eren sezenciğim kendini nerede mutlu hissedersen orada paylaşımda bulun canım ya da her ikisinde birden de paylaşım yapabilirsin.Böyle bir ayrım yapmana gerek yok.a.s.ya kızlar ben kaan kocatepenin sitesinde kaç haftalık hamiş olduğumu hesapladım 3 hafta çıktı doğum tarihimde 7 kasımm ben sezeryanla doğum yapıcağım için 10 gün erken olucak sezeryanda öyle oluyo buda 27 ekime denk geliyo ben bu topicemi ekim topindemi olucam
:Saruboceq:
bizimki tup bebek daliacım...2.kan testim ikiye katlamadı apazartesi bakalım diyince dunya basıma yılıkdı korktum bır akrabamız jınekolog ona gıttım ustten bakınca gorulmedı ama alttan bakınca gorduk keseyı cok sukur ama tabı cok erken 13 marta kadar bekleyelım kalbnı dınlerız dedı.... ıste korkular hıc bıtmıyor sımdı dınlenmekle gecırıyorum bende gunlerı
:Saruboceq:
sağol canım evet ben burdada olmak istiyorum yazarım her iki tarafada bebişini sağlıkla büyüt cnmmeren sezenciğim kendini nerede mutlu hissedersen orada paylaşımda bulun canım ya da her ikisinde birden de paylaşım yapabilirsin.Böyle bir ayrım yapmana gerek yok.a.s.
ben 2008 kasım annesiyim ve bizim topiğimizde de erken doğumlar oldu,buna benimki de dahil,26 sında gelecekken 6 sında geldi.Ekimde de doğan birkaç bebeğimiz oldu.Kimi arkadaşımız ekim annelerine gitti kimisi kasımda kaldı.Tercih senin canım,eminim burada da orada da bulunmanı çok isteyecektir arkadaşlarımız.
senin gibi olan başka hamişlerimiz içinde yazmış olayım bunu.Hepinizi öpüyorum,mutlu sağlıklı bir hamişlik dönemi diliyorum opuyorumnanaktan
ay zaman ne cabuk geciyomuss simdi anladim.. daha dün gibi hamile kalmaya calistigim günler.. gecen sene ayin 10uydu yumurtlama günüm.. sevgililer gününde oturup aglamistim neden anne olamiyorum diye.. Allahim duydu dualarimi suan sükürler olsun kucagimda minik kizim..
benim satim 27ocakti.. 27 subatta ögrenmistim hamile oldugumu.. hayirlisiyla sizlerde alin bu haberleri insallah.. Yaradan isteyen herkese hayirli bi evlat nasip etsin insallah..
Canım en son 27 ocakta adet olduysan ve siklusların 28 gün ise test yap tabiki çünkü 23 şubatta olman gerekiyodu. İnşallah hamilesindir istiyorsan. Allah gönlüne göre versin canım.benimde satım 27 ocak çok merak ediyom adet olmadım acba test yapsammı
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. İnşallah sende hamilesindir hayırlısıyla. Dediğin gibi paylaşırız gelişimimizi. Ben 22 şubatta test yapmıştım ve çıkmıştı. Silikti ama görünüyodu. Hadi bi test yap bence. Testinin markası ne bu arada. Ben acon kullanmıştım. Adetimden 1 gün önce vermişti sonucu. Seni zorlamak yada kafanı karıştırmak gibi olmasın ama sanki ben öğrenecekmişim gibi heyecenlandım. Eğer test yapmak istersen ben burdayım paylaşırsan gerçekten sevinirim. Hayırlısı canım. Ama içime sanki hamileymişsin gibi doğdu. Bilmiyorum yinede kararı sen ver canım.canım benim adetim bazen düzensiz oluyodu ama üç aydır normal aralı 2 aralık 27 ocak 27böyle evde testim var ama ben biraz daha beklim diyom bu arada hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canım benim de akıntım var beyaz hatta bikaç gün öncesine kadar çok daha fazlaydı dün azaldı biraz. Bir de iki gün önce göğüslerim sızlamaya başladı. Birde sanırım benim en büyük belirtim yorgun hissediyorum kendimi bide kafamı koysam uyuyorum. Tansiyonum düşüyo sık sık. Bir de ani hareketlerde kasıklarımda ani batma oluyo. Ama şiddetli bu batmalar. Bulantım az olsada kusturacak kadar değil bugün hafiften baş dönmem vardı. birde bacağıma vuran kasık ağrım oluyo sık sık. Bacağım çok ağrıyo kıvrandırıyo resmen. Böyle işte canım. Eğer testi yaparsan mutlaka yaz sonucu. Merak ederim. Senin başka belirtin var mı? Bide ağzımda metal tadı var sürekli. Bak sana bi tavsiye. Evde derece varsa vücut ısını ölç. 37 ye yakın yada üstündeyse daha bikaç gün adet olmazsın. Zaten bikaç gün sonrada artık çok geçmiş olur. Yani Eğer vücut ısın yüksekse %90 hamilesin diyebiliriz. Yalnız dil altından ölç ve 3 dakika sonra oku. Mümkünse cam civalı derece kullan. Bekliyorum cevabını. Dua edicem inşallah hamilesindir.inanırmısın benimde acon eşim aldı akşam üstü bende hiç bakmadım poşete ama sabah idrarıyla yaparım dedim ve az öncewc ye gittim belirtin varmı canım ben hep adet olmuşum gb wc ye koşuyom ama yok akıntım var beyaz ne dersin
inanırmısın benimde acon eşim aldı akşam üstü bende hiç bakmadım poşete ama sabah idrarıyla yaparım dedim ve az öncewc ye gittim belirtin varmı canım ben hep adet olmuşum gb wc ye koşuyom ama yok akıntım var beyaz ne dersin
Canım batma dediğim sanki aniden bıçak saplanıyomuş gibi. Öksürüp hapşırdığımda ya da aniden bi yere uzandığımda falan oluyo. Birde karnımın alt tarafı kubbemsi şiş yani. Bende gece üşüyorum. Ama gündüz sıcağım. Valla sen de hamilesin galiba. Ölçtünmü ısını.canım benim de bi kaç gündür bacaığm ve belim ağrıyo karnımda batmayı anlamdım ama bacağım çok ağrıyo göüğsümde yok bişey bide çok uyuyom günde kaç saat bilmem ısımı olçüyom ah bide çok üşüyom elim ayaığm buz gb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?