2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her şeyi biliyo zannederler ama aslında hiç bi şi bilmezler, niyeyse böle insanlar böbürlenmekten başka bi şi bilmezler biraz irdelediğin zamanda balon gibi sönüp giderler...

ben genelde muhatap olmamaya çalışırım o tiplerle
sevmediğim insanla muhatap olmayı da sevmem
uzak mesafeli dururum

lady aile apartmanında oturmak çok zor yaa. bana da teklif edildi daha ben ağzımı açmadan eşim hayırrr dedi. allahtan çalışıyosun evde olsaydın çok daha zor olurdu... sen sıkma canını boşverrr..

kimse beni tutamaz bugün gittim gittim yoksa kalır biliyom. temizliği bile yarına erteledim. hakkınızı helal edin dostlar -tatlicadiarzu-

sen nöörüyon kız kayboldunnn :1closedeyes:
Kyıplara karıştım geldim :) ya kaynanamlar yarın dönüyo bugün çağırayım dedim ev toparlamaya giriştim kaynanam aradı biz gelemiyoruz sen gel eşimin halası fln geliyomuş.iyi dedim ben de duşumu aldım ojemi sürdüm giyindim süslendim birazdan kayınpederi arıcam gelsin beni alsın
iiz cano seni bekliyosss muhabbetin bi tarafı eksik kalıyo sen nörüyon
ohh yerim ben senii melcaaaaanımmm :))) ay nöreyim işte hava kapalı yağmurlu tam evde film izleme havası var aslında ama kaynanama gidiciiiiimmm

hemen gitmeee beklesinlerrrr sempatiksalakcinni

lady aile apartmanında oturmak çok zor yaa. bana da teklif edildi daha ben ağzımı açmadan eşim hayırrr dedi. allahtan çalışıyosun evde olsaydın çok daha zor olurdu... sen sıkma canını boşverrr..

bizde aile apartmanındayız ama herkesten ayrı takılıyoruz
eşim özgürlüğüne düşkün olduğu için rahatım bazen onlara ayak uydurmak zorunda da kalmıyor değiliz ama ne yapalım o kadarcık idare ediyoruzsempatiksalakcinni

kızlar oku oku bitmedi gsel güsel habeker alınmış cinsiyeyler öğrenilmiş odalar hazırlanmaya başlanmış bizde dün baktım oda takımı hem internetten hemde birkaç mağazayı dolaştık ama eşimin kafasında model bulup yaptırmak var bende öyle istemiyorum en son çilekte ayılı bir model var görmüşsünüzdür koyu kahve üstündede ayı resimleri var ona baktık beğendik fiyat araştırmasına devam birde ne alcamı karar versem aslında ace etmewkte fayda var eşim izne çıkcak ben çalıştığım için bir yere gidemiyeceğim eşim bir haftalığına ailesinin yanında olcak sonra ramazan bayram drken e hrgeçen gün ağırlaşcaz en vrimli olduğumuz zamanlar bu aylar bütün hamilelik geçiren arkadaşlar öyle söylüyor yaa kızlar birde bişi sorcam sizin karnınızın içinde hafif batmaalr oluyor mu benim dünle bugün oluyor varmı yaşıyan

kız nirdeysin sen, asıl sen nörüyon kaç saattir bakem...
Duşumu aldım kremlerimi sürdüm giyindim süslendim ojemi sürdüm makyajımı yaptım oturuyorum kayınpederi arıcam gelsin beni alsın :) kaynanama gitcem eşimin halası geliyomuş çok severim o halasını ben.çok iyi melektir o :) aslında öz halası değil. benim eşimin anne tarafı herkese hala diyor taaa en uzak akrabalara bile hala diyolar :) biz de hala sadece babamın kızkardeşleirne denir onlarda anne tarafındaki herkes hala :)

Allah yardımcın olsunmu desem, ii sohbetlermi dilesem bilemedim aso cum, neyse ii eğlenceler dilim ben bari, öle dilim öle olsun bari, seni kızdırmalarına izin verme sakın tamam mı?

