2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

her aileye ve her iş yerine bi gıcık lazım zaten yoksa onlar olmadan ömür geçer mi...

aile içi küslükler kötü oluyo bilirim ama canını sıkıyosa görüşmemek yada fazla muhatap olmamak en ii si...

alakasız soru ama cinsiyetı kaçıncı haftada ögrendınız... ben 14 haftadayım... bugu görürmüyüm

Bana kendi doktum emin olmamakla birlikte kız dedi 16+4 de

Ondan önce başka doktora gitmiştim o da kız demişti biraz ondan emin oldum sadece

Kendi doktoruma kalsa 20. haftada gideceğim bir dahakine o zaman emin olabiliriz dedi

evet katılıyorum sana heryerde mutlaka bir tane çıkıyor
birde herşeyi onlar bilirler uyuz olurum o hallerinelmaz:

Uzak dur kuzum böyle şahsiyetlerden barıştın diye selam vermek zorundamısın görmemezlikten gel

Allah kötülerden ve onların yapabileceklerinden korusun herkesi:Saruboceq:

puhahahaha:roflol::roflol:

Allah için yoksa tanımam valla :1closedeyes:
hala benimle konusuyo yüzsüz hiç mi utanma yok kadında diyorum o kadar kötülük yap yalanı ortaya çıksın sonra yüzüne konuş ıyy utanır yerin dibine girer insan ya :umursamaz:

asenam 12. haftada öğrendim ben..

lady merak ettim gerisini valla az sonra çıkıcam püff

valla gerisi bu eltimle ilgili değil :roflol:
aile apartmanında oturuyoruz
bu şahsiyeti en son mesela 3 hafta önce görmüşümdür altımda oturmasına rağmen
mümkün oldukça görünmüyorum sempatiksalakcinni

ya biz araba alıcaktık vazgecicem galibaa :çok üzgünüm:

evet katılıyorum sana heryerde mutlaka bir tane çıkıyor
birde herşeyi onlar bilirler uyuz olurum o hallerinelmaz:

her şeyi biliyo zannederler ama aslında hiç bi şi bilmezler, niyeyse böle insanlar böbürlenmekten başka bi şi bilmezler biraz irdelediğin zamanda balon gibi sönüp giderler...

her şeyi biliyo zannederler ama aslında hiç bi şi bilmezler, niyeyse böle insanlar böbürlenmekten başka bi şi bilmezler biraz irdelediğin zamanda balon gibi sönüp giderler...

katılıyorum..bende de var bır tane başimda.. dun sınır ettı... dövecektım az kalsın..

üffffff yaaa
yazidklarini okudum az once.. inanir misin ben de senin yasadiklarini yasadim o kiskanc cadi yuzunden.
merakli degil benimki, kiskanc, kocami benden kiskandi. aramizi bozdu hem esimle hem esimin ailesiyle..
e tabi erkekler yeni evliyken once kendi ailelerini hakli buluyorlar her konuda.
sonra sonra tanidi kocam da onun ne oldugunu gordu.
1 ayi gecti belki gormedim.
gormek de istemiyorum zaten.
bana yasattiklarini asla unutmucam. ama gene de ben uzerime duseni yapiyorum.
onun yaptiklarini ben yapsam aninda ortaligi karistirirdi, h^la zeytinyagi gibi uste cikiyo bense susuyorum.
dedigin gibi sadece allah icin. kocamla aram iyi olsun yeter...

araba konusunda da hayirlisi neyse o olsun, uzme kendini.. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…