2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de ağlamıştım kendını atıcaktı nerdeyse topun peşinden.. oscar almadı mı o fılmle ya ? yanlış mı bılıyorum.. bayag konusulmustu zaten oyunculugu..

aaaaa gelmedimi, valla senin kocanında işi zor, aynı asoşun ki gibi, neyse afiyet olsun sana, hafif bi kahve yap kendine tansiyonun düzelir, şu hazır espressolar var evde su koyulup yapılan onlardan denedinmi bilmiyorum çok güzel oluyo mutlaka dene derim mis gibi kahve kokuyo evin içi yapınca...

yaklasık 20 dk kafdar once oğlum ıcımde cok fecı bı donus gerceklestırdı.. cok rahatsız bı duyguydu.. bıraz dayan buyunce nolur bılmıorum ama heralde boyle donemez buyuyunce dımı...

ben de ağlamıştım kendını atıcaktı nerdeyse topun peşinden.. oscar almadı mı o fılmle ya ? yanlış mı bılıyorum.. bayag konusulmustu zaten oyunculugu..

evet oscar almıştı, o film için 22 kg vermiş diolardı o zaman, harika bi oyunculuk örneği bence, severek sıkılmadan izlediğim ender filmlerdendir, severim tom hanks in filmlerini...

aayyyy burnuma kokusu geldı.. ıcemem onu canım.. cok ıcıyorum kahve cay dıye sadece kafeınsız kahve alıoruz eve .. hoş kocam ona bıle laf edıo ama.. ee kolay degıl hem sıgarayı bırak.. hem kahveyı bırak.. ohoooooooo...

ya evde de calısırdı aslında da ben calıstırmam dıye gelemdı heralde bazen oyle soyluo sen evde dıyo calıstırmıosun ben burda calıscam dıyo

rekor christian bale de nalan.. the machinist filmi için tam 27 kilo vermıstı ınanılmaz cırkın gorunuodu,, gece ruyama fln gırmıstı .. zaten fılm de ıgrencdı ıyyyyy seyrettın ya da duydun mu

yaklasık 20 dk kafdar once oğlum ıcımde cok fecı bı donus gerceklestırdı.. cok rahatsız bı duyguydu.. bıraz dayan buyunce nolur bılmıorum ama heralde boyle donemez buyuyunce dımı...

bence bi süre sonra çok büyük olacağı için yer kalmayacak dönebileceği, benimkide karnımın hem altından hem üstünden vuruyo, herhalde hem el hem bacakla vuruyo yoksa o kadar hızlı dönemiyordur herhalde...

yok nalan donse hıssedersın zaten boyle bı donus ılk defa gerceklestırdı ınanılmaz garıp oldum.. mıdem bı garıp oldu hatta
bunların kac elı kac kolu var anlamıom zaten heryerdeler sankı dıorum ya ahtapot mu var acaba ıcımızde dıye.. neyse maşalla hareket etsınler iyimiş hareket etmelerı bız katlanırız eziğiz biz..

aynen öle katlanırız valla, yeterki ii olsunlar, o hareket etmediği zaman endişe ederim ben..

hakkaten ama ahtapot gibiler...

kızlar ya bişi dicem
vajinamda kaşınma ve yanma var püffffffff:gitme::gitme:
bi damla kan gelmiş. kaşımaktandır dimi. çok korktumm püffffff

kızlar ya bişi dicem
vajinamda kaşınma ve yanma var püffffffff:gitme::gitme:
bi damla kan gelmiş. kaşımaktandır dimi. çok korktumm püffffff

ağda falan yaptınmı yakın zamanda belki kılların çıkıyordur onlar kaşıntı yapmaya başlamıştır yada batık olmuştur kaşıyıncada bi damla kanamıştır, kanama devam ediyomu?

1 litre kaynamış suya 2-3 yemek kaşığı sirke koy ılınınca yada soğuyunca oraya bu suyla pamukla sil yada yıka, iltihap varsa ii gelir...

ağda falan yaptınmı yakın zamanda belki kılların çıkıyordur onlar kaşıntı yapmaya başlamıştır yada batık olmuştur kaşıyıncada bi damla kanamıştır, kanama devam ediyomu?

yok ağda yapmadım . yeni temızlendim ama. kaşınıyor sonra yanıyor çook .
kanama devam etmiyor. elim karnımda geziyorum . hareket ediyor mu diye püfff..
idrarda enfeksiyon çıkmıştı zaten. fitil verdi doktor . 1 kere kullandım bidaha kullanamadım.

1 litre kaynamış suya 2-3 yemek kaşığı sirke koy ılınınca yada soğuyunca oraya bu suyla pamukla sil yada yıka, iltihap varsa ii gelir...

tamam denicem bunu saol cnm .

Selam Arkadaşlar...

Berat kandiliniz mübarek olsun...bu mübarek gecelerin hürmetine Rabbim herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah...

Biz bugün eşim ve annemle kızıma odasını aldık...yeşil,kremrengi ve turuncu renklerde cici bişey...15-20 gün sonra trabzona teslim edecekler inşallah...Allah cicilerini güle güle kullanmayı nasip etsin meleklerimize...

oyy prop güldürdün beni akşam akşam:)))öyle tabi canım buna da şükür ilk 6 ay emsin gerisini idare ederiz artık bi şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…