İnşalllah kızlar ya şu riskli 3 ayı bitirelim de sıra cinsiyetlere gelsin inşalllah :)Sabırsızlıkla bekliyorum.Ultrason resmini gördüğümde eşimle bu erkek galiba dedik.Hislerimiz erkek yönüneydi ama bugün nedense severken kızım diyesim geliyor:)) hayırlısı artık görcez bakalım :)Allah gönlüne göre versin canım. 1 ay sonra yavaş yavaş yazmaya başlarız inşallah cinsiyetlerii
vermez bence ama emin değilim yinede plastikse kokusu pek olmaz ama yağlı boyaysa o çok ağır kokarkizlar biz oturma odasini boyuyoruz daha dogrusu esim boyuyor ben ufak tefek isleri yapiyorum kokusu bebege zarar verirmi acabaCADIARZU
hoşgeldin canımmm aramızaMeraba kızlar, sitenin eski üyelerindenim, ilk hamileliğimde üye olmuştum, oğluşum nerdeyse 3 yaşına girecek. İkinci kez hamile olduğumu bugün öğrendim. 24 kasım'da doğum görünüyor takvime göre, ama sadece test yaptım, o yüzden hala inanamıyorum hamile olduğuma.
Meraba kızlar, sitenin eski üyelerindenim, ilk hamileliğimde üye olmuştum, oğluşum nerdeyse 3 yaşına girecek. İkinci kez hamile olduğumu bugün öğrendim. 24 kasım'da doğum görünüyor takvime göre, ama sadece test yaptım, o yüzden hala inanamıyorum hamile olduğuma.
slm cnmm benimde daha kusmam olmadı yemek yedikten sonra yada tiksindiğim bi koku duyunca öğürme oluyo bendede ara ara ama kusma yok bide mide yanması oluyo gecelerikızlar 6'ncı haftaya girdim. bulantım yok hala diye üzülüp duruyordum, ama bulantı hamilelik stresinden ve b6 vitamini eksikliğinden kaynaklanabiliyormuş diye okudum bir yerde. bir de erken bulantılar kız bebek belirtisi, bulantı olmaması da erkek bebek belirtisiymiş. benim gibi midem bulanmıyor hala diye üzülenlere duyurulur...
hoşgeldin canımmm aramıza
bende ikinciye hamileyim bi oğlum var seninki nehoşbulduk canım. :sm_cool:
sağol canım, teşekkür ederim, bi de doktora gitseydim daha çok inanacaktım hamile olduğuma amaHayırlı olsun canıma.s.
sağol canım, teşekkür ederim, bi de doktora gitseydim daha çok inanacaktım hamile olduğuma ama
bende ikinciye hamileyim bi oğlum var seninki ne
O duyguyu hepimiz yaşıyoruz .Önce keseyi görelim,sonra kalp atışı,sonra yine devamı...
Yaşarsın hayırlısıyla hepsini..Ne zaman doktora gideceksin
maşallah canım allah bağışlasınbenim de oğlum var, temmuzda 3 yaşına girecek.
adet tarihin ne zamandı cnmmdaha bugün öğrendim, bu hafta içinde gitmeyi düşünüyorum canım, önce bi doktor araştırmam lazım tabii.
maşallah canım allah bağışlasın
adet tarihin ne zamandı cnmm
17 şubat ilk günü, 24 kasım da doğum görünüyor netteki takvime göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?