gıcıkları görmem ben öyle rahatımdır
yeterki iftira atmasınlar
zaten onları iplememem onlara battı boshayallersmile
merhabadan başka bişi demek istemiyorum mirmirmirmir

niye kıskanırlar bu cadılar anlamam
onunda kocası var :umursamaz:
çok şükür kocamla aram iyi bişi olduğu zaman laf geciriyo daha nolsun

ben istedim orda oturmayı
hala da orda oturucam diyorum
ekmeğine bal süremem ben onların aklinialirimsmile
sırf onlar sevinmesinler diye değil tabi kapıyuı kapadım mı herseyi unutuyorum çok şükür hihoyyyt
bize oturmaya gelmiyolar

Allah yardımcın olsunmu desem, ii sohbetlermi dilesem bilemedim aso cum, neyse ii eğlenceler dilim ben bari, öle dilim öle olsun bari, seni kızdırmalarına izin verme sakın tamam mı?
ah cnm benim çok sağol ne eğlencesi ayol hepsi bi taraftan anca laf sokarlar :) neyse görümcem işte şimdi ondan rahatım biraz daha :) halası var zaten sırf onun için gidiyorum.bakayım artık bi an önce akşam olsun kocam beni cadıların elinden kurtarsın :)

un temılık yapacaktım.. kadın gelecektı.. arkadaş ben gelip yaparım dedi...
neyse tamam dedim. ama o gelene kadar ben yarısını bitirdim zaten.. ona mutfak dolapları kaldı..

temızlıkten sonra nete girmek istedi.. ben oldum olası, cep telefonumun ve bilgisayarımın başkasının kullanmasına sinir olurum..
sabahtan yaglandıgım için saçlarım karnım vs.. duşa girmem gerektı..
neyse çıktım baktım kız benım özel muzik dosyamı açmış.. ekranda nete degil içimden resım ve muzik dosyalarına bakıyor.. sinirden dişlerimi sıktım..

sonra lep top un vepcam nasıl açıldıgını ama bulamadıgını söyledı.. bende ben kullanmıyorum.. var ama dedim.. içeriye tekrar gittigimde bulundugunu söyledi.. bende gizli degildi kı zaten kısayolu vardı masa üstunde dedim..
sonra nasıl fotograf çekiyor diye sordu.. bende çekme.. dedim. ama o anda çektı.. sonra ya nasıl çıkmışım bakayım dedi.. ayalarını hiç yapmamiştım.. fotografı ararken sınırlerım tavan yaptı..
buldum sildim.. tam o sırada çöp kutusunu açıyorum. oradan sılmek için.. bana çöp kutusunda da sil deyınce patladım. biliyorum silecegim dedim...
sana ögretmek için demiyorum dedi..

neyse işi bitti.. hanımefendinin.. finalı yaptı.. senın leptopunu kullanamıyorum.. aslında çok iyiyim bilgisayar kullanmada... vs...

sonra asıl final... senın lep top un iyi degilmiş.. ben alırsam..... marka alırım deyınce..
evet iyi degil.. çöpe atmak atmak lazım.. işe yaramıyor degilmi diye bagırdım..

ii sohbetler size o zaman cnm...

sankı çok gereklı wepcam dan resım çekmek...
bana tembih ediyor ben olsam eşime elletmem leptop a.. bence sende eşine kullandırma diye...
nye kullandırmayayım kı kı dedim.. senın özelın yok mu yanı deyınce sinirlerim yine fırladı...

benım malımı eşimden kıskanıyor resmen ya...

gitmedim zaten hemen :) vakit geçsin iyice eşim de iş çıkışı oraya gelcek umarım erken çıkar eşim de erken geliriz eve. çok sıkılıyorum onlarda zaten halası gelmese gitmezdim :)

eminim sana bu sefer cok ii davranırlarrr :) bu kadar takdınyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…