2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şifre koy laptop ve cep telefonuna, ben öle yaptım eşim haricinde kimse açamıyo...

evim tertemiz oldu ama ben bittim :S ayrıca saat 3 olmuş oha yani o kadar saat oyun oynarsam öğlen başlarsam temizliğe olcagı budur daha yemek fln yapılcak ama bugun cok usengecim pofff uyumak ıstıyo canım

şifre koy laptop ve cep telefonuna, ben öle yaptım eşim haricinde kimse açamıyo...

lep top ta şifre var.. ben açtım nete girmek isteyınce isteksızde olsam.. gir bak nette... çok mu acıl gereklı wepcamdan resım cekmek.. pc muzık dinlemek.. zaten tv açık odada muzık çaliyor..

eminim sana bu sefer cok ii davranırlarrr :) bu kadar takdınyaa
kesinn :) Valla kötü davranırlarsa ağlarım orda eşimi ararım gel beni allllll diye duygu sömürüsü yaparım kıyametler kopar :) Hiç yapmadım ama ilki yaparım neden olmasın yaşasın kötülük

kaydirigubbakcemile3Aradım kayınpederciğimi geliyo beni almaya zamanlamam süper oldu halası da yeni gelmiş :) ben kaçar kızlar hepinizi çok çok öpüyoruz kızımla :)

hayır cnm dahiliye uzmanı dedi iki ayrı dr gittim her ihtimale karşı, ikiside aynısını dedi
hamile kalınca dozaj yükseltiyomuş normalde sabahları 50 mg alıyodum
hamile olunca 25 mg daha eklendi iyot ihtiyacı fazlalaşıyomuş hamile olunca

evim tertemiz oldu ama ben bittim :S ayrıca saat 3 olmuş oha yani o kadar saat oyun oynarsam öğlen başlarsam temizliğe olcagı budur daha yemek fln yapılcak ama bugun cok usengecim pofff uyumak ıstıyo canım

ohh maşallahh sen yine iisin ben dün akşam 5 te hala ev temizliyodum uyuşuukluğumdannn

ne arıza insanmış yaa
böyle insanlardan uzak dur tatlım böyle düşünen insandan herşey beklenir

hoşgeldin canımm

ay ya seni görünce sevinsem mi ne kaynanam uzakta diye gerçi benimki pek karışmaz ama sezeryanla ilgili duruma pek sıcak bakmıyo gibi diğer gelin 1 ay önce normal doğurdu bende sezeryan istiyorum ya biraz bozum oluyo gibi
:asigim:

Neden vazgeçiyorsun masraflar çoğalıyor ondan mı

Fınfık senin için tekrar yükledim şimdi görünüyomu...

Yine göremedim akşam evden görürüm artık eline sağlık kuzumopuyorumnanaktan

Düzeltiyorum gördüm süper olmuş..

Neden vazgeçiyorsun masraflar çoğalıyor ondan mı

he fındık kurdum yaa
araba alsak bebe odasını yapamayabiliriz
doğuma fotocu istim bebe şekeri istim onu bunu istim :kedi:
arabayı doğumdan sonra mı alsak diyom
bide ben izine ayrılınca maaş alamıcam o sıkıyo beni mafoldumben
işe baslayınca ssk dan toplu para alıcam benneyaptımki

kısçelerr babalar gününde koceme süprüs yapmak istiyom ya
baba-oğul tişört almak istiyorum üzerinde esprili baskı olsun istiyom
var mı fikriniss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…