2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

tebrıkleropuyorumnanaktan

merhaba güzel anneler bende sizin gibi bir kasım annesi adayıyım. şuan bebişim yaklaşık 5 haftalık keseyi gördük ama bebiş yok içinde.yarın yine gidicem çok mereak ediyorum.keşke evimizdede ultrason olsada hergün iyilermi diye bakabilsek.

slm kızlar inaşalh hepiniz bebişlerinizi sağ selim kucağınıza alırsınız birden aklıma gecen yılki durumum geldi şükür şimdi kızım yanımda 9 aylık süreci burdan arkadaşlarla paylaştık halende paylaşıyoruz

Çok teşekkürler arkadaşlar. Darısı tüm isteyenlerin başına inş.Ben daha eşime sölemedim akşam sölicem :)

Hoşgeldiniz :))
Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle...Tebrikler..a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bebişlerini yeni öğrenen boncik anneler hepinizi tebrik ediyorum.alkisalkisalkis Allah kolay bir hamilelik, bir nefeste doğum ve bebişlerimizle uzuun ve mutlu bir hayat nasip etsin inşallah

Semrancığım bebişi vajinal mi karından ultrasonla mı gördün? Ben 4 hafta 5 günlük hamileyim acaba benim de görünür mü gitsem karından???

Kızlar sizin bulantı kusma sık idrara çıkma gibi şikayetleriniz başladımı 4 - 5 hafta civarı olan arkadaşlarım var mı sizde belirti???

Nasıl sölemiyi düşünüyorsun barays?
Bu arada benim daha 3 hafta 6 günlük. Ben dayanamadım adet gecikmesi yaşamadan test yaptım pozitif çıktı. ınş. bişey çıkmaz.

Nasıl sölemiyi düşünüyorsun barays?
Bu arada benim daha 3 hafta 6 günlük. Ben dayanamadım adet gecikmesi yaşamadan test yaptım pozitif çıktı. İnş. bişey çıkmaz.

Arkadaşlar mesajlarım gelmiyor mu yoksa okunup da önemsenmiyor mu anlayamadım. Hangisi olduğunu bileyimde bende ona göre davranayım.

yeni anne adayları allah hepinize hayırlısı ile bebeklerinizi kucaklamayı nasıp etsin hayırlı doğumlar olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…