2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evde birsüsü kuryemiş var.ne yiyicemi bende şaşaırdım ya.pazratesi doktora gidicem.bide sürekli bebekle ilgili rüyalar görüyorum.bilnç altımı okadar etkilemiş ki.

basakcığım geçmiş olsun canımm
arkadaşımız dediği gibi leblebiyi dene birde bende iyi olduğunu duymuştum bir parça ekmek içi de mideni rahatlatır

birisi; bende çikolata yiyemiyorum
hamile kalmadan önce nescafe ve çikolata her akşam üzeri tükettiğim vazgeçilmezlerimdendi ama şimdi gördüğüm an midem kalkıyor

helin ; umarım oğlun iyidir. Çok geçmiş olsun tatlımm

evde birsüsü kuryemiş var.ne yiyicemi bende şaşaırdım ya.pazratesi doktora gidicem.bide sürekli bebekle ilgili rüyalar görüyorum.bilnç altımı okadar etkilemiş ki.

Bizde de ne ararsan var.Bayıla bayıla yerdim ama şimdi hiç birini canım çekmiyor..
Benim de parfüm kokuları içimi kaldırıyorkafamçokkarıştı

Canım seni gördüğüm iyi oldu.Doktoruna soracaktın ya düşleştiriciler zararlı mı diye?Pek zarralı olduğunu sanmıyorum ama doktorun ne dedi

hadi gözün aydin canim
canim insallah hayirli haberlerle gelirsinolumunekankayizsmile
slm kızlar benım aglama dışında bir sorunum yok sürekli aglıyorum ilk cocugum cok duygusallaştım daha dr gitmedim benım gibi olan var mı
canim o bendede var hem herseye agliyorum hemde asiri sinirliyim sizdede varmi bilmiyorumkafamçokkarıştı
canim bende nezaman yogurt yersem midem acayip eksiyor yogurduda cok seviyorum ama böyle giderse yiyemiycem:sinifsinif:
günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar

sanada günaydin canim hayirli cumalara.s.

günaydınnnnnnn
midem çok kötüü 2-3 gündür. bugun doktora gidicez ama hiç halim yok ((((
sarı acı su çıkartıyorum ( afedersiniz) sizindemi böyle. yoksa üşüttüm mü anlamadım hiçç

Merhaba kızlar, ben yeniyim ama uzun süredir KK'yı takip ediyorum. Bugün doktor randevum var ve çok stresliyim. beta hcg değerlerim artıyor ama yavaş artıyor. çok yavaş. korkuyorum yine gidecek bebişim diye. 3,5 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu diye kürtajla aldılar. bu 10 haftanın 3 haftası falan da düşük tehdidi ile evde yatarak geçti. kahvarengi lekelenmem vardı. günde iki doz progesteron iğnesi bana mısın demedi ve gitti bebiş. gelmek istememiş demek.. şimdi kanamam yok ama o zaman bile ikiye katlanıp yükselen değerlerim bu sefer çok yavaş yükseliyor. dış gebelikten korkuyorum ama onda da kanama, ağrı vs olurmuş, öyle bir şey de yok. göğüslerim de söndü gibi ama değerlerim düşmemiş. :uhm:
eğer ki bugün bebişi görürsem ben de aranıza katılacağım inşallah :Saruboceq:

günaydınnnnnnn
midem çok kötüü 2-3 gündür. bugun doktora gidicez ama hiç halim yok ((((
sarı acı su çıkartıyorum ( afedersiniz) sizindemi böyle. yoksa üşüttüm mü anlamadım hiçç
keşke bende çıkarsam rahatlarım bende öğürtü var ama çıkan yok malesefff-tatlicadiarzu-

ya kızlar size bişey sorucam bebek anne karnında ölse kaç gün içinde kanama olurr hemenmi olur

inş.keseyi görürsün cnmm ben bi sorun olduğunu sanmıyorumm benimde bundan önce 7 haftalık karnımda ölmüştü keseyi görene kadar bende bi sürü vesvese yaptımm

keşke bende çıkarsam rahatlarım bende öğürtü var ama çıkan yok malesefff-tatlicadiarzu-

:teselli: evet çıkarınca rahatlıyorum. ama istifra gibi değil bende dedim üşüttüm ondan heralde.. hiç mide bulantım yok diyordumya 2-3 gündür var. çok kötü oluyorum ama ( gözümden yaşlar akıyo off offff
bugun doktora gitçez bakalım napıyo bizim bebiş kalp atışınıda duyarız inşş...:Saruboceq:

Canım seni gördüğüm iyi oldu.Doktoruna soracaktın ya düşleştiriciler zararlı mı diye?Pek zarralı olduğunu sanmıyorum ama doktorun ne dedi

soramadım ama daha az kullanıyorum 1 yada 2 kez kullanıyorum az ısıda
dr um pek bilgi aktaran biri değilmafoldumben

geçen haftadan beri hepimizde başladı belirtiler aynı zamanda başladı demekki aynı andada geçicekk

inş.keseyi görürsün cnmm ben bi sorun olduğunu sanmıyorumm benimde bundan önce 7 haftalık karnımda ölmüştü keseyi görene kadar bende bi sürü vesvese yaptımm

sağol canım. doğru. vesvese yapsan da yapmasan da olacağına varıyor. sadece kendine ve bebeğe zarar veriyorsun. bu sefer daha temkinliyim bu konuda. geçen seferki gibi mahvetmiyorum kendimi. hayırlısı buymuş diyorum. o bebiş de kalsaymış belki hasta/sakat olacaktı allah korusun. bu da iyiyse, hayırlı olacaksa kalsın inşallah. :çok üzgünüm:

geçen haftadan beri hepimizde başladı belirtiler aynı zamanda başladı demekki aynı andada geçicekk

inşallahhhhhh
olmayınca nıye yok bulantı dedim oluncada keşke olmasaydı dedım kafamçokkarıştı

doktora gitmeye halim yok off napçam yaa:sinifsinif: hiç bişey yemedim canım istemiyoki mide kaldırmıyo ohaoldumsmile:umursamaz:

evet banada hep öyle teselli verdiler sağlıksızmışki düşmüş doğsada sakat olurdu diye nasibi yokmuşş bundada kalp atışını gördükk şu anda 7+5 teyimm diğeride 7 de ölmüştü tuvalete gitmeye koruyorum bu haftalarda sanki her an kan görücekmişim gibi geliyo seni bu yüzden çok iyi anlıyorum canımm

KISLARR GUNAYDINN BENDE ÇOK VESVESE YAPIYORDUM ıLK GUNLERDE . SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATALA RVERSıN RABBıM hepimize ben düşücek korkusuyla değilde sağlıksız olucak diye çok korkuyodum ama düşündümkii şimdi içimde olan bebeğede zarar veriyorum böle düşünerek herşeyy ALLAHTAN gelir RABBıM NE AYLERSE GUZEL EYLERR düşünmeyinn onlarıda üzmeyinn ne olur

benimde hiç halim yokk evde yan gelip yatıyorum valla yatakları bile toplamadım daha kendimden utanıyorum bazen evi kociş süpürdü 2 gün önceeekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…