babaannesi veya anneannesi yakinda degil mi? ya da senin kiz kardesin yok mu?
anladim.. malesef.. insallah iyi bir bakici bulursunuz.malesef canım babaannesi yaşlı va rahatsız çok fazla ilaç kullanıyor bütün gün uyutuyor ilaçları..benim de annem vefat etti ve kız kardeş falan da yok keşke olsaydı diyorum valla yani mecburum bakıcıya bu şartlarda...
biz bazanın üstündeki yatağı salonun ortasına taşıycaz bu akşam, bizde 1 haftadır ayrı düştük onçün böle bi karar aldık...sizde öle yaparsınız, klimayıda uyku moduna getircez bçlelikle bizi çarpmazda...
ay hava acayip kapadı birden yağmurmu yağacak ne...
anladim.. malesef.. insallah iyi bir bakici bulursunuz.
dogum izni ne kadar suruyo ben turkiyede nasil oluyo bilmiyorum.
hic olmazsa ilk uc sene falan senden ayrilmasa cocuk acisindan cok iyi olurdu.. ama yapacak bisey yoksa eli mahkum...
gormedigini bilemezdim nalan, yazimdan alinti yapip veya bana cevaben neden calismiyorsun veya ona benzer bisey soyledeydin, bana hitaben soyleseydin ben de alinmazdim tabiki.
igneleyici ve ima dolu bir cevap verdigini dusundum ister istemez ve sana yakistiramadim..
ama gormedigini soyluyorsun, sorun yok o zaman
doğum öncesi iki ay doğum sonrası iki ay..ben öğretmenim ilk dönem okula gitmiyorum o yüzdn doğum iznim kapatıyor ilk dönemi ikinci dönemde ücretsiz izne ayrılacam sonra araya yaz tatili girer iki ayda öyle geçer eger kısmet olursa ben işe başladığımda 10 aylık falan olacak oğlum biliyorum küçük ama mecburan böyle olucak...
nalannnn.. tam cıngene moduna gectınız desene:roflol::roflol:
yağıyo burda şu anda .. ıkı sn once basladı :S çok şaşırtıcı... ay ama süper esti şu anda yaşasınnn
gozunaydin prop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?