2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ya ben cok halsizim bugün alisverise gittik iki saat gezdik kendimi eve zor attim bayilacak gibi oluyorumakannehirbirde midem cok eksiyor:bbo:

zeynn canımm bak belırtler başladıı :))) bende aynı şekilde bu sıkayetlerın hepsıı varrr .Hatta ben evde hiçbirşey yapamıyor .az süpürsem yorulup yatıyorum ( kamyon gecms gıbı uzerımden 3 ay dayanıcaz mecbur

valla canim zaten hicbir sikayetim yok bende belirti olsun diye can atiyorumkaydirigubbakcemile2

son durum böyle sanırım... varmı güncellemek isteyen olumunekankayizsmile

canım hemen korkma.düşük tehlikesi olan her kesin bebeği düşmüyor.benim kanamam oldu bayağı ve hala kahverengi lekeler var.dinlendim progestan aldım kesildi kanama.banada düşük tehliken var denildi.

günaydın kızlar
dün lekelenlemelerim sonrası doktora bi hafta önceden gittim.bebeğim gayet iyiymiş.doktor kanama alanları kalmamaış rahim tertemiz dedi.geçen defa gittiğimde rahimde kanama alanları vardı.her şey yolunda dedi.progestanı kullanma artık ama dinlen yinede bol bol dedi.bebeğim bayağı büyümüş kalbi daha güçlü atıyordu.kahverengi lekelerim devam ediyor dedim eski kalıntıları rahim atıyor önemli değil dedi

helin bu çok güzel haber. çok sevindim. sağlıkla doğarlar hepsi inşallah..

gözünaydın canım

ben de geçen yıl missed abortus yaşadım. ama doktora gitmeyi erteleme derim..
bundan önce 3 bebğimi kalbi durduğu için kaybettim bu bebişimi kucağıma almayı istiorum.alllah hepimiizn bebişini korusun rabbim
amin canım inşallah saglıkla gelir bebişin..

günaydınn
dr bana kahve ve çikolata yasaklamıştı. ben de dün biraz çkolata yedim amaan yemez olaydım beni mahvetti kızlar. midemi bozdu bagırsaklarımı bozdu :bbo: bişey yiyemiyorum, midem bulanıyo, ekşiyo halsiz kaldım.. ne bileyim bu kadar bozacak sindirim sistemimi of..

yarın dr kontrolüm var bana şans dileyin eyvahedigeldismile

slm kızlar benım aglama dışında bir sorunum yok sürekli aglıyorum ilk cocugum cok duygusallaştım daha dr gitmedim benım gibi olan var mı

günaydın kızlar.nasılsınız.ben dün geceçok kötydüm.acile gidecektim.okdar kötüydüm.midem başıma dert oldu.bi yanıyo ekşiyo bulanıyo.ne yesem çıkarıyorum.mide yanması felaket bişey.bi kase yoğurt yedim.koltuğn üstünde uyummuşum.nezman geçicek bunlar yamafoldumben

canım ne kadarlık bebegin benım 7 haftalık ama daha bişey başlamadı bende ne kusma ne bulantı

Basak, ben de dün senin gibi çok kötü oldum ya inanılmaz Allah'tan kraker falan yiyince sakinleşti midem. Sanki hamile değilim mide hastasıyım. Çok acıkıyorum yerken yediklerim çok lezzetli geliyori fakat gel gör ki yarım saat olmadan mide yanması, her türlü mide rahatsızlığı yaşıyorum. 13 haftaya kadar sabredeceğiz herhalde. Bu durumları çok şiddetli yaşanlara Allah yardım etsin..

canım su ankı kılon kaç kılo aldın mı hamıleleıkten bu yana

cnm ben 6+2 haftlık.başladı yavaş yavş bulantılar.asıl bulantı yanma bunlarmış.diğerleri hep pisikolojik.

Benim de ömrümde ilk defa canım çikolata çekmez oldu görsem midem rahatsız oluyor. Demek ki vucüt neye ihtiyacı olmadığını gösteriyor. Yine de dün azıcık çikolata yedim, belki de ondan midem çok fena oldu. Söylediğin iyi oldu Bijoux, acaba doktorun niye yasakladı? Yarın inşallah randevun iyi geçer duyarsın kalp atışını bebeğinin.:ecrin_bebek:

şuanki kilom 73 ama uzun boylu birim.önceden göbeğim yoktu.şuan sanki 3 aylık gibi.deli gibi cnm bişeyler istyo.yiyorum.sonra kusmadan rahat edemiyorum . ben yoğurt yedim yatmadan önce.mide yanmasanı aldı biraz.birisi sanda tavsiye ederim en azından bi dene .öle uyumuşum.bakalım bu akşam ne yapcam.

kızlar kaç haftalık oldugunuzu ve kaç kılo aldıgınız yazar mısısnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…