Bebişlerim nörüyosunuz
her şeyi biliyo zannederler ama aslında hiç bi şi bilmezler, niyeyse böle insanlar böbürlenmekten başka bi şi bilmezler biraz irdelediğin zamanda balon gibi sönüp giderler...
Bebişlerim nörüyosunuz
Kyıplara karıştım geldim :) ya kaynanamlar yarın dönüyo bugün çağırayım dedim ev toparlamaya giriştim kaynanam aradı biz gelemiyoruz sen gel eşimin halası fln geliyomuş.iyi dedim ben de duşumu aldım ojemi sürdüm giyindim süslendim birazdan kayınpederi arıcam gelsin beni alsın
kimse beni tutamaz bugün gittim gittim yoksa kalır biliyom. temizliği bile yarına erteledim. hakkınızı helal edin dostlar -tatlicadiarzu-
sen nöörüyon kız kayboldunnn :1closedeyes:
ohh yerim ben senii melcaaaaanımmm :))) ay nöreyim işte hava kapalı yağmurlu tam evde film izleme havası var aslında ama kaynanama gidiciiiiimmmiiz cano seni bekliyosss muhabbetin bi tarafı eksik kalıyo sen nörüyon
benım doktor iyi gıbı ama bakalım... kaldı bugun.. artık.. doktor amelıyatta... eşim bekle dıyor offffffffffffffffffffffffffff
offfffffffffffffffffffffffffffffff
Kyıplara karıştım geldim :) ya kaynanamlar yarın dönüyo bugün çağırayım dedim ev toparlamaya giriştim kaynanam aradı biz gelemiyoruz sen gel eşimin halası fln geliyomuş.iyi dedim ben de duşumu aldım ojemi sürdüm giyindim süslendim birazdan kayınpederi arıcam gelsin beni alsın
ohh yerim ben senii melcaaaaanımmm :))) ay nöreyim işte hava kapalı yağmurlu tam evde film izleme havası var aslında ama kaynanama gidiciiiiimmm
kimse beni tutamaz bugün gittim gittim yoksa kalır biliyom. temizliği bile yarına erteledim. hakkınızı helal edin dostlar -tatlicadiarzu-
sen nöörüyon kız kayboldunnn :1closedeyes:
lady aile apartmanında oturmak çok zor yaa. bana da teklif edildi daha ben ağzımı açmadan eşim hayırrr dedi. allahtan çalışıyosun evde olsaydın çok daha zor olurdu... sen sıkma canını boşverrr..
Duşumu aldım kremlerimi sürdüm giyindim süslendim ojemi sürdüm makyajımı yaptım oturuyorum kayınpederi arıcam gelsin beni alsın :) kaynanama gitcem eşimin halası geliyomuş çok severim o halasını ben.çok iyi melektir o :) aslında öz halası değil. benim eşimin anne tarafı herkese hala diyor taaa en uzak akrabalara bile hala diyolar :) biz de hala sadece babamın kızkardeşleirne denir onlarda anne tarafındaki herkes hala :)kız nirdeysin sen, asıl sen nörüyon kaç saattir bakem...
gitmedim zaten hemen :) vakit geçsin iyice eşim de iş çıkışı oraya gelcek umarım erken çıkar eşim de erken geliriz eve. çok sıkılıyorum onlarda zaten halası gelmese gitmezdim :)hemen gitmeee beklesinlerrrr sempatiksalakcinni
Duşumu aldım kremlerimi sürdüm giyindim süslendim ojemi sürdüm makyajımı yaptım oturuyorum kayınpederi arıcam gelsin beni alsın :) kaynanama gitcem eşimin halası geliyomuş çok severim o halasını ben.çok iyi melektir o :) aslında öz halası değil. benim eşimin anne tarafı herkese hala diyor taaa en uzak akrabalara bile hala diyolar :) biz de hala sadece babamın kızkardeşleirne denir onlarda anne tarafındaki herkes hala :)
her aileye ve her iş yerine bi gıcık lazım zaten yoksa onlar olmadan ömür geçer mi...
aile içi küslükler kötü oluyo bilirim ama canını sıkıyosa görüşmemek yada fazla muhatap olmamak en ii si...
üffffff yaaa
yazidklarini okudum az once.. inanir misin ben de senin yasadiklarini yasadim o kiskanc cadi yuzunden.
merakli degil benimki, kiskanc, kocami benden kiskandi. aramizi bozdu hem esimle hem esimin ailesiyle..
e tabi erkekler yeni evliyken once kendi ailelerini hakli buluyorlar her konuda.
sonra sonra tanidi kocam da onun ne oldugunu gordu.
1 ayi gecti belki gormedim.
gormek de istemiyorum zaten.
bana yasattiklarini asla unutmucam. ama gene de ben uzerime duseni yapiyorum.
onun yaptiklarini ben yapsam aninda ortaligi karistirirdi, h^la zeytinyagi gibi uste cikiyo bense susuyorum.
dedigin gibi sadece allah icin. kocamla aram iyi olsun yeter...
araba konusunda da hayirlisi neyse o olsun, uzme kendini.. olumunekankayizsmile
lady aile apartmanında oturmak çok zor yaa. bana da teklif edildi daha ben ağzımı açmadan eşim hayırrr dedi. allahtan çalışıyosun evde olsaydın çok daha zor olurdu... sen sıkma canını boşverrr..
ah cnm benim çok sağol ne eğlencesi ayol hepsi bi taraftan anca laf sokarlar :) neyse görümcem işte şimdi ondan rahatım biraz daha :) halası var zaten sırf onun için gidiyorum.bakayım artık bi an önce akşam olsun kocam beni cadıların elinden kurtarsın :)Allah yardımcın olsunmu desem, ii sohbetlermi dilesem bilemedim aso cum, neyse ii eğlenceler dilim ben bari, öle dilim öle olsun bari, seni kızdırmalarına izin verme sakın tamam mı?
ah cnm benim çok sağol ne eğlencesi ayol hepsi bi taraftan anca laf sokarlar :) neyse görümcem işte şimdi ondan rahatım biraz daha :) halası var zaten sırf onun için gidiyorum.bakayım artık bi an önce akşam olsun kocam beni cadıların elinden kurtarsın :)
gitmedim zaten hemen :) vakit geçsin iyice eşim de iş çıkışı oraya gelcek umarım erken çıkar eşim de erken geliriz eve. çok sıkılıyorum onlarda zaten halası gelmese gitmezdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?