Günaydın kızlar, nasılsınız...
Ben yemeklerime erken başladım bugün valla, eşim cuma günü erken geldi ve gafil avlandım valla, normalde sabahtan yaparım gelmez, o gün tembelliğim üstümdeydi ya erken geldi...basıldım yani...-tatlicadiarzu-
neyse o maç izlerken bende yemeği halletmiş oldum bari...bugün erken halledimde rahat edeyim dedim...
tamam canım.zaten bitti sayılır yatak odası ve iki banyo kaldı sonra tamamdır. Hemen duşa gircem yatıp biraz kitabımı okuycam sonrada kalkıp yemek işimi halletcem inşallah :) Öpüyorum seni çok çok sana da kolay gelsin
nalancım çok sevindim biz sonucun iyi çıkacağını biliyorduk zaten şimdi artık içinde rahtlamıştır ne güselll herkeze merhabalar sabah iş yerinde yoktum yarım gün izin aldım dışarda işlrimiz vardı onları hallettik benim vücudumda fısıl fısıl bişiler çıktı doktora gittim sıcaktan dedi alrjik olmuş iç çamaşırlarım benim dar geliyordu bugün bir kaç parça iç çamaşırı aldım sütyenler falan dar geliyordu ama idare ederim diyordum ama fısıl fısıl olunca gittik aldık en büyük beden don aldım çok komik ninelerin giydiğinden aman rahat olayim de önemli dell zati :) hepinize güsel bir gün diliyorum
nalan çok sevindim testlerinin iyi geçmesine Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Slm guzel anne adaylari nasilsiniz bakiim? Fazla ugruyamiyom topige ara sira hatrinizi sorup gidiom bana cevap yzziosaniz gecmisi okuyamiyom o yuzden kusuruma bakmayin cevap yazmzdigim icin. (ya belkide yazmiyonuz ama belki yazan vardir diye) yinede mazeretimi bildireyim bilgisayarim gelince bolca ugrarim size.
kızçesi olacak anneler, bebek odalarını nasıl dekore etmeyi düşünüyor acep???
ben dekorasyon için hiç bişi yapmadim,henüz yapmayida düşünmüorum..
bi dolap alicam bi de park yatak.bi kapisina süs asmayi düşünüorum hepsi bu :ecrin_bebek:
perdeyide cicili bicili bişi aldim mi tamam işte.
duvarlara falan bişiicik düşünmüyo musun??? ya ben de internetten bakıyorum ama şöyle hem sade hem de şık ve değişik bişii bulamadım.. nerelere bakmam lazım acaba fikir alabilmek için???CADIARZU
tatlı kurabiye tarifimi yamyamlara koydum kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?