2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aldım bebiş çantamı benimde yan gözlerinde sütü soğuk tutmak için yani biberonu koymak için yerler yapmışlar benimde çok hoşuma gitmişti benimki büyük çanta gibi yeşil renkli :)

bebek bedenleri:

50/56 = 2 ay
62/68 = 2-6 ay
74/80 = 6-12 ay
86-92 = 1-2 yıl
98-104 = 3-4 yıl

eee bunun ki daha makul bi fiyatmış ama bu bile pahalı bence...

kendi sitesinde 83.00 TL miş

Özellikleri
Biberon koyma aparatı (sıcak,soğuk tutma özelliği)
Alt açma bezi
Deri Tutma kolu
Bebek arabasına tutturma aparatı
Silenebilir kumaş
Su geçirmez kumaş
Şeffaf kirli torbası
Geniş iç hacim
İç tarafta bebek malzemelerini koyma bölümleri
Kullanışlı ve Yan cepler
Ürün boyutu : boy 34cm – En 48cm

kıslar nasılsınız.işlerim dhaa yeni bitti.anca girebildim.film izlemyi sevenler bana bi iki tane fikir verebilirmi.bugün acayyip film izleyesim var ama sinemasın kasvetli havasını çekemem.

teşekkür ederim kızlar
walla baktıkça alıyorum genelde indirime girenleri alıyorum 3 ay ve üzeri almaya çalışıyorum
sonuçta oğlumun yapısını bilmiyorum yenidoğan alsam belkide giyemeyecek bazılarını o yüzeden 3 ay tercih ediyorum

özellikleri çok güzel, kendiside çok güzel görünüyo peki böle taşımak zor olmayacakmı bebiş kucağındayken, keşke çaprazlama da takılabilseydi dimi...

çantalar e-bebek'te indirime girmiş Nalan o kırmızı çanta 66.00TL ben akşam bir gidecem yakından inceleyeyim bakim nasılmış

özellikleri çok güzel, kendiside çok güzel görünüyo peki böle taşımak zor olmayacakmı bebiş kucağındayken, keşke çaprazlama da takılabilseydi dimi...

canım bebek arabası olunca zor olmaz bende düşündüm
ama bebek arabasına takılabiliyor
ee bebek kucağındayken çanta omzunda olmayacak ki yaa bebek arabasında olur yada arabanda olurkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…