ya arkadaslar belki beni yadirgayacaksiniz ama gerçekten oda süslemesi çok gereksiz geliyor bana bu benim grüşüm tabi..gerçekten meybie dedigin gibiçok para..bence bu parayla bebegin başka bir ihtiyaci alinabilir..hemde gayet güzel şeyleri karşılanabilir.
2 gün hastanede kalıyosun sonra onlar taburcu olurken toplatıyosun ama birdaha kullnamıcayaksin belkide..o yüzden bebege harcamak daha mantıklı geliyor banayerimseniben
kız erkek farketmez canım sağlıklı olsunda gözünaydın
şükür allaha sağlıklı olması en mühimi erkekin hayırlı evlat olsun inş
kızlar göbeğinize doğal yağ süren varmı yani ben susam yağı badem yağı zeytinyağı ve kokusu güzel olsun diye portakal yağı alıp karıştırıp süreyim diyorum bu konuda fikri olan varmı
herkese selam bende kasım annesiyim hersey normal giderse tabi...bebeğimin eşi aşağıdaymış kanama geçirdim bi kaç defa 17.haftamdayım işede gidemiyorum doktor yatmam gerektiğini söyledi umarım eş yukarı çıkar ve hersey yoluna girer..benim durumumda olan var mı ya da bi konuda bilgisi olan ii hikayeler duymaya ihtiyacım var
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/7/3951.jpg
yun aldım kırık beyaz.. bundan yapıcak kayınvalidem nasıl kızlarhihoyyyt
herkese selam bende kasım annesiyim hersey normal giderse tabi...bebeğimin eşi aşağıdaymış kanama geçirdim bi kaç defa 17.haftamdayım işede gidemiyorum doktor yatmam gerektiğini söyledi umarım eş yukarı çıkar ve hersey yoluna girer..benim durumumda olan var mı ya da bi konuda bilgisi olan ii hikayeler duymaya ihtiyacım var
kullanan var canım bende badem yağı aldım 2 kere sürdüm duruyo
bende istiyorum doğum fotocusudaa çok para yaa...bide hastanediki odamı süsletmek istiyorum ama az önce rakamlara baktım her yerim uçukladı...mümkün değil gibi görünüyor..ama hiç değilse bebek şekerlerini yaptırırız...aay üüüf daha benim komple badana boya var..mobilya daha alınacak..kıyafetler falanda var...
bu arada canım sen aldığın maaş üzerindenmi gösteriliyorsun..şuan benim brüt 900 net 700 gösteriliyor..fakat maaşımın kalan kısmı için konuşmayı düşünüyorum..senin nasıl tammı gösteriyorlar...
Bilinmi ben otomotiv sektöründeyim dedim ki aracın rengi modeli plakası ruhsatı her bişisi bana ait seni koşturmam bu işlerde sen parayı hesaba yatırırsın gelmenede gerek yok arabayı ben getiririm dedim sempatiksalakcinni
Boş boş baktı yüzüme sempatiksalakcinni
hiii gitmem lazımakannehir
:) gayet akıllıcaaa
kızzzlarrrrr gıttım gordum bebısımı 20 cm ve 230 gr. cok saglıklı massaalahve benımbı ogluşum olacak adıda yusuf eren olucak ohh ya gordum rahatladım. hayırlısıyla kucagımada alırım ınsaallaah. ya valla cok acıktım yemek yapıp yıcem sımdı saglıcakla kalın .:asigim:
kızlarrrrrrr ssk 4 aylık izin parasını tekrar çalışmaya başlayınca mı veriyorrrr akannehir
aynı şekilde ben de çalışıyorum ve 4 ay iznim var. SSK parayı doğum yaptıktan iki ay sonra falan veriyor.
ssk parayı doğum izni sonunda veriyorlar evraklar var onlarla başvurup alabiliyorsunuz
ayrıca doğum öncesi izni doğun sonrası kullanmak istiyorsanız dr dan çalışabilir raporu almanız ve ssk ya bildirmeniz lazım
yok sa ssk ödeme yapmıyor
barayscım inşallah bi aksilik çıkmazsa dokuz ay boyunca çalışmak istiyorum. Bizim şirket iki ay doğum öncesi iki ay doğum sonrası olmak üzere 4 ay izin veriyor. Ben ise iki ay doğum öncesini kullanmak istemiyorum. Sonraya aktarıp ard arda kızımla birlikte kullanmak istiyorum. Yıllık izinlerimi de içine katacağım. Valla çok cadı oldum bu konuda:))))))
kızzzlarrrrr gıttım gordum bebısımı 20 cm ve 230 gr. cok saglıklı massaalahve benımbı ogluşum olacak adıda yusuf eren olucak ohh ya gordum rahatladım. hayırlısıyla kucagımada alırım ınsaallaah. ya valla cok acıktım yemek yapıp yıcem sımdı saglıcakla kalın .:asigim:
kız erkek farketmez canım sağlıklı olsunda gözünaydın
şükür allaha sağlıklı olması en mühimi erkekin hayırlı evlat olsun inş
kızlar göbeğinize doğal yağ süren varmı yani ben susam yağı badem yağı zeytinyağı ve kokusu güzel olsun diye portakal yağı alıp karıştırıp süreyim diyorum bu konuda fikri olan varmı
kızlarrrrrrr ssk 4 aylık izin parasını tekrar çalışmaya başlayınca mı veriyorrrr akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?