aman yok kıız çok zor oluyor valla peşinde koşarsin sonra..hele birde uyumazsaaa offfdelikafadulden
bana da araba sözü var doğum hediyesi olarak
ama bu araba sonucta benim olsada birlikte ödeyeceğimiz için olmaz dedim
sen araba da al ayrıyeten doğum hediyesi de düşün dedim :hulya:
çok şey istedim hakediii guclubacismile
kızlar selam nasılsınız
helin başınız sağolsun canım bu arada allah bana iyi bir kaynana vermedi kızıma nasip etsin inş
nalan odanın boyası çok güzel lmuş gerçekten beğendim ya bu salon için olmazmı bende salon ve holü boyatmayı düşünüyorum eşime hiç olmassa mis gibi koksun
kızlarrr kız bebiş bekleyenler özellikle bebeğiniz tekmeliyormu bende tık yok henüz neden acaba erken mi bazen seyirme olyo bazende sanki batma gibi oluyo
bu arada kız bebiş bekleyenler dedim erkek bekleyenler alınmasın sanki erkekler daha erken tekmeliyorlar gibi geldi bana öylemi kızlar
he fındık kurdum yaa
araba alsak bebe odasını yapamayabiliriz
doğuma fotocu istim bebe şekeri istim onu bunu istim :kedi:
arabayı doğumdan sonra mı alsak diyom
bide ben izine ayrılınca maaş alamıcam o sıkıyo beni mafoldumben
işe baslayınca ssk dan toplu para alıcam benneyaptımki
bende istiyorum doğum fotocusudaa çok para yaa...bide hastanediki odamı süsletmek istiyorum ama az önce rakamlara baktım her yerim uçukladı...mümkün değil gibi görünüyor..ama hiç değilse bebek şekerlerini yaptırırız...aay üüüf daha benim komple badana boya var..mobilya daha alınacak..kıyafetler falanda var...
bu arada canım sen aldığın maaş üzerindenmi gösteriliyorsun..şuan benim brüt 900 net 700 gösteriliyor..fakat maaşımın kalan kısmı için konuşmayı düşünüyorum..senin nasıl tammı gösteriyorlar...
canım şöyle bir öneride bulunayım
almayı düşündüğün sepetler çok kullanışsız oluyor sana önerim 250-300 tlye çok güzel park yataklar var onlardan alabilirsin
sepette 6.ay zor tamamlanıyor ama park yatakta en az 2 yıl yatıyoraklinialirimsmile
sağol canım bunu bir kocişle konuşayım. hımm park yataklarada bakayım tabiii buarada çok sağol.
kızzzlarrrrr gıttım gordum bebısımı 20 cm ve 230 gr. cok saglıklı massaalahve benımbı ogluşum olacak adıda yusuf eren olucak ohh ya gordum rahatladım. hayırlısıyla kucagımada alırım ınsaallaah. ya valla cok acıktım yemek yapıp yıcem sımdı saglıcakla kalın .:asigim:
kızzzlarrrrr gıttım gordum bebısımı 20 cm ve 230 gr. cok saglıklı massaalahve benımbı ogluşum olacak adıda yusuf eren olucak ohh ya gordum rahatladım. hayırlısıyla kucagımada alırım ınsaallaah. ya valla cok acıktım yemek yapıp yıcem sımdı saglıcakla kalın .:asigim:
kız erkek farketmez canım sağlıklı olsunda gözünaydıngünaydın kızlar.doktordan geldim.herşey yolunda dedi.teestlerimde temiz çıktı.ve cinsiyeti öğrendim.yüzde 95 erkek dedi.bana süpriz olmadı .hep erkek hissediyodum çıktı.ama eşim kız istyodu.o şokda halen.neyse alışcak
kız erkek farketmez canım sağlıklı olsunda gözünaydın
şükür allaha sağlıklı olması en mühimi erkekin hayırlı evlat olsun inş
kızlar göbeğinize doğal yağ süren varmı yani ben susam yağı badem yağı zeytinyağı ve kokusu güzel olsun diye portakal yağı alıp karıştırıp süreyim diyorum bu konuda fikri olan varmı
herkese selam bende kasım annesiyim hersey normal giderse tabi...bebeğimin eşi aşağıdaymış kanama geçirdim bi kaç defa 17.haftamdayım işede gidemiyorum doktor yatmam gerektiğini söyledi umarım eş yukarı çıkar ve hersey yoluna girer..benim durumumda olan var mı ya da bi konuda bilgisi olan ii hikayeler duymaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?