2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah gönlüne göre versin canım. 1 ay sonra yavaş yavaş yazmaya başlarız inşallah cinsiyetlerii
İnşalllah kızlar ya şu riskli 3 ayı bitirelim de sıra cinsiyetlere gelsin inşalllah :)Sabırsızlıkla bekliyorum.Ultrason resmini gördüğümde eşimle bu erkek galiba dedik.Hislerimiz erkek yönüneydi ama bugün nedense severken kızım diyesim geliyor:)) hayırlısı artık görcez bakalım :)

kizlar biz oturma odasini boyuyoruz daha dogrusu esim boyuyor ben ufak tefek isleri yapiyorum kokusu bebege zarar verirmi acabaCADIARZU

Meraba kızlar, sitenin eski üyelerindenim, ilk hamileliğimde üye olmuştum, oğluşum nerdeyse 3 yaşına girecek. ıkinci kez hamile olduğumu bugün öğrendim. 24 kasım'da doğum görünüyor takvime göre, ama sadece test yaptım, o yüzden hala inanamıyorum hamile olduğuma.

kızlar 6'ncı haftaya girdim. bulantım yok hala diye üzülüp duruyordum, ama bulantı hamilelik stresinden ve b6 vitamini eksikliğinden kaynaklanabiliyormuş diye okudum bir yerde. bir de erken bulantılar kız bebek belirtisi, bulantı olmaması da erkek bebek belirtisiymiş. benim gibi midem bulanmıyor hala diye üzülenlere duyurulur...

hoşgeldin canımmm aramıza

Hayırlı olsun canıma.s.

slm cnmm benimde daha kusmam olmadı yemek yedikten sonra yada tiksindiğim bi koku duyunca öğürme oluyo bendede ara ara ama kusma yok bide mide yanması oluyo geceleri

sağol canım, teşekkür ederim, bi de doktora gitseydim daha çok inanacaktım hamile olduğuma ama

O duyguyu hepimiz yaşıyoruz .Önce keseyi görelim,sonra kalp atışı,sonra yine devamı...

Yaşarsın hayırlısıyla hepsini..Ne zaman doktora gideceksin

O duyguyu hepimiz yaşıyoruz .Önce keseyi görelim,sonra kalp atışı,sonra yine devamı...

Yaşarsın hayırlısıyla hepsini..Ne zaman doktora gideceksin

daha bugün öğrendim, bu hafta içinde gitmeyi düşünüyorum canım, önce bi doktor araştırmam lazım tabii.

maşallah canım allah bağışlasın

sağol canım , seninkini de. Keseyi görüyüm, takvim yapıyım ben de. Bu siteden çok şey öğrendim ilk hamileliğimde, çok da güzel dostluklarım oldu. sorunsuz hamileliklerimiz ve güzel paylaşımlarımız olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…