valla evet indirimli halleri bile pahalı da orda 3 katalog var hepsine baktın mı?ordakı modellerı de begenemedık kı tatlım bız esımle boyle ayıcıklı fln seylerı sevmıoruz halı da boyle ne bılım yaaa daha gıuzel olabılırler :) ama ındırım var orda galıba yenı mı eskı mı bılmıom da sımdı tekrar baktım yarı fıyatına dusmus halılar var hoş bence hala pahalılar :)))
ya bu abajurları nıye ılla ıncıklı boncuklu yapıolar kı ben anlamıyorum bebek dıye ılla bebek işi mi olcak odası ya her yerlerınde tüller kurdaleler hiiiiç bizim tarzımız diil, nasıl halletcez bijo yaaa poffff
ya bende hiç kusmadım saylır 2 kere çıkarttım o kadar, maşallahım var valla, ne mide bulantısı ne iştahsızlık hiç bi şi yok, aman olmasında zaten...
valla evet indirimli halleri bile pahalı da orda 3 katalog var hepsine baktın mı?
dediğin gibi hiç tarzımız değil tül kurdale özellikle erkek bebek odasında bilmiyom valla bulursan bi yerde haber verirsen iyi olur annemlere aldırtırım en azından ama çok pahalı olmasın ha :)
aklıma geldi şimdi koçtaş bahaus falan oralarda oluyor abajurlar lambalar falan baktınız mı oraya hiç. malum burası mahremiyet bölgesi hiçbiri yok..
merhabalar kizlaar a.s.
Merhaba Hoşgeldin :hulya:
hoşbulduk..herkes iidir inşallah..
geçmişi okumaya vaktim olmadi.
haftasonuda uğrayamiorum hiç..
cuma günü bebeğimi görücem bende Allah kısmet ederse :ecrin_bebek:
ay ne güzel. hadi inş. güzel haberlerle gelirsin tatlımEvet kızlar valla sonunda beklenen gün geldi :))sabah 9.30da kızımla randevum var :))))))))olumunekankayizsmile
hiç moralini bozma gebelik.org daMerhaba hanımlar bebeğiniz kaç kilo oldu, ben malesef çok az yemek yiyebiliyorum bebeğim de 300 gram yaklaşık 20. haftamızdayız normalmi acaba? bilmiyorumkismile
ay ne güzel. hadi inş. güzel haberlerle gelirsin tatlım
hiç moralini bozma gebelik.org da
Bu hafta sonunda bebeğinizin boyu 25 cm. ve ağırlığı tam 320 gram! yazıyor kaydirigubbakcemile5
Daha iyiyim canım sabaha göre. işe bile başladım evi silip süpürüyorum haftasonu ev batıyor.Gerçi bu hafta sonu hiç evde yoktuk ama nedense batmış yinede.:Sasoş tatlım geçmiş olsun, bi parol yada minoset al çok şiddetlenmeden bari, bide dinlenmeye çalış, genelde yorulunca daha bi azıyo migren...
İnşallah canım inşalllahh :)ay ne güzel. hadi inş. güzel haberlerle gelirsin tatlım
hiç moralini bozma gebelik.org da
Bu hafta sonunda bebeğinizin boyu 25 cm. ve ağırlığı tam 320 gram! yazıyor kaydirigubbakcemile5
Ben de 1 Temmuzda görücem inş. :ecrin_bebek:
tamam canım.zaten bitti sayılır yatak odası ve iki banyo kaldı sonra tamamdır. Hemen duşa gircem yatıp biraz kitabımı okuycam sonrada kalkıp yemek işimi halletcem inşallah :) Öpüyorum seni çok çok sana da kolay gelsinkolay gelsin aso fazla yorma kendini, yavaş yavaş yap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?