şanslı kadınlardansın demek ki.. dua et hiç başlamasın. inan eksiklik değil.canım ne kadarlık bebegin benım 7 haftalık ama daha bişey başlamadı bende ne kusma ne bulantı
belki bir kilo falan aldım ama vucüdüm acayip değişti göğüslerim zaten büyüktü devasa oldular şiştiler iyice, kalçalarım da büyüdü yuvarlaklaştım. Bir de göbeğim vaar. kaydirigubbakcemile2canım su ankı kılon kaç kılo aldın mı hamıleleıkten bu yana
çok teşekkürler canım.karnımdaki bebeğim iyiymişde oğlum hasta.ona canım çok sıkılıyor.lenf bezleri şişmiş.dün doktora gittik bi sürü test yaptı.bu günde ultrasona gideceğiz.inşallah sonuçlar temiz çıkar.dua edin kızlar.biraz korktum ama doktor bence sadece enfeksiyon ama yinede araştıralım dedi.sonuçları bugün öğleden sonra alacağım.8 aylık bi bebekle hamilelik çok zor geçiyor.hemde çalışıyorum.üç gecedir hiç uyumadan okula geliyorum.bebeklerim iyi olsunlar başka bi şey istemiyorum ben üstesinden gelirimhelin bu çok güzel haber. çok sevindim. sağlıkla doğarlar hepsi inşallah..
şanslı kadınlardansın demek ki.. dua et hiç başlamasın. inan eksiklik değil.
belki bir kilo falan aldım ama vucüdüm acayip değişti göğüslerim zaten büyüktü devasa oldular şiştiler iyice, kalçalarım da büyüdü yuvarlaklaştım. Bir de göbeğim vaar. kaydirigubbakcemile2
günaydın hayırlı cumalar kızlarr cnmm bende senin gibiyim sürekli midem yanıyorr ekşiyorr gece uyku sersemi süt kutusunu kafama diktim valla birz rahatlattı sonra uyumuşum kalktım gene yanıyo gene mutfağa koştum zaten 4-5 kere tuvalete kalkıyorum bide yanmayla uğraşıyorum ha bide midem bulanıyo ama kusma yokk banyoya girirnce bi koku duyunca öğürme geliyoo kociş bu sabah parfüm sıkınca öff leş gibi kokuyo bu ne ya dediğimde adamnı gülme tuttu parfüm kokusuna leş gibi diyende bi seni gördüm diyeee bilmiyorumkismilegünaydın kızlar.nasılsınız.ben dün geceçok kötydüm.acile gidecektim.okdar kötüydüm.midem başıma dert oldu.bi yanıyo ekşiyo bulanıyo.ne yesem çıkarıyorum.mide yanması felaket bişey.bi kase yoğurt yedim.koltuğn üstünde uyummuşum.nezman geçicek bunlar yamafoldumben
tostiii neden, diyet listesi mi vereceksin
günaydın kızlar
dün lekelenlemelerim sonrası doktora bi hafta önceden gittim.bebeğim gayet iyiymiş.doktor kanama alanları kalmamaış rahim tertemiz dedi.geçen defa gittiğimde rahimde kanama alanları vardı.her şey yolunda dedi.progestanı kullanma artık ama dinlen yinede bol bol dedi.bebeğim bayağı büyümüş kalbi daha güçlü atıyordu.kahverengi lekelerim devam ediyor dedim eski kalıntıları rahim atıyor önemli değil dedi
hoşbulduk canım çok teşekkür ederim
sen progestan kullandın mı
bide ne kadar sürdü çok korkuorum
Hoşgeldin canım doğum günün kutlu olsun şimdiden. Allah tamamına erdirsin inş.
Valla kaç haftalık olduğunu yazmamışsın canım onun için görüp görememe konusunda bi şi diemiyecem. 5. haftadan itibaren görülür bazıları 1 kaç gün erken bazıları biraz daha geç görebiliyo.
doktoramı gidiceksin bugün cnmmHOŞBULDUK,buarada tşk ederim
5+3haftalık
olması lazım bugün tam netleşir inş görebiliriz bebişimizi :ecrin_bebek:
hoşgeldin hayırlı olsun. ekliyorum listeye cnm
hayırlı olur inşallah. ama doktora keske gitsen bir sorun varsa en azından başından önlemini alır...
çok sevindim. hemen güncelliyorum
hoşşgeldin sana da hayırlı olsun cnm
bende de var mide ekşime olayı 1 haftadır
hayırlı olsun cnm sana da hoş gelidn
sana da hayırlı olsun kuzi. ilk bebek tup olduktan sonra ikincisi normal mi oldu... bizimde ilk tüp bebeğimiz çok sevindim
tatlım yaaa bilmiyorumkismile
herkese günaydın ve hayırlı cumalarolumunekankayizsmile
günaydın kızlar.nasılsınız.ben dün geceçok kötydüm.acile gidecektim.okdar kötüydüm.midem başıma dert oldu.bi yanıyo ekşiyo bulanıyo.ne yesem çıkarıyorum.mide yanması felaket bişey.bi kase yoğurt yedim.koltuğn üstünde uyummuşum.nezman geçicek bunlar yamafoldumben
Çok gecmiş olsun başakcım. Şimdi nasılsın
çok teşekkürler canım.karnımdaki bebeğim iyiymişde oğlum hasta.ona canım çok sıkılıyor.lenf bezleri şişmiş.dün doktora gittik bi sürü test yaptı.bu günde ultrasona gideceğiz.inşallah sonuçlar temiz çıkar.dua edin kızlar.biraz korktum ama doktor bence sadece enfeksiyon ama yinede araştıralım dedi.sonuçları bugün öğleden sonra alacağım.8 aylık bi bebekle hamilelik çok zor geçiyor.hemde çalışıyorum.üç gecedir hiç uyumadan okula geliyorum.bebeklerim iyi olsunlar başka bi şey istemiyorum ben üstesinden gelirim
slm kızlar benım aglama dışında bir sorunum yok sürekli aglıyorum ilk cocugum cok duygusallaştım daha dr gitmedim benım gibi olan var mı
şimdi iyim biraz.iştiyim iyi olmam laızm.akaşm başlıyo yanma ekşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?