2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla kızlar ben canım isteyince içiyorum gazoz.. bazı günler günde 1 bardak. hem de benim mideme iyi geliyor. sanmıyorum ki çok büyük sorun olsun canımın istemesinden iyidir sonuçta şişelerce tüketmiyorum..

ağzımın tadı düne kadar benimde çok bozuktu bugün biraz düzeldi yarın ne olur bilmem

tabiki bende içtim canım çok çekincee ama eskiye göre kendimi frenliyorumm ya kızlar ben oğlumda bu kadar bilgili değildimm o zaman bu sitede yoktuu 8 sene öncesii ben ne bulursam yedim içtimm sorun olmadı aslında tedbir bizden takdir allahtann

Hayır canım ben anadolu yakasındayım ataşehirdekine gidiyorum ben. sen hangi doktora gidiyorsun?
hımm uzağız ben bahçelievler yaşam hastanesine gidiyorumm mehtap hnmm bu doktora yeni başladımm tavsiye üzerine memnun kaldımm ilgili bayağı şimdilik sorun yokk

bencede öyle yaa hangimizin annesi teyzesi dikkat etmiş o kadar ki her şeyden yemiş içmişler.tabi o zman onlar her şeyin doğalından yemişler bizim gibi gdo hormon olayları yokmuş :S

Cevapların için cok sagol canım.Sat 2 şubat ama transfer tarihim 21 subat bende bilimiyorum tam olarak ama doktoruma göre tam bugun 8 haftama girmiş oluyorum.Benide eklersen sevinirim opuyorumnanaktan

ekliyorum cnm
al benden de o kadar

bencede öyle yaa hangimizin annesi teyzesi dikkat etmiş o kadar ki her şeyden yemiş içmişler.tabi o zman onlar her şeyin doğalından yemişler bizim gibi gdo hormon olayları yokmuş :S
evet hormon olayı bizi mahveden zaten canım çok yazın çıkan 2 tane meyveden çekiyo marketlerde varr ama ben sera olduğunu düşünüyorumm sağlıklısını yemek varken ne gerek var diyorum bekliyorumm valla çıkmalarını

bende sabretmeye çalışıyorumdelikafadulden

kızlar bugün dr gittim kan tahlılı yaptı dr kanım cok ii cıktı takviyeye gerek duymadı bir folıkasit verdi günde yarım tablet iç dedı bırde vitamın verdi onuda günde1 tane iç dedi bunları tahlıl yapmadan önce yazdı her hamıleye veriyormuş onun dışında haftaya bebegının kalp atışlarını duyarsın dedi inş. haftayada bebeğimle tanışıcam dr bir şikayetın kanaman olmadıgı sürece korkma dedi cok ii bir kadındı doktorum yarım saate yakın sohbet ettık anlattı bana gebeliği

çok sevindim canım hadi hayırlı olsun. kime gidiyordun

gözün aydın cnmm kaç haftalıkmışın

Arkadaşlar doktorumla konuştum.Bulantılar 12 haftanın sonuna dogru
gecer ama her gebelikte bir olmayabilir dedi.Benim hergün degişen halim içinde
normal hergün belirti olması şart degil dedi:=)))Cuma günü tekrar bu konuyu soracam

tamamen katılıyorum vereliniortakvereliniortak

4 haftam daha var desene çok sağol canımm

Canı çok meyve çekenin kızı olurmuş derler ama bilmem artık =) mevsimi gelmeyen meyveleir yemiyorum ben.Geçen akşam bi arkadaşlarda yemekteydik çilek almışlardı canım çok çekti ama yemedim.Mevsimi bile değil hiç gerek yok

oğlum var buda kız olsa güzel olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…