacak. Biz 6 aydır korunmuyorduk bu aya kısmetmiş işte. Hayırlısı olsun diyorum. İnşallah hayırlısıyla sende alırsın bebişini kucağına:1hug:

arkadasim bende senin gibi acele edip erkenden doktora gitmistim.. test cubugu pozitif olmasina ragmen.. doktor vajinal ultrasyonda bile keseyi görememisti.. 6 haftalikken kese yi ve bebisi görmüstük biz.. daha dogrusu sadece minik bi nokta vardi kesenin icinde..simdi kizim kollarimda cok sükür.. RAbbim gönlüne göre versin insallah..

27 ocak satim di.. 2.martta gittigimde görülmemisti.. 6haftayi doldurup öyle gidin yada direk kan testi yaptirip ögrenin..

Sağol canım yorumun için en iyisi ben bi kan testi yaptırayım ama yinede keseyi görmeden ve kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek. Ben oğlumda 4 hafta 6 günlükken karından ultrasonlla görmüştüm keseyi. Ama işte bilmiyorum. Acele edip boş dönmek korkutuyo yinede. Allah bağışlasın kızını canım benim. Allah bahtını açık şansını bol eylesin.

hayırlısı ıle ıkısınıde goruceksın merak etme cnm

karından gorusnmesı bıraz zor belkı 5 haftaan sonra ben vajinalde görebildim ancak keseyi...ınsallah sende saglıklı bır sekılde gorebılırsın hemen

merhaba arkadaşlar bende size eklendim bu sabah hamile olduğumu çift çizgi görünce öğrendim çok heyecanlıyım yazarken ellerim titiriyor
8. ayımda hamile kaldım çok mutluyum hesaplayıcılara göre muhtemel doğum 5 kasım hayırlısı birlikte 9 ay geçirmek nasip olur inşallah

ayselllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

o kadar sevindim o kadar sevindim ki...ağlıyorummmmmmmmmm

allahım çok şükür çokkk sevindim arkadaşım allah hayırlısı ıle kucagına da almak nasıp etsın ınsallah

kaydirigubbakcemile5

SAĞOL CANIMM BENİM
DÜN AKŞAM ÜZERİ TEST YAPTIM ÇOK SİLİKTİ SÜREYE DE DİKKAT ETMEDİĞİMDEN EMİN OLAMADIM
BU SABAH TEST YAPTIM İLK DAKİKADA ÇİZGİ BELİRDİ ÇOK HEYECANLI VE MUTLUYUMkaydirigubbakcemile5

Merhabalar Kızlar !
Bende bu sabah test yaptım.ıkinci çizgi biraz silik ama çift çizgi çıktı.SAT 2 Şubat Beklenen artık beklenmeyen inşallah adet tarihim 3 Marttı . Ama ben meraktan bugün test yaptım sanırım bende Hamileyim :) Çok Mutluyum. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

tebrikler canım bende bu sabah öğrendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…