2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yayla çorbası, et sote, taze fasulye, tatlı kurabiye yaptım, şimdide vişne soslu damla sakızlı muhallebi yapıyorum, ilk defa deniyorum umarım güzel olur...

bende yayla çorbası, et sote, taze fasulye, tatlı kurabiye yaptım, şimdide vişne soslu damla sakızlı muhallebi yapıyorum, ilk defa deniyorum umarım güzel olur...

benım de taze fasulyem ve makarna salatam var haftasonundan kalma ayrıca cevızlı tarcınlı kurabıyem var ama nedne sureklı kurabıye yapıyorum da sonra yıyıp sısıyorum anlamadım :)) eşime de akşam sucuklu spagetti yapçam tabı o 10 dklık ıs oldugu ıcın su an baslamaya gerenk gormedım :))) ben hep yapıyorum muhallebı bı sefer de vısne jolelı yaptım joleyıde evde kendın hazxırlıosun vısne suyuyla senınkı de eger oyle bısıse aman dıyım sana sakın vısne sosu sıcakken dokme ustune muhallebı tam soguk olsun vısne sosu ılık olsun yoksa sos cat dıye muhallebının ıcıne cokuverıo bende oyle oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya ben biraz kendi kafama göre yapıyorum tarifleri cnm, borcamın dibine kakaolu pötibör serdim, üzerine muhallebiyi hazırladım, ben değişiklik olsun die damla sakızı koydum, üzerinede nişasta, şeker ve vişne suyundan oluşan bi karışım hazırlıyorum umarım ii olur, şu anda muhallebinin soğumasını bekliyorum birazdan vişne sosunu yapıcam, acaba ara katada kakaolu pötibör koysammı...

Bebişim döktürüyosun yine maşallah :)afiyet olsun size bol bol :)

bizde haftasonu sitelere gitmek istiyoruz ama o kadar büyükki.. orada fikir alabilirim diyosun yani.. kafamda bişeylerin oluşması lazım.. e-bebeği de duydum ama hiç bakmadım oraya da bakalım..
thanx şekerim:)

offf yaa.. karnım acıktı siz boyle yapınca.. şimdi eve gidince bana kim yapcek bunlarııı???

Bebişim döktürüyosun yine maşallah :)afiyet olsun size bol bol :)

saol tatlım...

ay ben çalışıyorum böle yemekler görmüo yazık benim kocama yaa

istersen yaparsın, biraz vakit ayırmak gerekio işte...

offf yaa.. karnım acıktı siz boyle yapınca.. şimdi eve gidince bana kim yapcek bunlarııı???

muhallebili tarif çok basit hemen yapılıyo fazla el oyalamıyo yani...

vişneli muhallebi tarifini, tadına bakıp beğenirsem yamyamlara koycam kızlar, ilk defa yaptığım için önce bi eşimin ve benim onayımdan geçmeli...

yayla ve et sote tariflerinide fotolarıyla koyarım yarın yada bu akşam...

saol tatlım...

istersen yaparsın, biraz vakit ayırmak gerekio işte...

muhallebili tarif çok basit hemen yapılıyo fazla el oyalamıyo yani...

haklısın tatlım da, yemek yap ye topla.. tatlı yap.. bu sefer yemeye halim kalmıyoo..
zaten akşamları sızıp kalıyorum.. halbuki işyerinde de hep oturuyorum.yani oyle hareketli bi işim yok ama.. niye boyle anlamıyorum.çoğu zaman yemek yapmamak için yemiyorum diyebilirim...

nalancım, bu yamyam dediğin nedir???

duvarlara falan bişiicik düşünmüyo musun??? ya ben de internetten bakıyorum ama şöyle hem sade hem de şık ve değişik bişii bulamadım.. nerelere bakmam lazım acaba fikir alabilmek için???CADIARZU

hiç bişi yapmicam başka..bebeğin kafasi karişmasin :ecrin_bebek:

bu nasil bi menü yaa..akşam yemeğe size geliorum galiba kaydirigubbakcemile3

bende bu akşam karpuz peynir yapicam.hiç halim yok yemek yapmak için

e araya da koyarsan pasta olmaya baslıcak artık azıcık muhallebının tadı kalsın.. sogutuomussun zaten sorun yok ıste.. afıet olsun canım..
bizde haftasonu sitelere gitmek istiyoruz ama o kadar büyükki.. orada fikir alabilirim diyosun yani.. kafamda bişeylerin oluşması lazım.. e-bebeği de duydum ama hiç bakmadım oraya da bakalım..
thanx şekerim:)

ee tabı kı bı ıgıdın bı suru fıkrınız olur fıyat secenegı de cesıdı de bol sıtelerın, ıyı alısverısler

oh dene bakalım güzelse ben de yapayım. ben de yemek işimi hallediyorum. fırında tavuk but yapıyorum patatesli fln filan. Yanına da şehriyeli bulgur pilavı yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…