2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla evet indirimli halleri bile pahalı da orda 3 katalog var hepsine baktın mı?

dediğin gibi hiç tarzımız değil tül kurdale özellikle erkek bebek odasında bilmiyom valla bulursan bi yerde haber verirsen iyi olur annemlere aldırtırım en azından ama çok pahalı olmasın ha :)
aklıma geldi şimdi koçtaş bahaus falan oralarda oluyor abajurlar lambalar falan baktınız mı oraya hiç. malum burası mahremiyet bölgesi hiçbiri yok..

ay yok oğluma almam ordan :)) bak bızım butun lambalarımız ıkea dan :))) ama oğlumun lambası en guzelı olcak en guzel oda onun olcak banane banane :) ama genel olarak ordakıler pek guzel degıller zaten bebek odası ıcn..
benım kardesımın lambası cok guzeldı annem ondan alcak gelırken ankaradan, tam bı kure dusun pembe renklı şeffaf mika gibi bi malzemeden uzerınde mınnacık ay ve yıldızlar var oralar oyuk oralardan dırek ısık gelıo yanı odaya ınanılmaz guzeldı ben cok begenırdım annem gıdıp beyazı varmı dıye bakacak yarın ulus'a işalla bulur o tarz bısı super olur işte

Evet kızlar valla sonunda beklenen gün geldi :))sabah 9.30da kızımla randevum var :))))))))olumunekankayizsmile
ay ne güzel. hadi inş. güzel haberlerle gelirsin tatlım

Merhaba hanımlar bebeğiniz kaç kilo oldu, ben malesef çok az yemek yiyebiliyorum bebeğim de 300 gram yaklaşık 20. haftamızdayız normalmi acaba? bilmiyorumkismile
hiç moralini bozma gebelik.org da
Bu hafta sonunda bebeğinizin boyu 25 cm. ve ağırlığı tam 320 gram! yazıyor kaydirigubbakcemile5

asoş tatlım geçmiş olsun, bi parol yada minoset al çok şiddetlenmeden bari, bide dinlenmeye çalış, genelde yorulunca daha bi azıyo migren...
Daha iyiyim canım sabaha göre. işe bile başladım evi silip süpürüyorum haftasonu ev batıyor.Gerçi bu hafta sonu hiç evde yoktuk ama nedense batmış yinede.:S
ay ne güzel. hadi inş. güzel haberlerle gelirsin tatlım

hiç moralini bozma gebelik.org da
Bu hafta sonunda bebeğinizin boyu 25 cm. ve ağırlığı tam 320 gram! yazıyor kaydirigubbakcemile5
İnşallah canım inşalllahh :)

ya kızlar sizinde karnınız patlıycak gibi geriliyormu benimki bazen o kadar geriliyorki 1 hafta tuvalete çıkmamışım gibi ohaoldumsmile

ben de dizimi izleyeyim sonra da çamaşırlar beni bekler :bbo: hadi öptümmm opuyorumnanaktan

kolay gelsin aso fazla yorma kendini, yavaş yavaş yap...
tamam canım.zaten bitti sayılır yatak odası ve iki banyo kaldı sonra tamamdır. Hemen duşa gircem yatıp biraz kitabımı okuycam sonrada kalkıp yemek işimi halletcem inşallah :) Öpüyorum seni çok çok sana da kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…