bende 7 kilo aldım yaaa
ya sen nasil 7 kilo aldin çok sasirdim hiç bulanti kusman olmadi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 7 kilo aldım yaaa
Maşallah kızlar size
Kız begüm sen mi 7 kilo aldın hiç te belli değil,değil derken önceki resimlerinde de zayıftın zaten,face teki
begümcüm bende 7 kilo aldım ya
Ben de aldım 6 kilo nolmuş:dilcikar:
Ve evet bulantı nedir hiç yaşamadım.Doktorum bana kızmadı ama ilginçtir,ben sordum da söyledi.İkiz gebelikte normal dedi,tek gebelikler de bile alınıyor dedi
-tatlicadiarzu-
veririm kiloları yaa,iki yavrum da sağlıkla doğsun da;gerisi hallolur:Saruboceq:
Hadi ya kilo mu verdin se.Ben sadece iki kere kustum hiç kilo vermedim.Yürüyüş yap ama kendini yorma olur mu.Şişkinlikler de olabiliyor ondan onların kilosu şişkinlik ve su toplamalar bence.hem kilo olsa da problem değil veriliyor. arkadaşım 20 kilo aldı doğuma kdr hepsini verdi nerdeyse.dün birlikteydik o da 4 aylıkken çok kilo almıştım diyor.ben hatırlayamıyorum onun kilosunu ama aldım diyosa almıştır. ama şidmi gör fıstık giib oldu :)sevindim demek sende oylesin :)
mide yanmalarim basladi canimi sikiyor, yuruyus yapmak istiyorum ama hava çok kotu burada hep yagmur.
bazilari 7 kilo almis 17. haftada bulantisi çok yoktu demekki onlarin. Ben çok istifra ettim ya neyse
cinsiyetini hala çok merak ediyorum bu ayin sonunda gidicem doktora :)
ohh maşallah kız sivri olcak senin karnın büyümüş ne güzel seninki ya büyümedi deme sen büyümüş büyümüş maşallahhhhkizlar buda benim gobuscuksabah aç karnina çekildim
17. haftamdayim
![]()
![]()
Hadi ya kilo mu verdin se.Ben sadece iki kere kustum hiç kilo vermedim.Yürüyüş yap ama kendini yorma olur mu.Şişkinlikler de olabiliyor ondan onların kilosu şişkinlik ve su toplamalar bence.hem kilo olsa da problem değil veriliyor. arkadaşım 20 kilo aldı doğuma kdr hepsini verdi nerdeyse.dün birlikteydik o da 4 aylıkken çok kilo almıştım diyor.ben hatırlayamıyorum onun kilosunu ama aldım diyosa almıştır. ama şidmi gör fıstık giib oldu :)
ohh maşallah kız sivri olcak senin karnın büyümüş ne güzel seninki ya büyümedi deme sen büyümüş büyümüş maşallahhhh![]()
veriliyor veriliyor bir şekilde gidiyor kuzenim de doğumda 16 kilo aldı doğumdan sonra 23 kilo verdi çocukla uğraşmaktan verdi kiloları :))))))))) herkes veiryor ondan yiyin için valla can boğazdan gelirya ben bulantilardan dolayi istahim yoktu hiçbirsey yiyemiyordum canim acayip kotuydum yeni yeni istahim geldi . Bu seferde surekli acikiyorum ama dikkat ediyorum tabi bol su içiyorum, onceden su bile içemiyordum sudan bile tiksinmistim nerdeyse. Simdi çok sukur içiyorum havalar isinincada yuruyuse baslicam.
gorumcemde 80 kilo ile doguma gitmisti simdi fistik gibi oldu oda verdi iradeli masaallah. Sporada gidiyor :)
insaallah bende veririm kilo. Senin hamilelik nasil gidiyor peki?
Ara doktoru kontrole gelcem bebeğimi özledim desivri mi oluyor bazilarininki? hiç anlamiyorum ya o islerden hehe
buyudu biraz teyzesi. Ay bu aralar çok merak eidyorum bebisimi gormek istiyorum ozledim yaa. opuyorumnanaktan Acaba bi hastalik uydurup jinekologa mi gitsem:dance:
veriliyor veriliyor bir şekilde gidiyor kuzenim de doğumda 16 kilo aldı doğumdan sonra 23 kilo verdi çocukla uğraşmaktan verdi kiloları :))))))))) herkes veiryor ondan yiyin için valla can boğazdan gelirkaç kilo aldın ki sen?
Ara doktoru kontrole gelcem bebeğimi özledim deen son ne zman gittin doktora?kontrol zamanın ne zaman ? Ben salı gördüm bebişimi keyifler yerindeydi valla cimcimemin :)
canim sana ozel mesaj yolladim nasil eklemen gerektigi hakkinda resmiben de eklemek istiyoeum ama nasıl:çok üzgünüm:
Celisuenis maşallah göbüşüne. senle günlerimiz çok yakın ama benim göbüş seninkinin 3 katı falan yanii. çok şiştim ya hep o serumlar yüzünden((
evet canim 2 gun varmis aramizda :) benim annemin karnida çok sismemis kuçuk kardesimde. 8 aylikken 5 aylik gibi gorunuyormus hep :)
valla çok kilo almazsam insaalah boyle bende memnunum :)
sen neden serum taktirdin ki ne oldu ?
önceden zayıftım canım işte ne güzel. herkes şişmişşin dio bana. cidden belli olmuo mu aldığım aklinialirimsmile ayyy ne güzel keşke olmasın
kaydirigubbakcemile5 inşallah bu hızla gitmeyiz canım akannehir değilse sonumuzu düşünemiyorum :roflol:
kız sen ikiz halinle 6 kilo aldın normal o bencede. bize ne demeli mübarek kafamçokkarıştı
benim doktor 1 kilo bile alsam kızar artık. son aylara kadar alma baride dengele demişti akannehir
Maşallah canım,evet karnın sivriymiş.Göbiş te çıkmış artık,sabah hali belli baya yanikizlar buda benim gobuscuksabah aç karnina çekildim
17. haftamdayim
![]()
![]()
ben de eklemek istiyoeum ama nasıl:çok üzgünüm:
buda benim 14+1 lik halim tabii aradan nerdeyse 10 gun geçti şimdi dahada kocaman
sonlara dogru ne olurum bilmiyorum durum vahim
buda benim 14+1 lik halim tabii aradan nerdeyse 10 gun geçti şimdi dahada kocaman
sonlara dogru ne olurum bilmiyorum durum vahim