2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prop bi şi sorcam senin kira kontratında klima takamaz die bi madde varmı, eğer yoksa klimayı taktırabilirsin, buna hiç bi ev sahibi mani olamaz ki, taşınırken kapattırırsın klimanın deliğini olur biter...

olduuuuu.. kocam da yerdi o fırındaki lezzetsiz şeyi :) kızım o dediğin anca kadınlarda ıse yarar benım kocam onun o yağlı halını sevıo :)) zaten tatları da aynı olmuo ne yazık ı.. valla son postam tencerede sonra ekmek almaya gıdıp gelınce de buzzz gıbı duşa gırecem valla baska turlu serınleyemem ben de kızardım burda :))

prop bi şi sorcam senin kira kontratında klima takamaz die bi madde varmı, eğer yoksa klimayı taktırabilirsin, buna hiç bi ev sahibi mani olamaz ki, taşınırken kapattırırsın klimanın deliğini olur biter...

aklın yolu bir nalancım.. aynı seyı dusundum.. sonra dusundum kı otekı evdekı klımayı soktmeye kalksam sımdı duvarı onarmak zorunda kalırım kıracıyı zor durumda bırakamam yazık..bı suru ıs.. sonra buraya yenı klıma alayım desem 1500- 2000 tl gıbı bı masraf yapıcam ıkı tane klımam olmus olcak ıyı guzel burdan cıkınca ıkıncı klımayı nereme sokacam tamamen bosa masraf ( ya işte öyle..

bencede ev hanımları daha stressiz oluyo, kendi istediği işi yapıyo kimseden emir almıyo, ev hanımı olupta stres yapana rahat batıyo diye düşünüyorum ben...

elin kadını sabahtan akşama kadar çalışıp gelip bi de evde senin bütün güne yaydığın işi 2-3 saatte yapmaya çalışıyo, üstelik eve maddi katkı sağladığı halde,...

ayrıca ev hanımı olmak herkesin kendi seçimi, ev hanımı olmak istemeyen herkes çalışabilir, hiç kimse evde oturmak zorunda değil bence, ama çalışmak zorunda olan bir sürü kadın var onların işi daha zor bence...

vereliniortak

valla bugün heç bişicikler yapmadım. Oturdum büyüttüm film izledim,nette takıldım,kızımı sevdim,yerlere uzandım debelendim durdum :)Yemek falanda canım istemedi yapmak,annemi aradım biz gelcez diye,sağolsun canım benim döktürmüştür yine.Gitcez birazdan.

nalan ben de vişne kompostosu yaptımmmm kannnnnnnn gibi oldu esmer şeker kullanmıştım ondan o kdr rengı guzel oldu heralde yupppiii yaşasın sağlıklı beslenmekdelikafadulden

kızartmayı çook sevmeme rağmen midemden dolayı yiyemiyorum ben. O nedenle fırında yapıyorum karışık sonra yoğurt ve domates sosuyla götürüyorum. Aynı lezzet olmasada canımın isteğini geçiriyo işte

ne neeeeeeeee yani bana :umursamaz:
nalan bi dovmedigin kaldi haa mafoldumben kotuyum bu gun diyoz hoooofffff..........

cnm benim o kadar pahalı bi şi almana gerek yok zaten, benim salonda 2005 senesinde aldığım beko klimam var 12.500 btu şu an ki satış fiyatı 350-400 TL bedavaya gelip takıyorlarda, ve benim salon baya büyük olmasına rağmen mis gibi soğutuyoda...

ilerde kendi evine geri taşınınca alır mutfağına yada yatak odana takarsın bu klimayı nolcek yani, benim mutfaktada bi klima takılı, hem salon hem mutfak her zaman serin oluyo bu sayede, yemek yaparken eziyet çekmemiş oluyorum ki benim mutfak 12 den sonra bütün gün güneş alıyo...

bence bi düşün bu klima işini, hiç olmazsa salonda rahat rahat uyursun, ben öle yapıyorum son 1 haftadır...

kocam nolcak.. salonda mı olcak o da.. ayrı mı yatcaz.. olmaz.. o terlıcek mı yatak odasında ben serın serın yatarken.. yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

benım kızartmma bıttı markete gıdıp ekmek alıp gelcem gelıom bırazdannn...

nalan ben de vişne kompostosu yaptımmmm kannnnnnnn gibi oldu esmer şeker kullanmıştım ondan o kdr rengı guzel oldu heralde yupppiii yaşasın sağlıklı beslenmekdelikafadulden

içine 2-3 adet karanfil atsaydın acayip lezzetli yapıyo kompostoyu, ben erik kompostosunada atıyorum daha bi lezzetli oluyo...

ne neeeeeeeee yani bana :umursamaz:
nalan bi dovmedigin kaldi haa mafoldumben kotuyum bu gun diyoz hoooofffff..........

yok sana yazılmış bi yazı değildi, senin yazını görmeden yazdım, sonra görüncede inşallah üstüne alınmaz dedim,

ama dediğimin arkasındayım yinede, ev hanımı olmak bizim seçimimiz, iş kadını olmak bi çok kadının seçimi olmayabilir, mecburen çalışmaya devam ediyorlardır, bunuda düşünmek lazım sitem etmeden önce...

eşlerimizede ayrıca teşekkür etmemiz lazım bize bu tercih hakkını sundukları için...

gormedigini bilemezdim nalan, yazimdan alinti yapip veya bana cevaben neden calismiyorsun veya ona benzer bisey soyledeydin, bana hitaben soyleseydin ben de alinmazdim tabiki.
igneleyici ve ima dolu bir cevap verdigini dusundum ister istemez ve sana yakistiramadim..
ama gormedigini soyluyorsun, sorun yok o zaman

biz bazanın üstündeki yatağı salonun ortasına taşıycaz bu akşam, bizde 1 haftadır ayrı düştük onçün böle bi karar aldık...sizde öle yaparsınız, klimayıda uyku moduna getircez bçlelikle bizi çarpmazda...

ay hava acayip kapadı birden yağmurmu yağacak ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…