un temılık yapacaktım.. kadın gelecektı.. arkadaş ben gelip yaparım dedi...
neyse tamam dedim. ama o gelene kadar ben yarısını bitirdim zaten.. ona mutfak dolapları kaldı..
temızlıkten sonra nete girmek istedi.. ben oldum olası, cep telefonumun ve bilgisayarımın başkasının kullanmasına sinir olurum..
sabahtan yaglandıgım için saçlarım karnım vs.. duşa girmem gerektı..
neyse çıktım baktım kız benım özel muzik dosyamı açmış.. ekranda nete degil içimden resım ve muzik dosyalarına bakıyor.. sinirden dişlerimi sıktım..
sonra lep top un vepcam nasıl açıldıgını ama bulamadıgını söyledı.. bende ben kullanmıyorum.. var ama dedim.. içeriye tekrar gittigimde bulundugunu söyledi.. bende gizli degildi kı zaten kısayolu vardı masa üstunde dedim..
sonra nasıl fotograf çekiyor diye sordu.. bende çekme.. dedim. ama o anda çektı.. sonra ya nasıl çıkmışım bakayım dedi.. ayalarını hiç yapmamiştım.. fotografı ararken sınırlerım tavan yaptı..
buldum sildim.. tam o sırada çöp kutusunu açıyorum. oradan sılmek için.. bana çöp kutusunda da sil deyınce patladım. biliyorum silecegim dedim...
sana ögretmek için demiyorum dedi..
neyse işi bitti.. hanımefendinin.. finalı yaptı.. senın leptopunu kullanamıyorum.. aslında çok iyiyim bilgisayar kullanmada... vs...
sonra asıl final... senın lep top un iyi degilmiş.. ben alırsam..... marka alırım deyınce..
evet iyi degil.. çöpe atmak atmak lazım.. işe yaramıyor degilmi diye bagırdım..
şifre koy laptop ve cep telefonuna, ben öle yaptım eşim haricinde kimse açamıyo...
kesinn :) Valla kötü davranırlarsa ağlarım orda eşimi ararım gel beni allllll diye duygu sömürüsü yaparım kıyametler kopar :) Hiç yapmadım ama ilki yaparım neden olmasın yaşasın kötülükeminim sana bu sefer cok ii davranırlarrr :) bu kadar takdınyaa
benimde geçen ay yaptırdığım testte 1.97 çıkmıştı biliyorsun tsh gebelikte2,5 altında olması geekiyormuş sonra drum bana bir gün 50 birgün 25 iç dedi şu an öyle kullanıyorum bu ayın sonunda tekrar test yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkıcak
troid ilacı sabah aç karnına alınır diye biliyordum akşamları alındığını ilk kez senden duydum kaderrrrrendokrin drumu yoksa kadın doğumcun mu böyle iç dedi merak ettim şimdi
kesinn :) Valla kötü davranırlarsa ağlarım orda eşimi ararım gel beni allllll diye duygu sömürüsü yaparım kıyametler kopar :) Hiç yapmadım ama ilki yaparım neden olmasın yaşasın kötülük
kaydirigubbakcemile3Aradım kayınpederciğimi geliyo beni almaya zamanlamam süper oldu halası da yeni gelmiş :) ben kaçar kızlar hepinizi çok çok öpüyoruz kızımla :)
bende birazdan çıkıcam gidip bi yıkansam ii olacak...
evim tertemiz oldu ama ben bittim :S ayrıca saat 3 olmuş oha yani o kadar saat oyun oynarsam öğlen başlarsam temizliğe olcagı budur daha yemek fln yapılcak ama bugun cok usengecimpofff uyumak ıstıyo canım
:)))))))))) hadi öptüm çok görüşürüüüüüzzyap kız.. iyi olur..
ne arıza insanmış yaasankı çok gereklı wepcam dan resım çekmek...
bana tembih ediyor ben olsam eşime elletmem leptop a.. bence sende eşine kullandırma diye...
nye kullandırmayayım kı kı dedim.. senın özelın yok mu yanı deyınce sinirlerim yine fırladı...
benım malımı eşimden kıskanıyor resmen ya...
selam kıslar
ay ya seni görünce sevinsem mi ne kaynanam uzakta diyeBenim kaynana ve görümce toplamı burdaki bütün KK üyelerine yeter zatenkaydirigubbakcemile3
Burnumdan getirdiler cuma akşamı. Yok karnın çıkmamış,yok bebeğin kilosu çok düşük yok boyu kısa,yok efendim ben rejim yapıyomuşum aç geziyomuşum :) tövbe allahım ya hayatıdma rejim yapmadım hamileyken mi rejim yapcam dedim spor yapıyosun ya diyor. sporu zayıflamak için yaptığımı düşünen cahil insanlara uyuz oluyorum.Sağlık için yapıyorum zayıflamayla ilgili bir problemim yok çok şükür.Sanki bebğimi karnımda aç bırakcam ya allahım delirttiler beni delirttiler.Ertesi sabah erkenden doktorumu aradım kaynanam böyle böyle diyo delircem diye.doktor da diyoki ne yani hayatlarında doğurmamış mı bunlar bebek 50 cm 85 kg mu olması gerekiyor dedi :)sen takma onlara.karnın için de sana dedim ben diyceğimi hiç problemin yok bir daha dinleme insanları dedi :)Şİkayetimi yaptım valla
kaydirigubbakcemile3Aradım kayınpederciğimi geliyo beni almaya zamanlamam süper oldu halası da yeni gelmiş :) ben kaçar kızlar hepinizi çok çok öpüyoruz kızımla :)
Allah için yoksa tanımam valla :1closedeyes:
hala benimle konusuyo yüzsüz hiç mi utanma yok kadında diyorum o kadar kötülük yap yalanı ortaya çıksın sonra yüzüne konuş ıyy utanır yerin dibine girer insan ya :umursamaz:
valla gerisi bu eltimle ilgili değil :roflol:
aile apartmanında oturuyoruz
bu şahsiyeti en son mesela 3 hafta önce görmüşümdür altımda oturmasına rağmen
mümkün oldukça görünmüyorum sempatiksalakcinni
ya biz araba alıcaktık vazgecicem galibaa :çok üzgünüm:
Fınfık senin için tekrar yükledim şimdi görünüyomu...
Neden vazgeçiyorsun masraflar çoğalıyor ondan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?