2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla haklısın..gönül hep istiyor ama sonu yok tabii istemenin..bide şimdiden masrafları başladı..bide rabbim sağlık sıhat versin ama benim herşey çarpı 2 oluyor:))o yüzden fazla açılmamak lazım..

kullanan var canım bende badem yağı aldım 2 kere sürdüm duruyo

geçmiş olsun canım cıncık arkadaşımın bebeği aşağıdaymış ama kanaması filan olmadı benim bi arkadaşımda vardı böyle sorunu ama düzeldi sıkma canını

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/3951.jpg

yun aldım kırık beyaz.. bundan yapıcak kayınvalidem nasıl kızlarhihoyyyt

bafo çok tatlıymış uyku tulumumu bunlar çok şeker görünüyorlar aslında bende hiç olmazsa küçük bir yelek öreyim diyorum ama hiç içimden gelmiyor yaz sıcağında uraşamam diye

kreminin adı nedir bafo iyi ucuzmuş bu çatlak kremleri çok pahalı bende onun için doğal bişiler olsun istiyorum

geçmiş olsun güzelim bende bir hikaye yok ama dinlenirsen inşallah düzelir hep olumlu düşün olumlu olsun canım.:teselli:

kızlarrrrrrr ssk 4 aylık izin parasını tekrar çalışmaya başlayınca mı veriyorrrr akannehir

canım ister istemez kötü düşünceler aklına geliyor anlıyorum seni..ama zamanla yukarı doğru çıkanını çok duydum..umarım hakkında hayırlısı olur arkadaşım...

hoff yaa bende istim
doğum fotocusu oda süslemesi şekeri mekeri herbişeyi boshayallersmile
ohooo benimde laminantlar yapılacak mantolama+ boya yapılacakk
sonra odası alınacakk kafamçokkarıştı alırsak tabi inşallahh
ssk da mı maaş üzerinden bilmim ki :bbo:

:roflol:
:) gayet akıllıcaaa

aklinialirimsmile

o zaman maşallah diyelim oğluşuna hayırlı uğurlu olsun bebişin.a.s.

aynı şekilde ben de çalışıyorum ve 4 ay iznim var. SSK parayı doğum yaptıktan iki ay sonra falan veriyor.

ssk parayı doğum izni sonunda veriyorlar evraklar var onlarla başvurup alabiliyorsunuz
ayrıca doğum öncesi izni doğun sonrası kullanmak istiyorsanız dr dan çalışabilir raporu almanız ve ssk ya bildirmeniz lazım
yok sa ssk ödeme yapmıyor

barayscım inşallah bi aksilik çıkmazsa dokuz ay boyunca çalışmak istiyorum. Bizim şirket iki ay doğum öncesi iki ay doğum sonrası olmak üzere 4 ay izin veriyor. Ben ise iki ay doğum öncesini kullanmak istemiyorum. Sonraya aktarıp ard arda kızımla birlikte kullanmak istiyorum. Yıllık izinlerimi de içine katacağım. Valla çok cadı oldum bu konuda:))))))

CANIM ŞİRKET DEĞİL SSK O KADAR VERİYOR İZNİ AYRICA
37.HAFTAYA KADAR İZİN VERİLİYOR DAHA UZUN OLMUYOR MAALESEF
bende o yüzden senelik iznimin 1 haftasını kullanacam kalan 2 haftayı d.öncesi kullanacam sonra 37.haftada izne çıkacam
d.sonrası ya ücretsiz izin yada yine 2011 e ait senelik iznimi kullanırım diye düşünüyorum

gözünaydın cnm, Allah tamamına erdirsin...

ben kakao yağı kullandım kırmızı kabarıklıklar oldu, c.tesi cilt dr.una gittim kortizonlu krem verdi, kendi dr.umu aradım kullanma sakın kendi kendine geçsin dedi, cilt dr.u vazelin, lacivert kutudaki nivea dan yada bebek yağı kullan dedi, öle yani...

geçmiş olsun hoşgeldin aramıza, umarım en yakın zamanda düzelirsin, Allah sabır versin..

kızlarrrrrrr ssk 4 aylık izin parasını tekrar çalışmaya başlayınca mı veriyorrrr akannehir

şirketle olan anlaşmana bağlı cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…