2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ellerine sağlık canımmm ev detarjan kokunca ne güsel oluyor dimi tertemiz misler gibiiiiii

bu bakım çantası dediğiniz içine bezlerin yedek çamaşırların koyulduğu çantamı?
misafirliğe giderken veya dışarı çıkarken bebeğin osunun busunun konulduğu çanta canım.. işte yedek kıyafet, bez, biberon, emzik, alt açma falan filan aklına ne gelirse..

figencim teşekkürlerr opuyorumnanaktan

ağda mağdamı konusuyosunuz zemuszemus
lazer yaptırmıştım ben büyük rahatlık valla
ama doğumda çıkar demişlerdi hormonlara bağlı
azcık çıktı jiletle alıyom doğumdan sonra 1 seans daha gidicem tamamdır hihoyyyt

valla en son ölçtüğümde 2 ay önce 118 cm di artık ölçmeye korkuyorum...

bende, bende....
benim bi anda büyümüştü öyle kaldı sanki bu hafta biraz daha büyüdü gibime geldi
kocemen olsun da değmesin göbeğime nineler gibi :hulya:

ben çantayı sırt çantası alıcam adıdas yada nike tan
anca sığar bebenin eşyaları

ben çantayı sırt çantası alıcam adıdas yada nike tan
anca sığar bebenin eşyaları .

:roflol: niye öle diyon nan fınfık
biberonu bezi bi kaç kıyafeti torbaya mı koyım olm :dilçıkar:
sırt çantasıynan rahat edim ben

ben ordan alışveriş yapıyorum ara sıra. arkadaşlarımın bebeklerine hediye alıyorum. hiç pişman olmadım hem ucuz hem kaliteli oluyor..

aaa bunu duyduğum ii oldu. gittigidiyor falan güvenilir olabilirde. bunda şüphem vardı.
çok güsel tulumlar var. alırım ozamann. battanıye de alırım .
bi güsel peluş battanıye bulamadım burda. internette daha güseller var.

bugün ananesiynen bebeye bişiler aldık :asigim:
bi hastane çıkışı kaldı bide uyku tulumu
sonra da ıvır zıvırı
ne güzelmiş ya hazırlık yapmak

:roflol: niye öle diyon nan fınfık
biberonu bezi bi kaç kıyafeti torbaya mı koyım olm :dilçıkar:
sırt çantasıynan rahat edim ben

Olum ne edecen sırt çantasını şöyle şık bişiler al :umursamaz:
Ben okula giderken bile heç sevmezdim sırt çantasını :umursamaz:
Hatta ilkokula giderken defterimi annemin çantasına koymuştum ben bununla gidecem okula diyesempatiksalakcinni
Ay kızımda benden fazla kokoş olur herhaldebilmiyorumkismile

bugün ananesiynen bebeye bişiler aldık :asigim:
bi hastane çıkışı kaldı bide uyku tulumu
sonra da ıvır zıvırı
ne güzelmiş ya hazırlık yapmak

Kaç tane hastane çıkışı aldın CADIARZU

yaa ama bana herkez diyorki göğüslerinmi küçüldü çok komik ya küçülmedi ama göbek büyük olunca onlar sönük kaldılar yanında benimde en büyük korkum pişmeleri :1ninca: gözüm üstlerinde az kaldı 2 ay sonra serinler havalar tehlike geçer diye umud ediyorum -tatlicadiarzu-

benimkinin ananesi yaptı peluş battaniyesini süper olduu resmini çekip cicilere koyucam gittik aldık peluş üstünede ayıcık koyduk etrafınıda oyaladık çok değişik bişi olduu :) ananesi pek becerikli ben ona çekmemişim bir sepet padik çorobı oldu yeter diyorum kimde ne görse örneğini çıkartıyor canım benim yaa ilk torunda değil hepsinde öyle özenmiş amaaa :)

bıcı bıcımı yaptım geldim ooooohhhh diyemiycem daha beter yoruldum ve terledim yaawww

ayy bugün ben yokken ablam gelmiş kızlar sağolsun evimi tertemiz etmiş ohh mis gibi kocişime iş kalmadı akşam yemeklerimde hazır. kocişte çarşıda dolaşıyor hastane çantasının listesinin ön araştırmasını yapıyor yarın görümcemle çıkıp alıcaklar kısmetse hepsini
bijo bende sanırsam o çantadan alıcam setide içinde çok güzel

bebek odası için yeni puzzle lar bulduk eşimle sizde bi bakın belki sizde yaparsınız, daha hangisini yapcamıza karar veremedik ama...

ay yükleyemedim pardon...

Son düzenleme:

şık bişi mi bana göre değil yavrım çanta öküz gibi değil de sevimli dursun yeter -tatlicadiarzu-
sırt çantası olsun ama bebeğimi taşim çantayı mı boshayallersmile

hiç hastane çıkışı almadım ben benneyaptımki bi o kaldı işte
hastane çıkışını kolay kolay beğenemedim ya
sade göz yormayan bişi olsun istiyom ama nerde mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…