atv de yeni hayat die bi film var şu an oynuyo, çok ii bi film dir izlememiş olan herkese tavsiye ederim, eski bi film tom hanks in ama süper bi film, adam tek başına harika oynamış..
o filmin bi sahnesinde çok ağlamıştım ya, wilson un gittiği sahnede, müthiş bi sahneydi o...
poffffff kocam da gelmedı.. aradım kacta gelcen dıye 11 gıbı dedı.. bu hafta hep boyle gelırım cok ısım var dedı.. dedı de dedı.. ben de oturdum kızartmamı yedım bı guzel afıyetle.. srımsagı cok koymusum tanısyonum dustu bu sefer de yapıstım kaldım koltuga valla... pofffff..
ben de ağlamıştımkendını atıcaktı nerdeyse topun peşinden.. oscar almadı mı o fılmle ya ? yanlış mı bılıyorum.. bayag konusulmustu zaten oyunculugu..
aaaaa gelmedimi, valla senin kocanında işi zor, aynı asoşun ki gibi, neyse afiyet olsun sana, hafif bi kahve yap kendine tansiyonun düzelir, şu hazır espressolar var evde su koyulup yapılan onlardan denedinmi bilmiyorum çok güzel oluyo mutlaka dene derim mis gibi kahve kokuyo evin içi yapınca...
yaklasık 20 dk kafdar once oğlum ıcımde cok fecı bı donus gerceklestırdı.. cok rahatsız bı duyguydu.. bıraz dayan buyunce nolur bılmıorum ama heralde boyle donemez buyuyunce dımı...
rekor christian bale de nalan.. the machinist filmi için tam 27 kilo vermıstı ınanılmaz cırkın gorunuodu,, gece ruyama fln gırmıstı .. zaten fılm de ıgrencdı ıyyyyy seyrettın ya da duydun mu
yok ben görmedim ama eşim biliyormuş, vizyona girdimiki o film...
yok nalan donse hıssedersın zaten boyle bı donus ılk defa gerceklestırdı ınanılmaz garıp oldum.. mıdem bı garıp oldu hatta
bunların kac elı kac kolu var anlamıom zaten heryerdeler sankı dıorum ya ahtapot mu var acaba ıcımızde dıye.. neyse maşalla hareket etsınler iyimiş hareket etmelerı bız katlanırız eziğiz biz..
bilmem ki ben dvd den seyretmiştim...
ben gıdıp yatayım valla sersem oldum, uyuyakalmam işalla sonra gece sabhı zor edıyorum.. kocam da yok zaten pofff.. hadı sbh gorusuruz cnm..
kızlar ya bişi dicem
vajinamda kaşınma ve yanma var püffffffff:gitme::gitme:
bi damla kan gelmiş. kaşımaktandır dimi. çok korktumm püffffff
ağda falan yaptınmı yakın zamanda belki kılların çıkıyordur onlar kaşıntı yapmaya başlamıştır yada batık olmuştur kaşıyıncada bi damla kanamıştır, kanama devam ediyomu?
1 litre kaynamış suya 2-3 yemek kaşığı sirke koy ılınınca yada soğuyunca oraya bu suyla pamukla sil yada yıka, iltihap varsa ii gelir...
kızz maşalla ne mızırdıosun.. çok şükür 10 ay bakabılceksın 10 ay az mı canım benim... 2. ayda bebesını bırakıp ıse gıdenler var.. annem benı 10 gunlukken babanneme terketmek zorunda klamış misal ben hiç annemi emmemişim :)) ay o yuzden boyle kucuk kaldım boyum uzamadı mesela :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?