Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de zayıfım ama çok kilo almadım onla alakası yok bencesanırım çok zayıf olanlar daha çok kilo aluıyorlar ama bana yine zayıf geldin:)
Maşallah canım
Aynı fikirdeyimmbafo cum maşallah göbişine çok kilo aldım diye dert yanıyorsun ama maşşalh fıstık gibisin hiç de kilo almış gibi görünmüyorsun
buda bizzz![]()
kendim resim çekmeye bayılıyorum birazda olsa kilolu çıkıyorum üst tarafım aldı ama bacaklarım hala cılızzz:)))
kızlar 15+6 haftalıgız.. bıraz kıloluyum ama...(((
teşekkürlerr canım seninki de çoook tatlı durmuşşş yaabijo cum maşallah cok sırin:1hug:
ben de bayılıyorum güzel hatıralar bunlar. göbüşüne de maşallahhhbuda bizzz![]()
kendim resim çekmeye bayılıyorum birazda olsa kilolu çıkıyorum üst tarafım aldı ama bacaklarım hala cılızzz:)))
amann boşver ben de kiloluyum göbüş büyüsün gerisi önemli değillkızlar 15+6 haftalıgız.. bıraz kıloluyum ama...(((
siz kendi göbeklerinize göbek mi diosunuz, bana otobüste dolmuşta herkes yer veriooo beeeaklinialirimsmile
daha bana yer veren olmadı:)))))
maşallah canımbuda bizzz![]()
bana daaadaha bana yer veren olmadı:)))))