2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bilinmi ben otomotiv sektöründeyim dedim ki aracın rengi modeli plakası ruhsatı her bişisi bana ait seni koşturmam bu işlerde sen parayı hesaba yatırırsın gelmenede gerek yok arabayı ben getiririm dedim sempatiksalakcinni
Boş boş baktı yüzüme sempatiksalakcinni

hiii gitmem lazımakannehir

canım erkeler biraz daha erken harekt ediyorlar..kızlar biraz daha geç kalıyorlar bu konuda..nede olsa erkeler biraz daha haylazlar ya ondan kaydirigubbakcemile3

bende istiyorum doğum fotocusudaa çok para yaa...bide hastanediki odamı süsletmek istiyorum ama az önce rakamlara baktım her yerim uçukladı...mümkün değil gibi görünüyor..ama hiç değilse bebek şekerlerini yaptırırız...aay üüüf daha benim komple badana boya var..mobilya daha alınacak..kıyafetler falanda var...

bu arada canım sen aldığın maaş üzerindenmi gösteriliyorsun..şuan benim brüt 900 net 700 gösteriliyor..fakat maaşımın kalan kısmı için konuşmayı düşünüyorum..senin nasıl tammı gösteriyorlar...

bu arada baktımda gbişleriniz maşallah çıkmaya başlamışkızlar benimkininde maşallahı ver sanki1 ay önden gidiyor..kaydirigubbakcemile3

ya arkadaslar belki beni yadirgayacaksiniz ama gerçekten oda süslemesi çok gereksiz geliyor bana bu benim grüşüm tabi..gerçekten meybie dedigin gibiçok para..bence bu parayla bebegin başka bir ihtiyaci alinabilir..hemde gayet güzel şeyleri karşılanabilir.

2 gün hastanede kalıyosun sonra onlar taburcu olurken toplatıyosun ama birdaha kullnamıcayaksin belkide..o yüzden bebege harcamak daha mantıklı geliyor banayerimseniben

sağol canım bunu bir kocişle konuşayım. hımm park yataklarada bakayım tabiii buarada çok sağol.

sağol canım bunu bir kocişle konuşayım. hımm park yataklarada bakayım tabiii buarada çok sağol.

canimcim benden sana tavsiye alacakasan sepet falan alma..ben yle bir hata yaptım 4.ayından sonra kullanmıyosun..birde bizim yanımızda yatıyordu..kalkamaya bile yelteniyorlar..bizde çok araştırdık ve park yataga karar verdik..kızım şimid 18 aylık ve hala onda yatıyor arti bir yere giderken hemen katlanıyor kolayca taşınabiliyor..tatile bile gtürdük yatagını düşün..tabiki odasini istersen yapabilirsin ama ilk başta oda yapmakda banabiraz yanliş geliyor çünkü hiç yatmıyorlar..benim yaptıgım iknci hatada buydu..odasi var ama dişsorunlari falan derken sallamak gerekiyor(kesinlikle aliştirmayin)oda çok zor oluyor zırt pırt odasina gitmekde olmuyor ondan en güzeli 2yaşına gelince odasinda yatmasi..ve en güzeli park yataksüprizzzzz

kızzzlarrrrr gıttım gordum bebısımı 20 cm ve 230 gr. cok saglıklı massaalah ve benımbı ogluşum olacak adıda yusuf eren olucak ohh ya gordum rahatladım. hayırlısıyla kucagımada alırım ınsaallaah. ya valla cok acıktım yemek yapıp yıcem sımdı saglıcakla kalın .:asigim:

hazalcim gzün aydın cnaim maşşallah erkeklerde doldu burasi zaten..allah saglicakla kucaginada almayı nasip eder inşallah ve tümannelerimizin

gözünn aydın canım maşallaaaahhh

hayırlı olsun hazalcım

kız erkek farketmez canım sağlıklı olsunda gözünaydın

şükür allaha sağlıklı olması en mühimi erkekin hayırlı evlat olsun inş

kızlar göbeğinize doğal yağ süren varmı yani ben susam yağı badem yağı zeytinyağı ve kokusu güzel olsun diye portakal yağı alıp karıştırıp süreyim diyorum bu konuda fikri olan varmı

herkese selam bende kasım annesiyim hersey normal giderse tabi...bebeğimin eşi aşağıdaymış kanama geçirdim bi kaç defa 17.haftamdayım işede gidemiyorum doktor yatmam gerektiğini söyledi umarım eş yukarı çıkar ve hersey yoluna girer..benim durumumda olan var mı ya da bi konuda bilgisi olan ii hikayeler duymaya ihtiyacım var

ben çatlak önleyici krem aldım 17 liraya memnunum sımdılık

aman mşlh allah nazarlardan saklasın...

zamanla yukarı cıkanları okumustum . sımdı bakındım ama bulamadım evdekı bilgisayarda kaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…