bende bakıyorumm yemekteyize ama bişey canım çektii oda zararlı diye yiyemiyorumm
ya kızlarr ilk başta yarışmacıları tanıtırken çiğ köfte gösterdiler onu çektii ama artık etsiz oluyo dimi çiğ köfteler buldur ve baharatla kocişe söyleyim alsın birazz aklımda kaldı vallaAh kıyamammm ne çekti canın :) benim de canım asitli içeceklerden çekti :S
ayy sorma asitlelere hasretim zatenn soğuk soğuk içmeyi özledimmAh kıyamammm ne çekti canın :) benim de canım asitli içeceklerden çekti :S
evet canım haklısın akşam gelsin yiycem vallaEger cok canın cekerse azda olsa tat.O kadarın zararı olmaz
Senden cok bebişinin daha cok canı ceker.
evet canım kesinlikle etsizine ye. Bir de çok yeme bulgur gaz yapıyor :S gaz sorunu çok kötü ya. 1 hafta önceisne kadar her sabah 1 bardak süt 1 adet ceviz,fındık,kurukayısı yiryordum 1 saat sonra da portakal suyuyla kahvaltı yapıyodum. bir süre sonra şiddetli karın ve midem ağrımaya başladı sebebinin bunlar olduğunu bilmiyordum ve öğrendiğimden beri daha dikkat ediyorum aman gaza dikkkat =)))))ya kızlarr ilk başta yarışmacıları tanıtırken çiğ köfte gösterdiler onu çektii ama artık etsiz oluyo dimi çiğ köfteler buldur ve baharatla kocişe söyleyim alsın birazz aklımda kaldı valla
etsiz alıcak söyledimm bendede gaz varr sabahları 3 tane kuru kayısı yiyorum bende ama ağrı yapmıyo bende kabızlık olmasın diye yiyorummevet canım kesinlikle etsizine ye. Bir de çok yeme bulgur gaz yapıyor :S gaz sorunu çok kötü ya. 1 hafta önceisne kadar her sabah 1 bardak süt 1 adet ceviz,fındık,kurukayısı yiryordum 1 saat sonra da portakal suyuyla kahvaltı yapıyodum. bir süre sonra şiddetli karın ve midem ağrımaya başladı sebebinin bunlar olduğunu bilmiyordum ve öğrendiğimden beri daha dikkat ediyorum aman gaza dikkkat =)))))
valla kızlarr doğuma kadar pek çok şey yiyemiycezz doğumdan sonrada bebeğe gaz yapar diye yiyemiyoruzz 2 sene yandıkkBenim de canım çok istiyor asitlilerden ya valla arada yudum şeklinde içiyorum çok canım istiyor elimde değil :S
bana gaz yapan sütmüş bardağa çok az şeker koyuyorum gaz yapma etkisini gideriyor. Portakal suyu asıl olaymış. sabah kalktığımda hiçbir şeyim olmuyordu mideme dokunamıyordum ağrıdan ve bunu beni çok korkutuyordu neyse ki önlemini aldım artık yarın doktorum beslenmeyle ilgili bilgiler vercek. sabahları ceviz fındık da ye canım çocuğun beyni gelişiyor şimdietsiz alıcak söyledimm bendede gaz varr sabahları 3 tane kuru kayısı yiyorum bende ama ağrı yapmıyo bende kabızlık olmasın diye yiyorumm
ceviz yiyorum ama gün içinde fark edermii sabah olmasımı şart yoksabana gaz yapan sütmüş bardağa çok az şeker koyuyorum gaz yapma etkisini gideriyor. Portakal suyu asıl olaymış. sabah kalktığımda hiçbir şeyim olmuyordu mideme dokunamıyordum ağrıdan ve bunu beni çok korkutuyordu neyse ki önlemini aldım artık yarın doktorum beslenmeyle ilgili bilgiler vercek. sabahları ceviz fındık da ye canım çocuğun beyni gelişiyor şimdi
canım aramızda 4 gün varr sen hangi doktora gidiyosunnbana gaz yapan sütmüş bardağa çok az şeker koyuyorum gaz yapma etkisini gideriyor. Portakal suyu asıl olaymış. sabah kalktığımda hiçbir şeyim olmuyordu mideme dokunamıyordum ağrıdan ve bunu beni çok korkutuyordu neyse ki önlemini aldım artık yarın doktorum beslenmeyle ilgili bilgiler vercek. sabahları ceviz fındık da ye canım çocuğun beyni gelişiyor şimdi
yasaklar daha tatlı oluyo galibaaaEvet ya nedense hep zararlı şeyler
tadı güzel olan yiyecekler:=)))
Hiç bilmiyorum ki fark etmez bence. Ben kalkar kalkmaz 1 bardak sütle birlikte ceviz fındık ve kayısı yiyorum.Fark etmez bence diye düşünüyorumceviz yiyorum ama gün içinde fark edermii sabah olmasımı şart yoksa
bencede dimi iyi o zamanHiç bilmiyorum ki fark etmez bence. Ben kalkar kalkmaz 1 bardak sütle birlikte ceviz fındık ve kayısı yiyorum.Fark etmez bence diye düşünüyorum
aaa ne güzel yakın zmanda doğumlarımız ne güzel. Ben acıbadem hastanesinde Tolga Ergin var ona gidiyorum çok memnunum tavsiye edebilirim herkese.Çok iyi ve çok ilgili bir doktor.canım aramızda 4 gün varr sen hangi doktora gidiyosunn
canım çok teşekkür ederim ilgine.. bulantılarım bir gün var bir gün yok ama ağzımda hep kötü bir tad var. acıkınca daha çok bulanıyor o yüzden gün içinde sürekli atıştıyorum..Gözün aydın canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Umarım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. Bulantıların nasıl oldu?
evet canım midenizi boş bırakmayın..Aman bulanmasın yine başladıı.. Sanırım uzun süre birşey yememekten oluyor artıyor... Bu sefer miden yanarken de canın birşey istemiyor. O yüzden sık sık atıştırmak lazım sanırım.
ben de o iğnelerden oluyorum her gün. eşim vuruyor koldan. bir tane gelişmeyen gebeliğim olduğu için doktor yazdı. ama benimkinin adı innohep. baktım şimdi gebeler kullanabilir yazıyor sana neden başka yazmış ki. benim bildiğim hamileler ya clexane kullanır ya innohep..kızlar biliyosunuz benim bundan önceki bebeğim 8 haftalık kalp atışları duyulmadığından alınmıştı doktorum bu seferkinde tahlil istedi bugün genetikten tahlil sonuçlarımı aldım ve bende kan pıhtılaşması varmış. şu anda 8+3 üm bana Fraxiparine adlı bir iğne verdi doğuma kadar hergün bir kere kendime vuracakmışım.önlem olsun diye daha önceden koraspirin içiyordum onada devam edcekmişim. çok tedirgin oldum. bu durumda olan varmı. hangi iğneyi kullanıyo. iğnemin prospektüsünde hamilelerin kullanması önerilmemektedir yazıyo ama doktorum bunu verdi. lütfen bilgisi olanlar bana cevap verebilirmi? :Saruboceq:
acıbadem bakırköymüü bende bahçelievlere gidiyorummaaa ne güzel yakın zmanda doğumlarımız ne güzel. Ben acıbadem hastanesinde Tolga Ergin var ona gidiyorum çok memnunum tavsiye edebilirim herkese.Çok iyi ve çok ilgili bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?