2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben puzzleyi çok seviyorum ama vaktimi çok alır evde olmam lazım benim onu yapabilmem için :bbo:
ben hala düğün fotolarımı bastırcam albüm yapcam :tomato:
çalışınca böle hersey aksıyo yaa

sağol hayatım. ben 47 ye mi ne almıştım. bi de aklında olsun chicco nun pişik kremi çok iyi (çantanın içinde olan) arkadaşım 1 kere sürüyodu pişiği geçyodu bebeğin..

evet evet canım banada öyle dediler çok iyiymiş zaten ondan alıcaktım böyle set alırım daha iyi

wenice.de güzel şeyler varmış, iyiki söylediniz
ben de birşeyler sipariş vericem ama kumaşları nasıl ben wenice almadım şimdiye kadar
ama oldukça indimli fiyatlar
bir de bizimkiler yazlıkları 6. aydan sonra giyecekler 74 beden almak lazım di mi??

ay bunlar çok güzelmiş gerçekten...

heeee annadım canım saol...

benim hep büyüktü dahada büyüdü maalesef...yakında göbüşüme değecek...

anam çok güzelde bu ne fiyat böle yauw valizler bile daha ucuz...

bugün ananesiynen bebeye bişiler aldık :asigim:
bi hastane çıkışı kaldı bide uyku tulumu
sonra da ıvır zıvırı
ne güzelmiş ya hazırlık yapmak

güle güle kullansın bebişin...

güzelmiş cnm...

ben hızlı resimden göremim nalan hersey yasak ya hoff :mymeka:

ya biliyorumda sen hiçbirinden göremiyorsun galiba, çoğu kişi görebiliyo diye burdan yükledim...

nalancım 1.sıradaki hariç hepsine bayıldım çok güzeller

dimi çoğu güzel gerçekten...

melekli olanı beğendimmm güselmişşşş :)

bende beğendim onu...

ayyy nalan çok güsselllerrr
kediler bide melekli olan hoşuma gitti bnm

insan karar vermekte zorlanıyo valla...

he doğru iloş abarttı hastane çıkışını bir kaç tane almıştı o boshayallersmile

çok güzel hepside nalan tam bebek odası için :asigim:

evet tam bebek odasına göre ama aralarından seçim yapmak zor oluyo...

kizlar ben geldim, ne var ne yok? ne ediyonuz bakem

hoşgeldin...

kizlar ben bisey soylemek istiyorum, n'oluuur cevap verin noooluuuur...
bebek icin canta bakiyoruz ya, o cantalarin buyukleri ve kucukleri var ya, acaba kucuklerinden mi almak daha iyi olur yoksa buyuklerinden mi?
ben de bakiyorum daha karar veremedim ama

tecrübeli olan annelere sormak lazım şuan aramızda yok ama Esin gelince ona sorarız..

benim bebek odası için baktığım puzzle lar bunlar...

hosbulduk..
hmm anladim. ama o puzzle nasil durucak odada, siz mi yapicaksiniz cocuk buyuyunce mi yapicak? bilmiyorumkismile cahilligime var nalan bilemiyorum. ben o kadar sabirli degilim de pek ilgilenemiyorum puzzlla

düşünmem lazım mesela ben böle bişi alırım çanta olarak
Hepsiburada.com : Lassig Bebek Bakım Sırt Çantası - Back Pack - Butterfly Choco - | Anne / Bebek / Çocuk

benimde büyücek galiba daha çok acil bi nömera küçük sütyen almalıyım

UK Image Host - The UKs Premier Image Hosting Service for Social Networks.
dan görebiliyorum :kedi:

sağol teyzesi Şeniz

hosbulduk..
hmm anladim. ama o puzzle nasil durucak odada, siz mi yapicaksiniz cocuk buyuyunce mi yapicak? bilmiyorumkismile cahilligime var nalan bilemiyorum. ben o kadar sabirli degilim de pek ilgilenemiyorum puzzlla

bizim bütün ev puzzle müzesi gibi, hem kendimize hem akrabalarımıza bol bol puzzle yaptık, biz kendimiz yapıyoruz çerçevelettiriyoruz asıyoruz,

bebek odası için bir tane puzzle yaptık onu çerçevelettik hazır duruyo odası geldikten sonra asıcaz, şimdi boş kalan bi duvar var orayada bi tane yapalım diyoruz ama duvar küçük olduğu için 1000 yada en fazla 1500 parçalık yapmamız lazım, diğerini büyük duvara yaptık o 2000 parçalık...

finfik begendigin canta cok guzel gercekten, ustelik yerli mali :)
ama omuzdan soyle caprazlama asabilecegimiz bir sey olsa daha kullanisli olur gibime geliyo..
lady seninki de eminim cok rahat ve kullanislidir. iyi bir secim :)

yaaa kimse bilmiyor mu bedenleri?? sipariş vericem ama nette de öyle bir tablo yok
68 beden 6 aya kadar mı 6 ay sonrası mı
74 beden 9 aya kadar mı 9 ay sonrası mı
veya başka türlü mü??

nalan masallahin var kizim akannehir ben hic gelemem oyle SIKINTI yapar bende :)
artik 2000 parcaligin son parcasini koyunca herhalde dogum sancilari baslamis olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…