yanı evet... bı de normal ıs bıle zor gelıo bı sofrayı toplamak bıle cunku zaten butun gun yorgun ve gergın oluosun.. ayrıca bence calısan kadınların evlılıklerı daha sıkıntılı gecıo cunku ıstekı streslerı ozel hayatlarına da yansıo.. ev hanımları daha sakin daha stressız oldukları ıcn alttan almak vs daha kolay oluyo.. gıbı gelıo bana.. bılmıorum...[/QUOTE
aynen öyle prop aynen ben okuldan geldiğimde ki bahsetmiştim öyle normal bi okulda değilim köyde birleştirilmiş sınıf falan zor yani,acaip gergin sinirli oluyorum ve direk eşime olmadık şeylerden çatıyorum ...seninki doğru bi tanı oldu yani...
olduuuuu.. kocam da yerdi o fırındaki lezzetsiz şeyi :) kızım o dediğin anca kadınlarda ıse yarar benım kocam onun o yağlı halını sevıo :)) zaten tatları da aynı olmuo ne yazık ı.. valla son postam tencerede sonra ekmek almaya gıdıp gelınce de buzzz gıbı duşa gırecem valla baska turlu serınleyemem ben de kızardım burda :))he iş başı yaptı maalesef, ben bu tatilden bi şi annamadım hemencecik bitti, dünde kayınvaldemlere gittik,
kayınpederim bir sürü taze fasulye, sivribiber, patlıcan, erik felan getirmiş köy evinden, kendi arazisi var orda, kendi ekiyo yetiştiriyo topluyo getiriyo bizde yiyiyoz bi güzel...bugün onlarla uğraştım patlıcanlı patatesli sulu bi yemek yaptım, sivribiberleri buzluğa attım, taze fasulyeleride ayıkladım yarın konserve haline getircem onları bugüne yetişmedi baya varmış çünki...he bide mis gibi erik kompostosu yaptım, kalan erikleride buzluğa attım kışın baya işime yarıyo onlar...
bugün işler bi türlü bitmedi vallai başım ağrıyo şu an yorgunluktan, 3 makina çamaşır yıkadım yani yarına bi ton ütü çıktı, daha 1 makinaya yakın çamaşırda sepette öle duruyo, hoooooooffffffff....
kız bu sıcakta ne kızartması, bari fırında yapsaydında yağ içinde kalmasaydı ortalık, kızarttıktan sonra güzel giderde, kızartana kadar tam bi ölüm bu sıcakta kızartma yapmak...
ya prop iyi diyosun da ben de patliyorum SIKINTIDAN zirlamam da onun icin..
SIKINTI birikince kocadan cikiyo sonra.. sen hic olmazsa iki insan goruyosun diyorum ona
yani degisen bisey yok herseyin hirsi kocalardan cikiyo malesef..
aramizda psikolog olan varmi?
bak canım.. psıkolog degılım ama psıkolog gıbı karıyım valla, doğru soyluomusum... :)))yanı evet... bı de normal ıs bıle zor gelıo bı sofrayı toplamak bıle cunku zaten butun gun yorgun ve gergın oluosun.. ayrıca bence calısan kadınların evlılıklerı daha sıkıntılı gecıo cunku ıstekı streslerı ozel hayatlarına da yansıo.. ev hanımları daha sakin daha stressız oldukları ıcn alttan almak vs daha kolay oluyo.. gıbı gelıo bana.. bılmıorum...[/QUOTE
aynen öyle prop aynen ben okuldan geldiğimde ki bahsetmiştim öyle normal bi okulda değilim köyde birleştirilmiş sınıf falan zor yani,acaip gergin sinirli oluyorum ve direk eşime olmadık şeylerden çatıyorum ...seninki doğru bi tanı oldu yani...
ya calısma hayatı cok zor ıkı taraf da bu ısın ıcınde olunca evet bırbırlerını daha ıyı anlayabılırler ama cıdden ılıskı cok zorlasıo cunku yorgun oluo herkes ne yazık kı...
poffff her turlusu zor ne dıım...
prop bi şi sorcam senin kira kontratında klima takamaz die bi madde varmı, eğer yoksa klimayı taktırabilirsin, buna hiç bi ev sahibi mani olamaz ki, taşınırken kapattırırsın klimanın deliğini olur biter...
