sağol hayatım. ben 47 ye mi ne almıştım. bi de aklında olsun chicco nun pişik kremi çok iyi (çantanın içinde olan) arkadaşım 1 kere sürüyodu pişiği geçyodu bebeğin..
Ay bende bilmiyim ama galiba öyle bak
☞ BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, Giyim, ocuk giyim, ocuk Kyafetleri, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil
misafirliğe giderken veya dışarı çıkarken bebeğin osunun busunun konulduğu çanta canım.. işte yedek kıyafet, bez, biberon, emzik, alt açma falan filan aklına ne gelirse..
figencim teşekkürlerr opuyorumnanaktan
ağda mağdamı konusuyosunuz zemuszemus
lazer yaptırmıştım ben büyük rahatlık valla
ama doğumda çıkar demişlerdi hormonlara bağlı
azcık çıktı jiletle alıyom doğumdan sonra 1 seans daha gidicem tamamdır hihoyyyt
benim bi anda büyümüştü öyle kaldı sanki bu hafta biraz daha büyüdü gibime geldi
kocemen olsun da değmesin göbeğime nineler gibi :hulya:
Lassig / Classic Shoulder Bag - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Nalan bak bu çok güzelmiş kız anaları için
bugün ananesiynen bebeye bişiler aldık :asigim:
bi hastane çıkışı kaldı bide uyku tulumu
sonra da ıvır zıvırı
ne güzelmiş ya hazırlık yapmak
NIKE BA2906-001 HERITAGE BAYAN KOL ÇANTASI, #24377442 Gittigidiyor.com
ben böylem bişey alıcam
ben hızlı resimden göremim nalanhersey yasak ya hoff :mymeka:
nalancım 1.sıradaki hariç hepsine bayıldım çok güzeller
melekli olanı beğendimmm güselmişşşş :)
ayyy nalan çok güsselllerrr
kediler bide melekli olan hoşuma gitti bnm
he doğru iloş abarttı hastane çıkışını bir kaç tane almıştı o boshayallersmile
çok güzel hepside nalan tam bebek odası için :asigim:
kizlar ben geldim, ne var ne yok? ne ediyonuz bakem
naln o resimler ne icin? bilmiyorumkismile
valla hepsi çok güzel de bende bunları yapıcak ne sabır ne zaman var :) sen yapıver be teyzesi toprağa bi tane -tatlicadiarzu-
kizlar ben bisey soylemek istiyorum, n'oluuur cevap verin noooluuuur...
bebek icin canta bakiyoruz ya, o cantalarin buyukleri ve kucukleri var ya, acaba kucuklerinden mi almak daha iyi olur yoksa buyuklerinden mi?
ben de bakiyorum daha karar veremedim ama
ben puzzleyi çok seviyorum ama vaktimi çok alır evde olmam lazım benim onu yapabilmem için :bbo:
ben hala düğün fotolarımı bastırcam albüm yapcam :tomato:
çalışınca böle hersey aksıyo yaa
benim bebek odası için baktığım puzzle lar bunlar...
tecrübeli olan annelere sormak lazım şuan aramızda yok ama Esin gelince ona sorarız..
benim hep büyüktü dahada büyüdü maalesef...yakında göbüşüme değecek...
güle güle kullansın bebişin...
ya biliyorumda sen hiçbirinden göremiyorsun galiba, çoğu kişi görebiliyo diye burdan yükledim...
..
hosbulduk..
hmm anladim. ama o puzzle nasil durucak odada, siz mi yapicaksiniz cocuk buyuyunce mi yapicak? bilmiyorumkismile cahilligime var nalan bilemiyorum. ben o kadar sabirli degilim de pek ilgilenemiyorum puzzlla
wenice.de güzel şeyler varmış, iyiki söylediniz
ben de birşeyler sipariş vericem ama kumaşları nasıl ben wenice almadım şimdiye kadar
ama oldukça indimli fiyatlar
bir de bizimkiler yazlıkları 6. aydan sonra giyecekler 74 beden almak lazım di mi??
Avviobaby Bebek Çantası, #27817503 Gittigidiyor.com bunu beğendimbilmiyorumkismile
bizim bütün ev puzzle müzesi gibi, hem kendimize hem akrabalarımıza bol bol puzzle yaptık, biz kendimiz yapıyoruz çerçevelettiriyoruz asıyoruz,
bebek odası için bir tane puzzle yaptık onu çerçevelettik hazır duruyo odası geldikten sonra asıcaz, şimdi boş kalan bi duvar var orayada bi tane yapalım diyoruz ama duvar küçük olduğu için 1000 yada en fazla 1500 parçalık yapmamız lazım, diğerini büyük duvara yaptık o 2000 parçalık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?