2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ne kadarlık bebegin benım 7 haftalık ama daha bişey başlamadı bende ne kusma ne bulantı
şanslı kadınlardansın demek ki.. dua et hiç başlamasın. inan eksiklik değil.

canım su ankı kılon kaç kılo aldın mı hamıleleıkten bu yana
belki bir kilo falan aldım ama vucüdüm acayip değişti göğüslerim zaten büyüktü devasa oldular şiştiler iyice, kalçalarım da büyüdü yuvarlaklaştım. Bir de göbeğim vaar. kaydirigubbakcemile2

helin bu çok güzel haber. çok sevindim. sağlıkla doğarlar hepsi inşallah..
çok teşekkürler canım.karnımdaki bebeğim iyiymişde oğlum hasta.ona canım çok sıkılıyor.lenf bezleri şişmiş.dün doktora gittik bi sürü test yaptı.bu günde ultrasona gideceğiz.inşallah sonuçlar temiz çıkar.dua edin kızlar.biraz korktum ama doktor bence sadece enfeksiyon ama yinede araştıralım dedi.sonuçları bugün öğleden sonra alacağım.8 aylık bi bebekle hamilelik çok zor geçiyor.hemde çalışıyorum.üç gecedir hiç uyumadan okula geliyorum.bebeklerim iyi olsunlar başka bi şey istemiyorum ben üstesinden gelirim

canım kılon boyun kaç kızlar herkes boyunu kılosono hamıleleık esnasında aldıgı kıloyu yazsın lütfen

tosti sen de ticker yap biz de senin kaç haftalık olduğunu hep görelim.
basak58 yoğurdu denerim canım sağol.

günaydın hayırlı cumalar kızlarr cnmm bende senin gibiyim sürekli midem yanıyorr ekşiyorr gece uyku sersemi süt kutusunu kafama diktim valla birz rahatlattı sonra uyumuşum kalktım gene yanıyo gene mutfağa koştum zaten 4-5 kere tuvalete kalkıyorum bide yanmayla uğraşıyorum ha bide midem bulanıyo ama kusma yokk banyoya girirnce bi koku duyunca öğürme geliyoo kociş bu sabah parfüm sıkınca öff leş gibi kokuyo bu ne ya dediğimde adamnı gülme tuttu parfüm kokusuna leş gibi diyende bi seni gördüm diyeee bilmiyorumkismile

canım ben bilgisayardan hesapladım tam 7 haftalık ama 167 boyum 65 kıloyum tıcker nasıl yapılıyor bılmıyorum tatlım

Ohh süper haber gecmiş olsun:)

HOŞBULDUK,buarada tşk ederim

5+3haftalık
olması lazım bugün tam netleşir inş görebiliriz bebişimizi :ecrin_bebek:

tşk ederim bafoa.s.

Çok gecmiş olsun başakcım. Şimdi nasılsın

Valla allah yardımcın olsun. Ben okurken yoruldum. Sabırlı kadınmışşın. Ben yapamazdım. Allah yardım etsin arkadaşımm. Maşallah sana

slm kızlar benım aglama dışında bir sorunum yok sürekli aglıyorum ilk cocugum cok duygusallaştım daha dr gitmedim benım gibi olan var mı

valla ne yalan söyleyim benim de ilk hamilelik ve bende durduk yere aglar oldum .....:gitme:
birde bulantım oluyor gündüzleri gün boyunca yoksa öyle fazla şikayetim yok şuanlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…