yanı evet... bı de normal ıs bıle zor gelıo bı sofrayı toplamak bıle cunku zaten butun gun yorgun ve gergın oluosun.. ayrıca bence calısan kadınların evlılıklerı daha sıkıntılı gecıo cunku ıstekı streslerı ozel hayatlarına da yansıo.. ev hanımları daha sakin daha stressız oldukları ıcn alttan almak vs daha kolay oluyo.. gıbı gelıo bana.. bılmıorum...
bencede ev hanımları daha stressiz oluyo, kendi istediği işi yapıyo kimseden emir almıyo, ev hanımı olupta stres yapana rahat batıyo diye düşünüyorum ben...
elin kadını sabahtan akşama kadar çalışıp gelip bi de evde senin bütün güne yaydığın işi 2-3 saatte yapmaya çalışıyo, üstelik eve maddi katkı sağladığı halde,...
ayrıca ev hanımı olmak herkesin kendi seçimi, ev hanımı olmak istemeyen herkes çalışabilir, hiç kimse evde oturmak zorunda değil bence, ama çalışmak zorunda olan bir sürü kadın var onların işi daha zor bence...
bencede ev hanımları daha stressiz oluyo, kendi istediği işi yapıyo kimseden emir almıyo, ev hanımı olupta stres yapana rahat batıyo diye düşünüyorum ben...
elin kadını sabahtan akşama kadar çalışıp gelip bi de evde senin bütün güne yaydığın işi 2-3 saatte yapmaya çalışıyo, üstelik eve maddi katkı sağladığı halde,...
ayrıca ev hanımı olmak herkesin kendi seçimi, ev hanımı olmak istemeyen herkes çalışabilir, hiç kimse evde oturmak zorunda değil bence, ama çalışmak zorunda olan bir sürü kadın var onların işi daha zor bence...
aklın yolu bir nalancım.. aynı seyı dusundum.. sonra dusundum kı otekı evdekı klımayı soktmeye kalksam sımdı duvarı onarmak zorunda kalırım kıracıyı zor durumda bırakamam yazık..bı suru ıs.. sonra buraya yenı klıma alayım desem 1500- 2000 tl gıbı bı masraf yapıcam ıkı tane klımam olmus olcak ıyı guzel burdan cıkınca ıkıncı klımayı nereme sokacam tamamen bosa masraf( ya işte öyle..
cnm benim o kadar pahalı bi şi almana gerek yok zaten, benim salonda 2005 senesinde aldığım beko klimam var 12.500 btu şu an ki satış fiyatı 350-400 TL bedavaya gelip takıyorlarda, ve benim salon baya büyük olmasına rağmen mis gibi soğutuyoda...
ilerde kendi evine geri taşınınca alır mutfağına yada yatak odana takarsın bu klimayı nolcek yani, benim mutfaktada bi klima takılı, hem salon hem mutfak her zaman serin oluyo bu sayede, yemek yaparken eziyet çekmemiş oluyorum ki benim mutfak 12 den sonra bütün gün güneş alıyo...
bence bi düşün bu klima işini, hiç olmazsa salonda rahat rahat uyursun, ben öle yapıyorum son 1 haftadır...
ben kendimi kotu hissediyorum bu gun... mafoldumben zirliyorum durduk yere
canım arada oluyo öyle,geliyolar. geçer.Hoşlandığın bişeyler yapıp dağıt kafanı
çalışmak bebekler geldikten sonra daha zor olacak kıslar ben şimdiden çok üzülüyorum minicik bebeğimi bakıcıya bırakıp gitcem
nalan ben de vişne kompostosu yaptımmmm kannnnnnnn gibi oldu esmer şeker kullanmıştım ondan o kdr rengı guzel oldu heralde yupppiii yaşasın sağlıklı beslenmekdelikafadulden
ne neeeeeeeee yani bana :umursamaz:
nalan bi dovmedigin kaldi haa mafoldumben kotuyum bu gun diyoz hoooofffff..........
kocam nolcak.. salonda mı olcak o da.. ayrı mı yatcaz.. olmaz.. o terlıcek mı yatak odasında ben serın serın yatarken.. yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
benım kızartmma bıttı markete gıdıp ekmek alıp gelcem gelıom bırazdannn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?