- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- 158
eşim gececi ondan normade fazla oturmam 2 gb yatarım
Canım benim valla bak sen de hamilesin. Bilmiyorum niye içime öyle doğuyo sanki. Ya inan ben kendimi öğreneceğim zaman bu kadar heyecan yapmamıştım. Ne biliym inşallah öyledir. DEğilse de üzülmek yok ama tamam mı canımölçtüm 37zemuszemus
Canım benim gerçekten çok içten diliyorum. Hamilelerin dilekleri kabul olur derler. İnşallah hamilesin canım. Yani bak ısın 37 daha en az 2 gün gelmez adetin. Zaten 31 gün geçmiş adetinin üstünden bide en az iki gün ekle 33 eder. Hiç bu kadar geciktiği olmuşmuydu???evet ilk çocuk 5 yıllık evliyiz 2 yıldan beri istiyoz tedaviye başladık 3 ay beklemedeyiz daha sonra tam tedavi görecez
canım duaların için çok saol alıştıkartık kaç aydan beri sen ne kadardır istiyon bebiş
Kızlar buralarda olan var mı? Düşünmekten uyuyamıyorum. Benim SAT 27 Ocak'tı. Yarın doktora gitsem karından ultrasonla görünür mü acaba kese. SAT'a göre 4 hafta 4 günlük hamileyim ama öyle tahmin ediyorum ki benim yumurtlamam geç oldu yani sanırım 14 şubatta hamile kaldım. Emin değilim aslında ya 6 şubatta ya 14 şubatta hamile kaldım ama 13 şubatta kasıklarımda ağrı olmuştu yumurtluyorum galiba demiştim. Şimdi düşünüyorum da acaba 13 şubattaki ağrılar yerleşmeden dolayı olabilir mi? Bilmiyorum işte durum bu. 14 Şubatta kalmış olsam görünür mü kese yarınsizce???
arkadasim bende senin gibi acele edip erkenden doktora gitmistim.. test cubugu pozitif olmasina ragmen.. doktor vajinal ultrasyonda bile keseyi görememisti.. 6 haftalikken kese yi ve bebisi görmüstük biz.. daha dogrusu sadece minik bi nokta vardi kesenin icinde..simdi kizim kollarimda cok sükür.. RAbbim gönlüne göre versin insallah..
27 ocak satim di.. 2.martta gittigimde görülmemisti.. 6haftayi doldurup öyle gidin yada direk kan testi yaptirip ögrenin..
canım ben çıksam yatayım artık daha geçe kaldımı korkuyom sonra sabaha kadar uyuyamıyom
hayırlısı ıle ıkısınıde goruceksın merak etme cnmanladim canim benimde 3 asilamam tuttu aynen bende cok tedirginim zaten zor bulduk dedigin gibi korkular hic bitmiyor en azindan sen keseyi gormussuninsallah kalp atislarinida duyarsin darisi basimiza insallah
bende pazartesi icin randevu aldim kan tahlili yaptiricam insallah degerlerim yuksek cikar kotu seyler aklima getirmek istemiyorum ama ister istemez bir suru sey geliyor aklima dis gelik bos gebelik Allah yardimcimiz olsun
hayirlisiyla keseyi gorsem kalbininde attigini duysam inanilmaz rahatliycam
Kızlar buralarda olan var mı? Düşünmekten uyuyamıyorum. Benim SAT 27 Ocak'tı. Yarın doktora gitsem karından ultrasonla görünür mü acaba kese. SAT'a göre 4 hafta 4 günlük hamileyim ama öyle tahmin ediyorum ki benim yumurtlamam geç oldu yani sanırım 14 şubatta hamile kaldım. Emin değilim aslında ya 6 şubatta ya 14 şubatta hamile kaldım ama 13 şubatta kasıklarımda ağrı olmuştu yumurtluyorum galiba demiştim. Şimdi düşünüyorum da acaba 13 şubattaki ağrılar yerleşmeden dolayı olabilir mi? Bilmiyorum işte durum bu. 14 Şubatta kalmış olsam görünür mü kese yarınsizce???
merhaba arkadaşlar bende size eklendim bu sabah hamile olduğumu çift çizgi görünce öğrendim çok heyecanlıyım yazarken ellerim titiriyor
8. ayımda hamile kaldım çok mutluyum hesaplayıcılara göre muhtemel doğum 5 kasım hayırlısı birlikte 9 ay geçirmek nasip olur inşallah
ayselllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
o kadar sevindim o kadar sevindim ki...ağlıyorummmmmmmmmm
allahım çok şükür çokkk sevindim arkadaşım allah hayırlısı ıle kucagına da almak nasıp etsın ınsallah
kaydirigubbakcemile5
merhabalar kızlar !
Bende bu sabah test yaptım.ikinci çizgi biraz silik ama çift çizgi çıktı.sat 2 şubat beklenen artık beklenmeyen inşallah adet tarihim 3 marttı . Ama ben meraktan bugün test yaptım sanırım bende hamileyim :) çok mutluyum. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?