2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladim.. malesef.. insallah iyi bir bakici bulursunuz.
dogum izni ne kadar suruyo ben turkiyede nasil oluyo bilmiyorum.
hic olmazsa ilk uc sene falan senden ayrilmasa cocuk acisindan cok iyi olurdu.. ama yapacak bisey yoksa eli mahkum...

nalannnn.. tam cıngene moduna gectınız desene:roflol::roflol:
yağıyo burda şu anda .. ıkı sn once basladı :S çok şaşırtıcı... ay ama süper esti şu anda yaşasınnn

anladim.. malesef.. insallah iyi bir bakici bulursunuz.
dogum izni ne kadar suruyo ben turkiyede nasil oluyo bilmiyorum.
hic olmazsa ilk uc sene falan senden ayrilmasa cocuk acisindan cok iyi olurdu.. ama yapacak bisey yoksa eli mahkum...

doğum öncesi iki ay doğum sonrası iki ay..ben öğretmenim ilk dönem okula gitmiyorum o yüzdn doğum iznim kapatıyor ilk dönemi ikinci dönemde ücretsiz izne ayrılacam sonra araya yaz tatili girer iki ayda öyle geçer eger kısmet olursa ben işe başladığımda 10 aylık falan olacak oğlum biliyorum küçük ama mecburan böyle olucak...

yok ben iğnelemem ne söliceksem muhattabı kimse ondan alıntı yapar direk yazarım cevabımı, ayrıca senin burda açık seçik yazdığın bi yazıya ben o yazdığım yazıyı cevaben yazmış olsam bile orda yazılı olan neyi bana yakıştıramadın annamadım...

burdaki eski arkadaşlar beni bilir, genelde bi çok tartışmaya yorum bile yazmam, çünki arkadaşlarım arasında taraf tutmayı ve durduk yere polimiğe girmeyi sevmem...

ama yazılan yazılar hakkındaki düşüncemide kimseden esirgemem...

kızz maşalla ne mızırdıosun.. çok şükür 10 ay bakabılceksın 10 ay az mı canım benim... 2. ayda bebesını bırakıp ıse gıdenler var.. annem benı 10 gunlukken babanneme terketmek zorunda klamış misal ben hiç annemi emmemişim :)) ay o yuzden boyle kucuk kaldım boyum uzamadı mesela :roflol:

nalannnn.. tam cıngene moduna gectınız desene:roflol::roflol:
yağıyo burda şu anda .. ıkı sn once basladı :S çok şaşırtıcı... ay ama süper esti şu anda yaşasınnn

valla öle olcek bu akşam napalım artık yatak odası çok sıcak oluyo, pervane var tepemizde dönen o da anca kendini serinletiyo beni çarpıyo sadece, ertesi gün her tarafım tutulo, biraz salonda takılalım bakalım nasıl olcek...

burdada şimdi başladı yamaya, baya gök gürlüyo şu an...

sana yakistiramadim dedigim sey yazdiklarin degil, bana cevap vermis gibi gorundugun icin yazinin imali oldduguydu. cunku ben o yaziyi bana cevap maksadiyla yazdigini zannettim.
ama "gormedim senin yazini" dedigin icin anladim ki bana hitaben yazmamissin.
eger bana cvap olarak yazmis olsaydin, "benim yazimdan alinti yapip diyeceklerini oyle deseydin daha memnun olurdum" demek istedim.
yoksa yazdiklarinda bisey yok. ki ben de dusuncelerini saklayan biri degilim zaten.
umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.

senin de rufeyde...
prop gule gule, benim ellerim de sisiyo yuzuk neyin cok kotu duruyo takinca

poffffff kocam da gelmedı.. aradım kacta gelcen dıye 11 gıbı dedı.. bu hafta hep boyle gelırım cok ısım var dedı.. dedı de dedı.. ben de oturdum kızartmamı yedım bı guzel afıyetle.. srımsagı cok koymusum tanısyonum dustu bu sefer de yapıstım kaldım koltuga valla... pofffff..

atv de yeni hayat die bi film var şu an oynuyo, çok ii bi film dir izlememiş olan herkese tavsiye ederim, eski bi film tom hanks in ama süper bi film, adam tek başına harika oynamış..

o filmin bi sahnesinde çok ağlamıştım ya, wilson un gittiği sahnede, müthiş bi sahneydi o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…