- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
bafo çok tatlıymış uyku tulumumu bunlar çok şeker görünüyorlar aslında bende hiç olmazsa küçük bir yelek öreyim diyorum ama hiç içimden gelmiyor yaz sıcağında uraşamam diye
kreminin adı nedir bafo iyi ucuzmuş bu çatlak kremleri çok pahalı bende onun için doğal bişiler olsun istiyorum
kızlarrrrrrr ssk 4 aylık izin parasını tekrar çalışmaya başlayınca mı veriyorrrr akannehir
kızlar sessizleşmiş burası, ben yıkanıp geldim, yemekteyizi izliorum, ya ne gıcık bunlar yai hiç bi şi beğenmiyorlar, normal zamanda misafir olarak evine gelseler önlerine aynı yemeği çıkartsan hayvan gibi yerler,
yahu insanlar açlık sınırında bunlar bi pok beğenmio, ay acayip sinirlendim, bide bana katılsana dio tanıdıklar, ay ben hepsini döverim bunların ya, balkondan aşağı atıveririm valla...kötükedihüsoklava:
margesimpson arkadaşım;
ben şimdi hesaplama yaptım 5 kasım demişti dr
37.hafta 11 ekime denk geliyor
2 hafta yıllık iznimi eklersem 35. hafta 27 eylüle denk geliyor
27 eylülde d.iznine çıkmış olacam inş.
canım son haftalar hatta son ayda çalışmak çok zor riskli oluyor sağlımızı da dikkate almalıyız
ayy katılıyorum sana
hepsi birbirinden uyuz
sen katılma boşver hiç kendini yorma tatlım
ilk programlarında daha güzeldi şimdi iyice baydılar
zaman kaybı
un kurabıyelerım cok guzel oldu da hıc babannemın yaptıgı un kurabıyesı gıbı olmadı :S sinir oldum haaa
kızlar herkese ayrı ayrı tesekkur edıyorum herkesten alıntı yaparak cevap yazacaktım ama yapamadım. herkese ıyı dıleklerınden oturu tesekkurler. cok guzel bı hıs bebegın hareketlerını gormek hayırlısıyla kucagıma alırım ınsaallah. burdakı herkes bebıslerını hayırlı ve saglıklı bı sekılde kucaklarına alsınlar ınsaallah aminnnnnnnnnnnn.
hazalcim gzün aydın cnaim maşşallah erkeklerde doldu burasi zaten..allah saglicakla kucaginada almayı nasip eder inşallah ve tümannelerimizin
gözünn aydın canım maşallaaaahhh
hayırlı olsun hazalcım
kız erkek farketmez canım sağlıklı olsunda gözünaydın
şükür allaha sağlıklı olması en mühimi erkekin hayırlı evlat olsun inş
kızlar göbeğinize doğal yağ süren varmı yani ben susam yağı badem yağı zeytinyağı ve kokusu güzel olsun diye portakal yağı alıp karıştırıp süreyim diyorum bu konuda fikri olan varmı
aman mşlh allah nazarlardan saklasın...
o zaman maşallah diyelim oğluşuna hayırlı uğurlu olsun bebişin.a.s.
amin cnm inşallah...
alıntı yapmak içinde kimden alıntı yapmak istiyorsan onun yazısının altında HQ die bi şi var ona bas onun rengi solulaşacak, sonra devam et ve diğer alıntı yapmak istediğin kişinin yazısının altındaki HQ işaretine bas, bitene kadar böle yapcan ve en son HQ ya bastığın kişinin yazısının altındaki hem HQ hemde Alıntı yap seçeneğini tıkla bütün alıntı yaptığın yazılar cevapla seçeneğinde çıkacak, altlarına cevabını yaz ve yolla gitsin...
sinir olma cnm, sende babaannen kadar uzun seneler yaparsan seninkide olur, onların ellinin değmesi bile yeter, senin yaptıklarında güzel olmuş işte daha ne...
ciğerleri naptın...
canim gözün aydin bebis büyümüs masallahopuyorumnanaktankızzzlarrrrr gıttım gordum bebısımı 20 cm ve 230 gr. cok saglıklı massaalahve benımbı ogluşum olacak adıda yusuf eren olucak ohh ya gordum rahatladım. hayırlısıyla kucagımada alırım ınsaallaah. ya valla cok acıktım yemek yapıp yıcem sımdı saglıcakla kalın .:asigim:
merhaba oğluşumun teyzoşları... nasılsınız??
iyiyiz canim sen nasisin buzde simdi alisverise gidicez gelince devam ederiz
cok sagol nalancım sımdı oldu herkese tekrar tesekkurler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?